تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در روز جمعه هيچ عملى برتر از صلوات بر محمد و خاندان او (ع) نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821271184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قوانین اختلاس و رشوه درشرایط کنونی نیاز به اصلاح دارد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ برنامه گفت و گوی اجتماعی با موضوع رشوه، رشوه خواری و قانون ایران و با حضور احد زینی(استاد دانشگاه و حقوقدان) و اسفنانی (حقوق دان و نماینده مجلس شورای اسلامی) و ذاقلی (قاضی دادگستری و سرپرست قضات جرائم اقتصادی) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت به نقل از رادیو گفت و  گو؛ در این برنامه اسفنانی با اشاره به تشدید قوانین مربوط به اختلاس و رشوه مطرح کرد: امروزه با شرایط اقتصادی کشور و اوضاع کنونی قوانین مربوط به مجازات اختلاس و رشوه نیاز به اصلاح داشته و این حجم از قوانین برای مقابله با این امر کافی نیست.

وی با اشاره به ضرورت بازنگری در قانون اختلاس و رشوه تاکید کرد: معمولا قوانین کیفری از طرف قوه قضاییه به مجلس لایحه می شود؛ اصلاح قوانین از طرف مجلس شورای اسلامی در ایران امری متعارف نیست.

این حقوق دان با بیان این که کمیسیون حقوق و قضای مجلس شورای اسلامی یکی از پرکارترین کمیسیون های این قوه است، اظهار داشت: از آنجایی که حجم مصوبات کمیسیون حقوق و قضایی مجلس شورای اسلامی بالا است، فرصت زیادی برای طرح اصلاحیه های قوانین موجود را ندارد.

در بخش دیگر این برنامه دکتر ذاقلی با اشاره به محدوه های مجازات در قوانین جرائم اقتصادی گفت: در حقوق جزایی همواره تا یک اندازه و مقدار محدودی می توان از مجازات استفاده کرد.

وی همچنین در ادامه افزود: اعمال مجازات برای خلاف های جزایی همیشه مشکلات را رفع نمیکند، بلکه باید با این دست از موارد با ریشه یابی مقابله کرد.

این حقوق دان با بیان این که جرایم مالی یکی از برجسته ترین خلاف های قانون جزایی است، گفت: در حالت کلی می توان گفت که رشوه و خلاف هایی مانند این، همواره ریشه در فقر داشته و مرتکبین به این موارد اکثرا از روی نیاز مالی مجبور به این کار می شوند.

در ادامه برنامه گفت و گوی اجتماعی از شبکه رادیویی گفت و گو احمد زینی با اشاره به شیوع و فراوانی رشوه در کشور، گفت: در اغلب پرونده های کلان اقتصادی بحث رشوه و رشوه خواری همواره پای ثابت مباحث پرونده های محتلف بوده است.

وی با اشاره به اختلاس معروف 3 هزار میلیاردی، گفت: فرآیند مجرمانه ی این پرونده به نوعی با رشوه و رشوه خواری آغاز شده است.

این حقوق دان با اشاره به قوانین سرکوب گر رشوه در کشور خاطر نشان کرد: در قوانین کشور قوانین زیادی برای مقابله با بحث رشوه خواری وجود دارد. اما با این حال می بینیم که قوانین سخت و سرکوب گر در برخی از اوقات توان مبارزه با افراد متخلف را نداشته است.

۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن