تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان، درنده اى است كه اگر رها شود، گاز مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834593293




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اثرات مخرب امواج وای‌فای


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عضو تیم تحقیقاتی شبکه‌های مخابراتی بیسیم دانشگاه رایرسون کانادا گفت: نگرانیهایی درباره اثرات مقطعی تشعشعات وای‌فای بر روی الگوی خواب یا توانایی ذهن وجود دارد؛ غیرفعال کردن مودم در ساعات غیراستفاده، از راهکارهای کاهش اثرات مخرب وای‌فای است.

به گزارش تسنیم، رضا وحیدنیا با اشاره به اینکه هر تشعشعی می‌تواند اثر مقطعی بر انسان داشته باشد، اظهار کرد: به‌عنوان مثال تأثیر بر روی خواب افراد، سردردهای موضعی و بسیاری از موارد دیگر می‌تواند از تشعشعات مختلف سرچشمه بگیرد؛ از طرفی به‌نسبتی که میزان تشعشع یک منبع از یک حدی بالاتر رود و مدت زمانی که یک فرد در معرض آن قرار می‌گیرد، بیشتر شود، آسیبهای مخرب‌تری بر روی بدن می‌گذارد.

تأثیر امواج الکترومغناطیسی بر روی الگوی خواب افراد

وحیدنیا افزود: با تحقیقات و پژوهشهایی که پزشکان و کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات به عمل آوردند، دریافتند افرادی که در نزدیکی مثلاً دکل مخابرات زندگی می‌کنند، پس از مدتی از مشکلات خوابشان شکایت کردند البته در برخی از موارد ممکن است این مشکلات روانی باشد و از روی تلقین خود افراد ناشی شود.

عضو هیئت علمی موهاک کالج همیلتون کانادا تصریح کرد: فناوری ارتباط بیسیم WiFi عمدتاً از فرکانس 2.4GHz با طول موج 12.5 cm برای انتقال اطلاعات بین دستگاه‌های ارتباطی در فاصله چند 10 متری استفاده می‌کند که البته بسته به باند فرکانسی، توان خروجی، بهره آنتن، نوع آن همچنین تکنیک مدولاسیون، مقدار محدوده برد آن متفاوت خواهد بود.

وی ادامه داد: لازم به ذکر است که باند فرکانسی 2.4GHz ،RF  توسط برخی از وسایل از جمله فر، مایکروویو، دوربینهای امنیتی، وسایل ارتباطی مجهز به بلوتوث و تلفنهای بی‌سیم نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ از آنجا که باند فرکانسی RF در زمره فرکانسهای غیریونیزان است، به‌خلاف اشعه‌های X و گاما انرژی لازم برای شکست پیوندهای شیمیایی و یونیزه کردن اتمها و مولکولهای بافتهای بدن و تخریب DNA را ندارد.

قرار گرفتن در میدان شدید مغناطیسی، اثرات مضر بیولوژیک در بدن را ایجاد می‌کند

عضو تیم تحقیقاتی شبکه‌های مخابراتی بیسیم دانشگاه رایرسون کانادا خاطرنشان کرد: هنگامی که بافتهای حساس بدن در معرض میدان شدید مغناطیسی قرار گیرند، حرارت ایجاد شده و تحریک عصبی ناشی از این فرکانس RF، می‌تواند اثرات مضر بیولوژیک بر روی بدن داشته باشد؛ شدت این اثرات، تابعی از نرخ انرژی (توان) تابشی جذب‌شده در بافت بدن است.

وحیدنیا تصریح کرد: در این قسمت لازم می‌دانم که دو استاندارد جهانی را تعریف کنم؛ نخست استاندارد بین‌المللی ICNIRP که توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) منتشر شده است؛ این استاندارد مقدار مجاز توان جذب‌شده در هر سانتی‌مترمربع از بافت بدن را هزار میکرووات معرفی کرده است؛ دومین استاندارد، استاندارد Safety Code 6 که توسط وزارت بهداشت کانادا در سال 2015 معرفی شد؛ این استاندارد حداکثر نرخ جذب انرژی تابشی در باند فرکانسی وای‌فای را 535 میکرووات در هر سانتی‌مترمربع تعریف می‌کند.

وی افزود: در استاندارد Safety Code 6 حداکثر نرخ جذب انرژی تابشی در باند فرکانسی وای‌فای 535 میکرووات در هر سانتی‌مترمربع است که طبق گزارش وزارت بهداشت کانادا، مادامی که امواج تولیدشده توسط وای‌فای از این عدد کمتر باشد، اثر مزمن در بدن نخواهد گذاشت.

امواج تولیدشده توسط وای‌فای، در دسته امواج یونیزان (فرکانس پایین) قرار می‌گیرد

عضو هیئت علمی موهاک کالج همیلتون کانادا با اشاره به اینکه امواج الکترومغناطیسی تولیدشده توسط دستگاه‌های مختلف موجب افزایش دمای بافتهای بدن می‌شود، متذکر شد: امواج الکترومغناطیسی دو دسته هستند؛ نخستین دسته امواجی هستند که فرکانسی برابر 100 گیگاهرتز به بالا دارند، به این امواج با فرکانس بالا یونیزان گفته می‌شود؛ دسته دیگر امواجی هستند که فرکانس کمتری را تولید می‌کنند، به این امواج غیریونیزان گفته می‌شود که امواج تولیدشده توسط وای‌فای در زمره این دسته از امواج قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: امواج یونیزان بسیار برای بدن خطرناک هستند و بافتهای بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهند؛ وای‌فای در دسته امواج غیریونیزان قرار می‌گیرد یعنی آن‌چنان اثرات مخربی بر بافتهای بدن ندارد اما نمی‌توان گفت که این امواج بی‌تأثیر هستند و از بدن عبور می‌کنند.

میزان تشعشع، فاصله فرد از منبع و مدت زمان در معرض قرار‌گیری فرد، سه عامل مهم در میزان اثرات مخرب امواج وای‌فای

وحیدنیا با اشاره به اینکه امواج تولیدشده توسط وای‌فای موجب افزایش حرارت بافتهای بدن می‌شود، اشاره کرد: سه عامل در اثرات مخرب امواج وای‌فای دخیل هستند؛ نخست میزان تشعشع دستگاه مودم، دوم فاصله شخص با منبع تولید امواج، سوم مدت زمانی که یک فرد در معرض این امواج قرار می‌گیرد؛بسته به این سه عامل، وای‌فای می‌تواند اثرات مخربی بر روی بدن داشته باشد.

بیماری آب مروارید در چشم خرگوش در مدت 48 ساعت؛ اثر مخرب امواج الکترومغناطیسی

عضو تیم تحقیقاتی شبکه‌های مخابراتی بیسیم دانشگاه رایرسون کانادا افزود: چندی پیش آزمایشی بر روی یک خرگوش به عمل آمد که اثرات مخرب این امواج را تأیید می‌کند؛ در این آزمایش، یک گوشی موبایل را بر روی چشم خرگوشی قرار دادند و پس از مدت 48 ساعت مشاهده شد که چشم خرگوش دچار آب مروارید شده است؛ دلیل علمی این آزمایش هم خوب است بدانید؛ همان‌طور که پیش‌تر عرض کردم امواج تولیدشده توسط وای‌فای موجب گرم‌شدن بافتهای بدن می‌شود و از آنجایی که چشم در بدن، سیستم خنک‌کننده ندارد، می‌تواند موجب آب‌ مروارید در چشم شود.

به‌میزان فاصله از منبع تشعشع اثرات مخرب وای‌فای به‌نسبت مجذور عکس کاهش می‌یابد

عضو هیأت علمی موهاک کالج همیلتون کانادا با اشاره به دستگاه‌های وای‌فای خانگی خاطرنشان کرد: در مودمهای خانگی میزان تشعشع در فاصله‌ حداکثر 30 سانتی‌متری چیزی حدود 7 میکرووات بر ثانیه است که تقریباً یک‌صدم استاندارد Safety Code 6 کشور کانادا است؛ از طرفی به‌میزانی که فاصله شخص از منبع تشعشع بیشتر شود، میزان تشعشع به‌نسبت مجذور عکس کمتر می‌شود یعنی اگر فاصله شما از منبع 2 برابر شود، اثر آن یک‌چهارم می‌شود.

وی ادامه داد: با وجود اینکه میزان تشعشع WiFi در یک اتاق بسیار پایین‌تر از حد آستانه استاندارد است (کمتر از یک درصد)، نگرانیهایی در مورد فراگیرشدن استفاده از این فناوری در مدارس و محیطهای خانگی و اثرات مقطعی این تشعشعات بر روی الگوی خواب یا توانایی ذهن وجود دارد.

وحیدنیا در پایان با اشاره به برخی نکات برای اجتناب از این اثرات مخرب امواج وای‌فای متذکر شد: غیرفعال کردن دستگاه‌های مودم در ساعات غیراستفاده، خاموش کردن مودم در طول شب و هنگام خواب، خارج کردن مودم از اتاق خواب، کم کردن توان تشعشعی مودم تا حد لازم از جمله نکاتی است که باید برای کاهش اثرات مخرب وای‌فای رعایت کرد.

۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن