تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826955107




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیشترین دغدغه در برنامه ششم، بهره‌وری و سرمایه‌گذاری باشد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اعتقاد بر وجود انحراف در برنامه‌های توسعه بعد از انقلاب، نبود جدول مصارف و هزینه‌ها را از ایرادات وارده به برنامه‌های توسعه دانست و تاکید کرد که بیشترین دغدغه در برنامه ششم باید تحریک تولید ناخالص داخلی ، بهره‌وری و سرمایه‌گذاری باشد.

جهانبخش محبی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برنامه ششم توسعه که لایحه آن در اواخر مدت فعالیت مجلس نهم به مجلس ارائه شد، یک بدشانسی آورد و آن این‌که با تحولات سیاسی در حوزه کلان یعنی پایان مجلس نهم و شروع به کار مجلس جدید مواجه شد.

وی افزود:‌از طرفی نگاه های هیجانی به توسعه باعث شده در برنامه توسعه بخواهند مواردی را بگنجانند که در بازه زمانی پنج ساله نمی‌تواند جوابگو باشد. بر همین اساس دولت لایحه دائمی شدن احکام برجام را به مجلس داد که مجلس نهم آن را تصویب کرد اما شورای نگهبان نسبت به الحاق هفتاد ماده به لایحه دولت ایراد گرفت تا این‌که این لایحه مجددا در مجلس اصلاح شد و بسیاری از مواد آن حذف، ادغام یا تجمیع شد تا مواد الحاقی به این لایحه منطق خاص خود را داشته باشد.

وی معتقد است: در همه برنامه‌های توسعه بعداز انقلاب به ویژه برنامه‌های سوم و چهارم و پنجم ما شاهد انحراف بوده ایم. طبق قانون برنامه‌های پنج ساله باید در برگیرنده اهداف سیاسی و اجتماعی کلان باشد اما حتما باید جدول مصارف و هزینه ها در آن وجود داشته باشد در حالیکه از برنامه دوم به بعد به این موضوع توجه نشده و مجالس گذشته هم به این امر قانونی بی توجهی کرده‌اند و این یکی از ایرادات ا صلی است که به همه برنامه‌های توسعه وارد است.

نماینده مردم میاندوآب در مجلس خاطر نشان کرد: هم‌چنین ما برنامه‌های توسعه را در قالب آرمانکده‌هایی می‌بینیم و اهداف و نه فعالیت‌ها را برای نحوه رسیدن به این برنامه‌ها پیش‌بینی می‌کنیم و در واقع بخشی از فعالیت‌ها و مکانیزم‌هایی لازم برای دستیابی به اهداف را موکول به آیین‌نامه‌های اجرایی برنامه‌های توسعه می‌کنیم. این در حالی است که آیین‌نامه‌های اجرایی نمی‌توانند حکم برنامه را دقیقا پیاده کنند و در برخی مواقع هم با محدودیت‌هایی از سوی هیأت تطبیق مصوبات مواجه می‌شوند؛ چرا که آیین‌نامه‌های اجرایی نمی‌توانند ظرفیت رفع نواقص تقنینی را داشته باشند.

وی با بیان این‌که «پیش  از انقلاب پنج برنامه عمرانی در کشور اجرایی شد» یادآور شد:‌بعد از انقلاب تا حدی در برنامه سوم توسعه توفیقاتی داشتیم؛ چرا که رشد اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری در حدقابل قبول بود. البته دلیلش تا حدی متوجه درآمدهای برآمده از پول نفت بود و مدیریت بهره‌وری هم در آن اثر داشت.

وی با تاکید بر این‌که «برنامه‌های پنج‌ساله باید منبعث از سیاستگذاری‌ها باشند» ادامه داد: در برنامه ششم بیشترین دغدغه ما باید تحریک تولید ناخالص داخلی، بهره‌وری، سرمایه‌گذاری و گرایش به سمت صنایع برتر احیای بخش کشاورزی و توجه به بخش های درمان، رفاه و معیشت و تامین اجتماعی باشد.

این نماینده مجلس هم‌چنین صیانت از انرژی‌های فسیلی مثل نفت و گاز، حرکت به سمت انرژی های نو، صیانت از آب، مدیریت شهری، توجه به اشتغال، مبارزه با رکود و تحریک رشد اقتصادی را از موضوعات مهم و قابل توجه در برنامه ششم توسعه دانست

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که برنامه ششم به گونه‌ای تهیه، تصویب و ارزیابی شود که بتوان در هر زمان نسبت به ارزیابی عینی از احکام و میزان تحقق آن اقدام کرد.

۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن