تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819624579




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیستگاه مناسب نداشتیم وگرنه ببر ایرانی همچنان غرش می‌کرد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: زیستگاه مناسب نداشتیم وگرنه ببر ایرانی همچنان غرش می‌کرد
بیولوژیست حیات وحش با بیان اینکه بطور رسمی در سال 1350 انقراض ببر ایرانی اعلام شده، گفت: نابودی زیستگاه‌ها مهمترین عامل انقراض این گونه ارزشمند است.

زیستگاه مناسب نداشتیم وگرنه ببر ایرانی همچنان غرش می‌کرد
جواد جهاندیده بیولوژیست حیات‌وحش در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص وضعیت ببرها اظهار داشت: از 8 زیرگونه ببر موجود در دنیا، 3 نوع آنها به نام‌های کاسپین (ایرانی)، جاوا و بالی منقرض شده و باقی آنها در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارند.
 
وی با بیان اینکه جمعیت ببرهای سراسر جهان با کاهش 97 درصدی مواجه شده، در خصوص تعداد باقیمانده این گونه جانوری در کشورهای مختلف تصریح کرد: در حال حاضر هندوستان دارای 2236، روسیه 433، اندونزی 371، مالزی 250، نپال 198، تایلند 189، بنگلادش 106، بوتان 103، چین 7، ویتنام 5، لاوس 2 و میانمار 85 قلاده را در زیستگاه‌های خود جای داده‌آند.
 
بیولوژیست حیات وحش با بیان اینکه از بین رفتن زیستگاه، اصلی‌ترین عامل انقراض ببرهاست، تصریح کرد: شکار در پایین‌ترین مرحله از دلایل کاهش جمعیت چشمگیر این‌گونه قرار دارد. 
 
جهاندیده در باره ببر کاسپین (ایرانی) گفت: ببر کاسپین بزرگترین پستاندار گوشتخوار بعد از ببر سیبری است که با از بین رفتن زیستگاه‌های مردابی به مناطق مرتفع‌تر عقب‌نشینی کرد. 
 
وی ادامه داد: عدم توانایی زندگی ببر ایرانی در مناطق مرتفع باعث شد تا در سال 1350 به طور رسمی در کشورمان انقراض آن اعلام شود. 
 
بیولوژیست حیات‌وحش با اشاره به اینکه ببر ایرانی تفاوت ژنتیکی کمی با ببر سیبری داشته و برخی کارشناسان آنها را زیرگونه یکدیگر به حساب می‌آورند، افزود: ببر سوماترایی کوچکترین گونه ببر و مالایی، تازه‌ترین زیرگونه در تقسیم بندی جدید است که اخیراً به خاطر تفاوت‌های ژنتیکی به عنوان گونه نهم ببر در نظر گرفته شده است. 
 
وی در باره خصوصیات منحصر به فرد این‌گونه در حال انقراض بیان داشت: ببر یک ماشین شکار کامل است که توانایی بالا رفتن از درخت و شنا کردن را دارد، طوریکه آنها حتی با اتکا به جثه بزرگشان توانایی شکار فیل، کرگدن، شتر و گاو را نیز دارند. 
 



۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن