تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868734587




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمارهای هشداردهنده‌ در مورد اعتیاد زنان


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: آمارهای هشداردهنده‌ای در مورد اعتیاد زنان داریم که متأسفانه رو به افزایش است و باید در این زمینه یک حرکت جدی جهادی صورت گیرد.

آخرین آمار از اعتیاد زنان در ایراناعتیاد زنان معضلی نه چندان تازه در جهان و ایران. همین الان در خیابان های پایتخت بروید به میدان اصلی شهر که برسید منظره ی هولناکی از زنان معتاد در پارک المهدی خواهید دید. یا از آنجا دور شوید و در شب به بالای شهر بروید، حتما در بام فراز دختران جوان و نوجوانی خواهید دید که در کنار ماشین های گران قیمت خود مشغول مصرف مواد مخدر هستند. ولی در ادامه قائم‌مقام گروه آینده‌نگری سلامت فرهنگستان علوم پزشکی مصاحبه ای کرده تا هم علت این وضعیت را بگوید هم آماری در این خصوص به ما بدهد. زهره الهیان در ارتباط با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: اعتیاد ابعاد مختلف و پیچیده‌ای دارد و امروزه مردم زیادی را در سراسر جهان درگیر کرده است. همچنین موضوع مواد مخدر بلای خانمان‌سوزی است که امروز گریبانگیر جوانان و خانواده‌ها در کشور ما نیز شده و حتی زنان و دختران هم از ابتلا به آن مصون نیستند.وی افزود: آمارهای هشداردهنده‌ای در مورد اعتیاد زنان داریم که متأسفانه رو به افزایش است و باید در این زمینه یک حرکت جدی جهادی صورت گیرد.قائم‌مقام گروه آینده‌نگری سلامت فرهنگستان علوم پزشکی گفت: اگر نگاه دولت عزم جهادی نباشد متأسفانه در کنار این آسیب اجتماعی قربانی‌های زیادی می‌دهیم.الهیان با تأکید بر اینکه مسئولین حتماً باید به صورت چندجانبه برنامه‌های جدی را در این زمینه دنبال کنند، گفت: یکی از بحث‌های مهم و کلیدی جلوگیری از قاچاق مواد مخدر به ویژه از نوع صنعتی است که عوارض آن چندین برابر خطرناک‌تر از نوع سنتی بوده است.وی در ادامه با اشاره به اینکه بسیاری از زنان به بهانه لاغری و زیبایی در محافل خصوصی و آرایشگاه‌ها به دلیل عدم آگاهی درگیر اعتیاد می‌شوند، گفت: مصرف ناآگاهانه مواد مخدر در زنان یکی از آمارهای افزایش اعتیاد در میان آنها است که رسانه‌ ملی و سایر دستگاه‌های دولتی و غیردولتی باید برنامه‌های ویژه آموزشی برای خانواده‌ها به ویژه زنان برگزار کنند.قائم‌مقام گروه آینده‌نگری سلامت فرهنگستان علوم پزشکی اضافه کرد: برای پیشگیری از قاچاق مواد مخدر ناجا، مرزبانی، وزارت کشور، دولت و … باید برنامه‌های جدی داشته باشند و از لحاظ قضایی نیز بازنگری در قوانین انجام شود.الهیان همچنین تأکید کرد: رویکرد مردم و مسئولین نسبت به فرد معتاد باید به صورتی باشد که کمک کند این فرد بتواند از منجلاب اعتیاد بیرون آید و حمایت‌های اجتماعی لازم نیز از معتادان بهبود یافته صورت گیرد تا شاهد بازگشت مجدد آنها به چرخه اعتیاد نباشیم.به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با رویکرد اجتماعی شدن در کشور بتوانیم بر اعتیاد و بسیاری از مشکلات ناشی از آن فائق آییم وهرچه بیشتر شاهد شکوفا شدن جوانان ایرانی در عرصه‌های مختلف باشیم.ایسنامطالب مرتبط :تصاویری دردناک از اعتیاد زنان/ +16عکس هایی از کمپ ترک اعتیاد دختران و زنان جواننقش عوامل محیطی در اعتیاد زنان اعتياد در زنان باردارمردان و نقش مستقیم آنها دراعتیاد زنان !
مطالب پیشنهادی

جوانسازی و زیبایی صورت
گزارش تصویری اعمال زیبایی برای جوانسازی و زیبایی صورت

لباس شب
ست های زیبای لباس زیر و لباس شب زنانه !! + تصاویر

ابروهای زیبا
راز داشتن ابروهای زیبا + تصاویر

ماه عسل های رویایی
برای ماه عسل های رویایی به کجا سفر کنید ؟ !





شنبه 16 مرداد 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن