واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای گفت: موضوع حقوق های نجومی قابل اغماض نیست و نباید با این مسئله برخورد سیاسی، جناحی و جریانی شود.
به گزارش تابناک، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای در نودونهمین نشست خبری خود با خبرنگاران در خصوص فیشهای نجومی گفت: این مسئله دریافت ها منحصر به حقوقها نیست و این افراد از چندجا دریافتی داشته و یا وام های کلان با نرخ پایین گرفته اند، دولت و دستگاه های نظارتی باید به همه دریافت ها توجه کنند.
وی با بیان اینکه موضوع فیشهای نجومی قابل اغماض نیست، گفت: نباید رسیدگی ها آنقدر طولانی شود که مردم فکر کنند نظام نمی خواد به آنها رسیدگی کند. دولت و دستکاه ها و بازرسی ها و حراست ها باید گزارش خودشان را از تخلفات اعلام کنند و مردم هم در جریان رسیدگی ها قرار گیرند.
معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: نباید با موضوع فیشهای نجومی جناحی برخورد شود و منظور فقط برخورد با دولت نیست بلکه با همه کسانی که مرتکب جرم شده اند باید برخورد بدون اغماض صورت گیرد.
وی افزود: در این موضوع همه به نوعی غفلت داشتند از دیوان محاسبات تا بازرسی کل کشور و از حراست ها هم می توان نام برد البته بازرسی کل به ۵۰ مورد اعلام شده در سنوات قبلی اشاره کرده است که درست است اما مسئله کیفیت فیشها جدید است.
وی با بیان اینکه مبالغ دریافتی باید در دادگاه ها و هیات های رسیدگی به تخلفات، به تخلفات و جرائم دریافت کنندگان رسیدگی شود و توقع ما این است که هرچه زودتر باز گردانند. تشکیل پرونده قضایی به نفع افراد، خانواده ها و سازمان های آنها نیست.
وی به نامه جهانگیر اشاره کرد و تصریح کرد: در نامه معاون اول رئیس جمهور هم اشاره شده است که وجوه غیرقانونی مسترد شود. در این نامه ذکر شده است در برخی از وزارت خانه از جمله نفت کار گروه رسیدگی تشکیل شده است و انتظار ما پس از پایان فرصت یک ماهه دولت، به قوه قضاییه اعلام شود چه کسانی چه مبالغی را بازگردانده اند و چه کسانی تخلف کرده اند.
اژه ای با اشاره به تشکیل جلسه ای با دادستان کل، معاونت حقوقی و معاونت اول با رئیس قوه قضاییه، گفت: مقرر شد ساز و کار رسیدگی و برخورد تعیین شده و جرم یا تخلف بودن مشخص شود. معاونین اعضای این جلسه هم قرار شد نمایندگانی را برای رسیدگی به این مسئله تعیین کند.
محکومیت ۱۳ قاضی به حبس و جزای نقدی
سخنگوی دستگاه قضا به برخورد با مفاسد داخلی و خارجی قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: در این رابطه ۱۳ قاضی در چند ماه اخیر به حبسهای طویل المدت و یا جزای نقدی محکوم شدند و اگر این احکام بدوی قطعی شد، اسامی آنها اعلام می شود.
وی افزود: در پرونده ای در کرج نیز دو نفر خود را به عنوان ماموران دادگاه اصل ۴۹معرفی کرده و ۲۰۰ میلیون تومان نیز اخاذی کردند. دو بازداشت دیگری نیز از دو نفر ۵۰۰ مهر جعلی شناسایی شد و مردم توجه کنند که هیچ مامور دولتی اجازه دریافت وجه ندارد.
محسنی اژه ای به پرونده سازمان منطقه آب و راه و شهرسازی و آلومینیوم خراسان اشاره و تصریح کرد: در هر سه پرونده کیفرخواست صادر شده و تکلیف آنها به زودی تعیین می شود.
وی افزود: در خصوص پرونده ورنی کمپوست کیفرخواست صادر و به دادگاه ارسال شده است در این پرونده ۴ هزار و ۲۰۰ نفر مستندات خود را ارائه داده و این پرونده ۸ بازداشتی دارد.
هفت شرکت پرونده امیرمنصور آریا تعیین تکلیف شدند
وی در خصوص ادامه رسیدگی به پرونده امیر منصور آریا گفت: هفت شرکت این پرونده تعیین تکلیف شدند سه مورد نیز که به فروش نرسیده بود به بانک ملی جهت تسویه حساب داده شده است.
وی به عضویت رییس سازمان بازرسی در صندوق توسعه ملی اشاره و تصریح کرد: آقای سراج به رییس هیات امنای صندوق یعنی شخص رییس جمهور نامه ای نوشته تا اعضای جدید هیات امنا انتخاب شوند.
این خبر در حال تکمیل است.
۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]