واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هزینه های کمرشکن درمان ناباروری قوز بالای قوز زوج های جوان
آفتابنیوز : «خبرجنوب» نوشت: سیاست های دولت برای افزایش جمعیت اگرچه چندسالی است بیان گردیده اما هنوز فکری به حال تامین هزینه های درمان زوج های نابارور نشده و هزینه های بالای درمان و نبود پوشش بیمه ای مناسب، این زوج ها را دچار مشکلات معیشتی کرده است.
زنگ خطر نا باروري لزوم حمايت مالي و بيمه اي از زوجين را دوچندان مي كند اما متاسفانه به دليل هزينه هاي بالاي درمان ناباروري، شركت هاي بيمه اي تمايل چنداني براي حمايت از درمان زوجين نابارور ندارند.
هزينه هاي درمان ناباروري كمرشكن است و با وجود اهميت افزايش جمعيت، فكري به حال بهبود اين وضع نمي شود. اين وضعيت در فارس نيز به همين منوال است و به نظر مي رسد براي دستيابي به سياست هاي افزايش جمعيت بيش از هر چيز بايد زوج هايي كه تا كنون بچه دار نشده اند را حمايت كرد.
رئيس بيمارستان مادر و كودك غدير در اين خصوص مي گويد: حمايت در اين خصوص اهميت به سزايي دارد اما بيمه ها در تامين هزينه هايي كه تا كنون در حوزه هاي درمان تقبل كرده اند هم مشكل دارند و پرداخت هاي آن ها به ما 8 تا 10 ماه و در مورد بهترين بيمه ها 4 تا 5 ماه تاخير دارد و اضافه شدن يك خدمت از جمله درمان ناباروري، تاخيرها را افزايش مي دهد چرا كه سازمان هاي بيمه گر منبع درآمد و يا بودجه اي مطلوب در اين خصوص ندارند.
دكتر اميني مي افزايد: هزينه هاي درمان نا باروري نسبت به توانايي زوج ها بالاست و شايسته است كه با توجه به سياست هاي دولت در مورد افزايش جمعيت، با نگاه انساني به زوج هاي ناباروري كه زندگي مشتركشان دچار مخاطره شده و حتي در معرض طلاق قرار گرفته، كمك شود.
وي مي گويد: خيرين، دولت و بيمه ها مي توانند در رفع مشكلات با اين زوج ها بيش از پيش همراه باشند و مشكلاتشان را كاهش دهند.
دكتر اميني مي افزايد: البته تعدادي از زوج هاي جوان نابارور كه هنگام سفر هيات دولت براي درمان درخواست كمك كردند، حمايت از آن ها توسط دولت و رئيس دانشگاه علوم پزشكي شيراز در حال انجام است.
وي در ادامه از راه اندازي مركز دولتي درمان ناباروري و نازايي در بيمارستان حضرت زينب(س) شيراز خبر مي دهد و مي گويد: اين مركز باعث كاهش هزينه ها و بهره مندي درصد بالاتري از زوج هاي جوان نابارور از امكانات موجود مي شود.
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز نيز حمايت از زوج هاي نابارور قابل درمان را در فارس به حد كافي نمي داند.
دكتر صمصامي ابراز اميدواري مي كند كه بتوان زمينه حمايت هاي مطلوب از اين افراد را بيش از پيش فراهم كرد.
رئيس بيمارستان حضرت زينب (س) و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شيراز يادآور مي شود: با توجه به اين كه زوج هاي نابارور مجبور به انجام فعاليت هاي درماني از جمله سونوگرافي هاي مكرر،IVF و لقاح آزمايشگاهي و انتقال جنين به درون رحم مادر هستند هزينه هاي بسياري را متحمل مي شوند.
دكتر صمصامي مي افزايد: متاسفانه در حال حاضر هيچ كدام از امور درماني ياد شده زوج هاي نازا حمايت مالي نمي شود و همين مساله مشكلات بسياري براي آن ها به وجود مي آورد.
وي مي گويد: در حال حاضر هزينه هاي مربوط به درمان ناباروري بالاست و اين ميزان در مراكز موجود فارس حدود 8 ميليون تومان است. با توجه به اين كه مركز دولتي درمان ناباروري قرار است در بيمارستان حضرت زينب (س) شيراز راه اندازي شود اين هزينه ها به يك تا 2 ميليون تومان كاهش مي يابد.
15 درصد زوج هاي فارس نابارورند
دكتر صمصامي مي افزايد: 15 درصد زوج هاي فارس نابارورند كه اكثر اين افراد به درمان پاسخگو هستند و با درمان هايي از قبيل لقاح آزمايشگاهي، اهداي تخمك و جنين اهدايي بچه دار مي شوند.
۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]