محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853044686
سعیدجلیلی برای احمدینژاد جایگزین مشایی میشود
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
سعیدجلیلی برای احمدینژاد جایگزین مشایی میشود
در سومین سال پس از روی کار آمدن دولت روحانی، احمدینژاد تحرکات خود را افزایش داده است. سفر استانی، سخنرانی در مساجد و برگزاری جلسات متعدد با وزرای سابق همگی این سوال را پیش میآورد که رئیس جمهور سابق چه هدفی را دنبال میکند. البته یاران او میگویند او نمیخواهد فضا را انتخاباتی کند. اما در روزهای گذشته اخباری مبنی بر جلسات انتخاباتی او با اساتید و علمای حوزه برگزار شد. از سوی دیگر هم برخی تحلیلها حاکی از آن است که از سعید جلیلی حمایت کند. البته برخی تحلیلها هم بیانگر آن است که مردان احمدینژاد انتخابات شورای شورای را هدف قرار دادهاند تا به عنوان سکوی پرتابی از آن استفاده کنند.
روز نو : در سومین سال پس از روی کار آمدن دولت روحانی، احمدینژاد تحرکات خود را افزایش داده است. سفر استانی، سخنرانی در مساجد و برگزاری جلسات متعدد با وزرای سابق همگی این سوال را پیش میآورد که رئیس جمهور سابق چه هدفی را دنبال میکند. البته یاران او میگویند او نمیخواهد فضا را انتخاباتی کند. اما در روزهای گذشته اخباری مبنی بر جلسات انتخاباتی او با اساتید و علمای حوزه برگزار شد. از سوی دیگر هم برخی تحلیلها حاکی از آن است که از سعید جلیلی حمایت کند. البته برخی تحلیلها هم بیانگر آن است که مردان احمدینژاد انتخابات شورای شورای را هدف قرار دادهاند تا به عنوان سکوی پرتابی از آن استفاده کنند.
روزهایی بود که احمدینژاد در زمان ریاست جمهوریاش رویای آن را داشت که مسیر دولت خود را پس از هشت سال ریاست جمهوری با دست راست خود یعنی اسفندیار رحیم مشایی ادامه دهد. بسیاری معتقد بودند مسیر او همان کاری است که پوتین در روسیه با مدودف انجام داد. احمدینژاد سرانجام در آخرین روز ثبت نام کاندیداهای ریاست جمهوری در سال 92 دست در دست مشایی وارد وزارت کشور شد اما با ردصلاحیت مشایی، هردوی آنها و به ویژه مشایی راه عزلت در پیش گرفتند. حتی بعد از جلسه هفته گذشته احمدینژاد با وزرایش در دانشگاه ایرانیان که برخی سایتهای خبری نوشته بودند مشایی سخنران محوری این نشست بوده، مشایی در تکذیب آن برآمد. گویی احمدینژاد و مشایی هردو دریافتهاند که راه احمدینژاد بدون مشایی باید طی شود. اما برخی تحلیلها حکایتگر آن است که احمدینژاد این بار و برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده به جلیلی روی آورده است که در انتخابات 92 از گفتمان دولت گذشته نمایندگی میکرد. آنگونه که انتخاب نوشت، اتاق فکر احمدینژاد خط مشی جدیدی را برای ورود به انتخابات سال 96 ترسیم کرده است. این خط مشی شامل دوبخش است، اول: استفاده بهینه از فضای مخالفتها علیه تیم احمدینژاد و پررنگ کردن فضا برای مظلومنمایی بیشتر و دوم: عبور بدون هزینه و البته پر فایده از سعید جلیلی. در گام نخست، اتاق فکر احمدینژاد تصمیم گرفته تا از ظرفیت مخالفان به نفع خودش استفاده کند. بنابر تحلیلی که به آن رسیدهاند هر کس که کیهان و منتسبان به این جریان مورد نقد و انتقاد (حتی بیرحمانه) قرار بگیرد در نزد بخشی از طبقه متوسط جامعه دچار محبوبیت میشود. به این معناست که آنها تلاش کردند تا مخالفتهای وابستگان به روزنامه کیهان را علیه خود پررنگ کرده و در بوق وکرنا کنند. پیامی که تیم احمدینژاد قصد دارد طی این فرآیند به مردم و جامعه منتقل کند این است: «ببینید کیهان چگونه بیرحمانه ما را نقد میکند پس به خوبی ما اعتماد کنید.» همچنین تیم احمدینژاد مهمترین رقیب خود در جریان اصولگرایی را سعید جلیلی میداند. براساس تحلیل درست و اخباری که به دستشان رسیده، آنها تنها با هواداران سعید جلیلی دارای اشتراک هستند. از همینرو طبق یک دستور به فعالان رسانهای و تشکیلات هما (هواداران محمود احمدینژاد) از آنها خواسته شده تا به سعید جلیلی انتقاد نکنند و حتی فضای همدلی را ایجاد کنند. براساس یک تحلیل دیگر قاضیزادههاشمی نیز یکی از گزینههایی است که میتواند بخشی از بدنه رای مشترک را به خود جذب کند. دستور اما در مورد قاضیزادههاشمی متفاوت است و انتقادات تند به او در دستور کار قرار دارد. نگرانی آنها از ویژگیهای مردمگرایانه وزیر بهداشت و سوابق رزمندگی اوست که میتواند طیفی از نیروهای حزباللهی را به سوی خود جذب کند. تحلیل درونی احمدینژادیها که به هواداران منتقل شده این است: بخشی از حاکمیت قصد دارد تا با معرفی قاضیزادههاشمی یک رقیب از درون دولت علیه روحانی مهیا کند. اتفاقی که در سال 80 و کاندیدا شدن شمخانی نیز شاهد آن بودیم. لذا باید قاضیزادههاشمی را از همین حالا از دور خارج کرد. در مورد جلیلی اما ماجرا فرق میکند. اتاق فکر احمدینژاد به این جمعبندی رسیده است که جلیلی توانسته همچنان با انتقاد به دولت و مذاکرات هستهای خود را در فضای سیاسی سرپا نگه دارد. از طرف دیگر او توانسته ارتباطش را با بدنه هوادار تا حد زیادی حفظ کند. برخی از علما در قم نیز از او حمایت خواهند کرد. با همین تحلیل دستور سازمانی برای تیم هوادار احمدینژاد این است که نباید با جلیلی وارد رقابت زودهنگام شد.
برای سخنرانی به مجوز دولت نیاز نداریم
با این وجود عبدالرضا داوری، مشاور رسانهای محمود احمدینژاد حساسیت در مورد برنامههای آقای احمدینژاد را غیرعادی میداند. داوری با اشاره به نشست اخیر احمدینژاد با برخی اطرافیانش به ایلنا گفت: برگزاری چنین نشستهایی موضوع عجیبی نیست. آقای احمدینژاد به صورت ادواری مدیران خود را از سال ۹۲ به بعد دعوت میکند و جلسههای منظمی با مدیران، استانداران و برخی وزرای دولتهای نهم و دهم دارد که این مسئله عجیبی نیست. او با بیان اینکه این جلسه هم برای اولین بار برگزار نشده است، تصریح کرد: در سه سال اخیر پس از پایان دولت دهم، آقای احمدینژاد بهصورت ادواری با وزرا و مدیران ارشد خود جلسه دارد. این نشستها همیشه بوده ولی یکی از سایتهای خبری مطلبی را به دروغ از این نشست منتشر کرد که برای همین حساسیتها را نسبت به نشست اخیر برانگیخته است. او در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه نشست در محل ساختمان ایرانیان برگزار شده آیا مجوزهای لازم وجود داشته است، با بیان این موضوع که این جلسه مرتبط با دانشگاه ایرانیان نبوده است، خاطرنشان کرد: جلسه در محل ساختمان ایرانیان برگزار شده لذا نیازی به مجوز نبود. ساختمان دانشگاه ایرانیان متعلق به دولت نیست که بخواهد برای برگزاری نشست در این محل به ما مجوز بدهد. داوری افزود: دولت آقای روحانی مجوزهایی را که در گذشته صادر شده بود هم لغو کرد. در این دولت، آقای احمدینژاد را از فعالیت آموزشی محروم کردند. مشاور وزیر کشور در دولت دهم در پاسخ به این سوال که چقدر انتخاباتی بودن این نشستها را تایید میکنید، خاطرنشان کرد: آقای احمدینژاد اگر تصمیم به کار انتخاباتی داشته باشد، با صراحت و شجاعت آن را اعلام میکند. نیاز ندارد در فضای مبهم و در قالب مسائل پوششی کار انتخاباتی انجام دهد. او الان در جلسههای خصوصی هم رغبتی ندارد راجع به مسائل انتخاباتی صحبت کند.
