واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: فعال شدن 10 هزار واحد صنعتی راکد /6800 شهرک و ناحیه صنعتی زیانده هستند معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تا پایان سال جاری 10 هزار واحد و بنگاه صنعتی راکد در کشور احیاء و فعال می شود.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۲ مرداد ساعت 08:14
به گزارش خبرگزاری پانا علی یزدانی دوشنبه شب در مراسم معرفی مدیرعامل جدید شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی در مشهد افزود: طبق تکلیف ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به این وزارتخانه، باید هفت هزار و 500 بنگاه و واحد صنعتی راکد و زیر ظرفیت تا پایان سال احیاء و فعال شود که با اقدامات انجام شده این تعداد به 10 هزار واحد افزایش خواهد یافت.
وی اظهارکرد: همچنین 2هزار واحد صنعتی با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد نیز تا پایان سال در کشور به بهره برداری می رسد.
او با اشاره به فعالیت 950 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور گفت: از این تعداد به 780 شهرک در حال واگذاری زمین در قالب حق بهره برداری هستیم.
یزدانی افزود: هم اکنون دست کم در 12 استان کشور افرادی بدون قرارداد زمین را تصرف و در آن کارخانه ساخته اند که بخشنامه هایی برای ساماندهی این موارد صادر و ابلاغ شده است.
وی با بیان این که طی سال های اخیر حدود چهار هزار میلیارد ریال جریمه برای صنعتگران شهرک های صنعتی کشور به خاطر پرداخت نکردن به موقع اقساط اعمال شده بود، اظهارکرد: با هدف حمایت دولت از صنایع، در سال جاری 90 درصد این جریمه ها مشمول بخشودگی شده و 10 درصد دیگر نیز به مدت یکسال تقسیط شد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور ادامه داد: همچنین در راستای حمایت دولت از بخش صنعت و تولید، امسال هیچ افزایش قیمت در 500 شهرک و ناحیه صنعتی کشور اعمال نشد.
وی با بیان اینکه 6 هزار و 800 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور زیانده هستند، گفت: مانعی در وزارت صنعت برای توسعه سرمایه گذاری وجود ندارد.
او افزود: هم اکنون در خراسان رضوی 45 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد که در 37ناحیه آن زمین در قالب انتفاع واگذار می شود.
یزدانی گفت: همچنین در این استان بیش از 2 هزار و 273 بنگاه صنعتی دارای پروانه بهره برداری هستند.
وی ادامه داد: تعداد طرح های صنعتی دارای جواز تاسیس در کشور به بیش از 98 هزار و 751طرح می رسد که سهم خراسان رضوی از این تعداد حدود هفت هزار طرح صنعتی است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکیدکرد: اگر سرمایه گذار مایل به سرمایه گذاری برای ایجاد واحد صنعتی در مناطق کمتر توسعه یافته کشور باشد از تسهیلات خاصی بهره مند خواهد شد که تخفیف 50 درصدی حق انتفاع در نواحی و شهرک های صنعتی از جمله این تسهیلات است.
وی با بیان این که مجلس شورای اسلامی نیز در کنار دولت باید از توان خود برای رونق صنعت استفاده کند، گفت: مجلس با توان قانونی خود می تواند بسیاری از موانع پیش روی تولید را با طرح های دو فوریتی حل کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]