حمایت اصولگرایان از احمدینژاد محتمل است
حمیدرضا حاجی بابایی اما برخلاف داوری که معتقد است احمدینژاد برنامه انتخاباتی ندارد، معتقد است حمایت اصولگرایان از احمدینژاد در انتخابات سال آینده محتمل است، وزیر آموزش و پرورش دولت احمدینژاد معتقد است پیروزی کاندیدای اصولگرایان مقابل روحانی در سال 96 بستگی به فردی دارد که در نهایت همه اصولگرایان بر روی او به اجماع خواهند رسید. این عضو فراکسیون ولایت مجلس دهم درباره برنامههای اصولگرایان برای رسیدن به وحدت در انتخابات ریاست جمهوری 96 به خبرآنلاین گفت: اصولگرایان مجبورند برای انتخابات ریاست جمهوری به یک جمعبندی واحد برسند. وی در مورد احتمال حمایت اصولگرایان از روحانی نیز گفت: ما باید ببینیم که آقای روحانی مورد حمایت خود اصلاحطلبان نیز خواهد بود یا اینکه درمورد وی به جمعبندی نمیرسند، هنوز چیزی معلوم نیست. حاجی بابایی درمورد کاندیدای اصولگرایان در انتخابات 96 گفت:هنوز کاندیدای مورد حمایت ما مشخص نیست برخی میگوید 30کاندیدا و برخی میگویند 40کاندیدا مورد حمایت اصولگرایان هستند، البته مهم این است که اصولگرایان به جمعبندی برسند و پیشبینی اینکه آیا اصولگرایان به جمعبندی در مورد کاندیدای واحدی برسند قدری سخت است. وی همچنین در مورد احتمال حمایت اصولگرایان از احمدینژاد نیز گفت: هر نوع احتمالی وجود دارد.
مهم نیست اگر چند احمدینژادی به شورا بروند
ناصر ایمانی، تحلیلگر اصولگرا در رابطه با برنامه اصولگرایان برای انتخابات 96 گفت: اصولگرایان نگاه جدی به انتخابات 96 دارند و از هیچ تلاشی برای دستیابی خواستههایشان فروگذاری نمیکنند اما در این میان باید از بحث تکدورهای شدن دولت یازدهم که موجب التهاب میشود، پرهیز کرد. در واقع احتمال دارد که آقای روحانی دور بعد رئیس جمهور بمانند و با توجه به تجربه تاریخی احتمالش هم زیاد است. اما هیچ کدام از این نگاهها موجب نمیشود که ما هر دو انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری در سال 96 بیتوجه باشیم. او همچنین درباره انتخابات شورای شهر نیز که در سال آینده برگزار خواهد شد، گفت: بدون شک شورای شهر قابلیت تبدیل شدن به سکویی برای پرش برخی از چهرههای سیاسی را دارد. همین نکته موجب شده است تا هر یک از جناحهای اصولگرا و اصلاحطلب به شورای شهر طمع داشته باشند. او معتقد است که «اصولگراها خودشان را صاحب منصب در شورای شهر میدانند.» این تحلیلگر اصولگرا در رابطه با احتمال حضور طیف نزدیک به احمدینژاد در انتخابات شورای شهر، گفت: در اینجا باید به تفاوت میان انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر توجه کنیم. در انتخابات ریاست جمهوری مردم تنها یک گزینه برای انتخاب دارند، اما در شورای شهر، مردم باید 30 نفر را انتخاب کنند و حالا اگر 2نفر از طیف نزدیک به احمدینژاد هم باشند، چندان به چشم نمیآید. مهم نیست. وی افزود: تاکنون تحرکی از جانب افراد وابسته به احمدینژاد برای تصرف شورای شهر ندیدهام.»
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]
صفحات پیشنهادی
کمپین انتخاباتی احمدینژاد با حلقهای از مردان پرحاشیه /جایگزینهای مشایی، خط قرمز اصولگرایان هستند؟
کمپین انتخاباتی احمدینژاد با حلقهای از مردان پرحاشیه جایگزینهای مشایی خط قرمز اصولگرایان هستند سیاست > احزاب و شخصیتها - برنامههای انتخاباتی برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری کلید خورده است اگرچه بیشتر فعالیتها پشتپرده است اما فعالیتهای انتخاباتی یکی از کاناحمدینژادیها کانال تلگرامی «دفاعیات» زدند /حمله به آيتالله هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی
احمدینژادیها کانال تلگرامی دفاعیات زدند حمله به آيتالله هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی فصل انتخابات که نزدیک میشود تحرکات در میان گروهها و جناحهای سیاسی هم بالا میگیرد رسانهها خط مقدم هستند اين روزها هواداران محمود احمدينژاد بيش از گذشته مشغول دفاع از رييس دولتي هستند كاحمدینژادیها کانال تلگرامی «دفاعیات» زدند /حمله به آیت الله هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی
احمدینژادیها کانال تلگرامی دفاعیات زدند حمله به آیت الله هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی فصل انتخابات که نزدیک میشود تحرکات در میان گروهها و جناحهای سیاسی هم بالا میگیرد رسانهها خط مقدم هستند به گزارش نامه نیوز اين روزها هواداران محمود احمدينژاد بيش از گذشته مشغول دفاعفعالیت احمدینژاد برای انتخابات ریاستجمهوری 96 کلید خورد/سخنرانی مشایی و حمله به دولت روحانی+تصاویر
فعالیت احمدینژاد برای انتخابات ریاستجمهوری 96 کلید خورد سخنرانی مشایی و حمله به دولت روحانی تصاویر امروز صبح احمدی نژاد به همراه مقامات سابق دولت های نهم و دهم جلسه ای انتخاباتی برگزار کردند نشستی که تحت تدبیر حفاظتی بسیار برگزار شد آفتابنیوز فعالیت چراغ خاموش احمدینژاداحمدینژادیها کانال تلگرامی «دفاعیات» زدند /حمله به آیت الله هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی
احمدینژادیها کانال تلگرامی دفاعیات زدند حمله به آیت الله هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی سیاست > احزاب و شخصیتها - روزنامه اعتماد نوشت فصل انتخابات که نزدیک میشود تحرکات در میان گروهها و جناحهای سیاسی هم بالا میگیرد رسانهها خط مقدم هستند اين روزها هواداران محکوثری: وزرای احمدینژاد به او پیغام دادهاند مشایی را رها کن/ احمدینژاد حرف گوش نکرد
کوثری وزرای احمدینژاد به او پیغام دادهاند مشایی را رها کن احمدینژاد حرف گوش نکرد سیاست > احزاب و شخصیتها - نماینده اصولگرای مجلس نهم در رابطه با احتمال حمایت اصولگراها از احمدینژاد گفت شروطی وجود دارد مثلا خیلی از وزرای احمدینژاد پیغام داده بودند که اگر مشایاحمدینژادیها کانال تلگرامی «دفاعیات» زدند /حمله به هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی
احمدینژادیها کانال تلگرامی دفاعیات زدند حمله به هاشمی و مظلوم نامیدن مشایی فصل انتخابات که نزدیک میشود تحرکات در میان گروهها و جناحهای سیاسی هم بالا میگیرد رسانهها خط مقدم هستند به گزارش اعتماد اين روزها هواداران محمود احمدينژاد بيش از گذشته مشغول دفاع از رييس دولتيپایان جدایی مصلحتی احمدینژاد و مشایی
دور تازه فعالیت رئیس دولت سابق آغاز شد پایان جدایی مصلحتی احمدینژاد و مشایی احمدینژاد فعلا نمی خواهم فضا انتخاباتی شود- همدلی - یار علی ع در نهروان سکوت رو بشکن قهرمان این شعار طرفداران محمود احمدینژاد بود که به هواداری از رئیس محبوبشان سر میدادند اما این شعار در حالیحسین درخشان: مشایی عامل احمدینژاد بود، نه برعکس
حسین درخشان مشایی عامل احمدینژاد بود نه برعکس حسین درخشان در توییتر خود تحلیلی خلاصه درباره ی اسفندیار رحیم مشایی نزدیک ترین دولتمرد دولت احمدی نژاد نوشته است به گزارش انصاف نیوز درخشان نوشت احمدینژاد بود که مشایی را آورد از او بهره برد سپر بلای خودش کرد و آخر سر هم ااحمدینژادیها کانال تلگرامی «دفاعیات» زدند /حمله به آیتالله هاشمی و مظلومنامیدن مشایی
احمدینژادیها کانال تلگرامی دفاعیات زدند حمله به آیتالله هاشمی و مظلومنامیدن مشایی فصل انتخابات که نزدیک میشود تحرکات در میان گروهها و جناحهای سیاسی هم بالا میگیرد رسانهها خط مقدم هستند آفتابنیوز اين روزها هواداران محمود احمدينژاد بيش از گذشته مشغول دفاع از رييس-
گوناگون
پربازدیدترینها