تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798392492




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتخاب فیلم‌های سینمایی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی مقاومت


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: انتخاب فیلم‌های سینمایی چهاردهمین جشنواره بین‌المللی مقاومت
هیاتي پنج نفره‌ فیلم‌های سینمایی متقاضی حضور در بخش مسابقه سینمای ایران چهاردهمین جشنواره بین‌المللی مقاومت را انتخاب می‌کنند.


هیات پنج نفره‌ای متشکل از آقایان: بهروز اثباتی، پرویز شیخ‌طادی، حبیب‌الله کاسه‌ساز، علی غفاری و مهدی سجاده‌چی فیلم‌های سینمایی متقاضی حضور در بخش مسابقه سینمای ایران چهاردهمین جشنواره بین‌المللی مقاومت را انتخاب می‌کنند.

به گزارش "جوان آنلاين" 31 عنوان فیلم سینمایی در این دوره جشنواره شرکت کردند که هیات مذکور قرار است فیلم‌های واجد شرایط برای رقابت در بخش مسابقه را انتخاب نماید.

در بخش مسابقه سینمای ایران پنج عنوان جایزه تخصصی به این ترتیب پیش‌بینی شده است: تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین فیلم/ تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین کارگردانی/ تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین فیلمنامه / تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین بازیگر / تندیس جشنواره و دیپلم افتخار، به همراه جایزه برای بهترین جلوه­های ویژه.

یادآور می‌شود، شورای سیاست‌گذاری جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به منظور حمایت و کمک به فیلم‌های سینمایی حوزه دفاع مقدس و مقاومت مصوب کرد؛ از فیلم‌های سینمایی که به بخش مسابقه جشنواره راه پیدا کنند و برای اولین‌بار در جشنواره رونمایی شوند تا مبلغ دو میلیارد ریال در نمایش عمومی حمایت خواهد شد. حمایت دو میلیارد ریالی از اکران فیلم‌های سینمایی رونمایی شده در جشنواره بین‌المللی مقاومت در قالب خرید بلیت، اختصاص بیلبردهای تبلیغاتی و حمایت از پخش تیزر فیلم مربوطه خواهد بود.

شايان ذكر است كه مشخصات هیات انتخاب فیلم‌های سینمایی جشنواره مقاومت به این شرح است:

بهروز اثباتی،‌ متولد سال 1338 از شهر تهران و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت تبلیغات فرهنگی از دانشگاه امام‌حسین(ع) و دکترای مدیریت استراتژیک ‌با گرایش تهدیدات و امنیت ملی، در دانشکده عالی جنگ دانشگاه امام‌حسین(ع) است. وی در دوران دفاع‌مقدس، در ستاد تبلیغات جنگ حضور پیدا کرد و با همراهی شاعرانی چون مرحوم احمد زارعی و مجید زهتاب، ‌کنگره شعر جنگ را راه‌اندازی و بعدها مراسم انتخاب کتاب سال دفاع‌مقدس را نیز فعال کرد.اثباتی از سال 1365 تا 1370، مسئول انتشارات سپاه پاسداران بود و از سال 1371، مسئولیت طرح و برنامه تبلیغات و انتشارات سپاه را بر عهده گرفت. مدیریت بنیاد روایت فتح و مدیریت تبلیغات نیروی مقاومت بسیج،‌ از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این پیشکسوت ادبیات دفاع‌مقدس‌است.

وی در حال حاضر، در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه‌ امام‌حسین(ع) تدریس می‌کند و مسئول قرارگاه سایبری ستاد کل نیروهای مسلح است.

پرویز شیخ طادی متولد١٣٤٠ در آبادان است. او فعالیت سینمای‌اش را با طراحی صحنه و لباس فیلم «مهاجر» شروع کرد. از جمله دستاوردهای او می‌توان به نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم «سجاده آتش» در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر، نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم آخرین شناسایی در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر و نامزدی بهترین طراحی صحنه برای فیلم «روبان قرمز» در هفدهمین جشنواره فیلم فجر اشاره کرد. از سوابق هنری وی می‌توان به فیلم‌هایی چون «سرزمین پدربزرگ»(1377)، «دفتری از آسمان»(1378)، «روایت سه گانه» (اپیزود اول، یک آرزوی کوچک)»(1382)، «پشت پرده ی مه»(1383)، «سینه سرخ»(1385)، «سومین روز پس از مرگ »(1385)، «دایناسور»(1386)، «شکارچی شنبه»(1388) و «روزهای زندگی»(1390) اشاره کرد. شیخ طادی عضو هیات انتخاب و داوری جشنواره‌های مختلف سینمایی را برعهده داشته است. وی در جشنواره‌های مختلف سینمایی مورد تقدیر قرار گرفته است که از آن جمله می‌توان به سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی سی‌امین دوره جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

حبیب‌الله کاسه‌ساز در سال 1341 در شهر تهران بدنیا آمد. تحصیلات خود را در رشته سینما ادامه داد و موفق به اخذ مدرک کارشناسی رشته فیلمنامه‌نویسی از دانشکده سینما و تئاتر از دانشگاه هنر گردید. سوابق مسئولیتی وی عبارت است از: مدیرکل تولید و پشتیبانی امور سینمایی وزارت ارشاد ـ مدیرکل نظارت و ارزشیابی معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد ـ مدیر عامل انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ـ عضو هیأت مدیره انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس ـ عضو شورای عالی جوانان ـ عضو هیأت مدیره انجمن سینمای جوان ایران ـ عضو هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی هنری بنیاد روایت ـ عضو هیأت مدیره شهرک سینمایی دفاع مقدس ـ عضو هیأت مدیره مؤسسه رسانه‌های تصویری. وی تاکنون مدیر تولید بیش از 10 فیلم سینمایی از جمله آخرین مرحله، حماسه مجنون، بازگشت از بوداپست، هور در آتش، راننده سفیر و قله دنیا بود. وی همچنین در تهیه‌کنندگی چند سریال تلویزیونی و فیلم سینمایی از جمله فیلم‌های نوروز و فیلم سینمایی زندانی 707 و فیلم سینمایی پرنده باز کوچک که در خصوص کودک و نوجوان است، فعالیت داشته است.

علي غفاري متولد 1346 تهران، داراي مدرك ديپلم الكترونيك است. وي فعاليت سينمايي را با همكاري در طراحي لباس فيلم «هراس» به كارگرداني شهريار بحراني آغاز كرد. فیلم‌ هایشاهرگ (۱۳۷۶)،  چراغ قرمز (۱۳۸۸، استرداد (۱۳۹۰ ) و )،  ابوزينب (۱۳۹۳)،  از جمله فیلم‌های اوست. غفاری در آثار مختلف در مقام دستیار، برنامه‌ریز و حتی بازیگر همکاری داشته است. در دوره گذشته جشنواره فیلم مقاومت فیلم سینمایی ابوزینب از همین فیلمساز تنها فیلمی ‌بوده که رونمایی شده و با استقبال مشتاقان سینما و مردم روبرو شده است.
  مهدي سجاده‌چي سال 1340 در تهران متولد شد. وي كار فيلمنامه‌نويسي در سينما را از سال 1368 با «پاتال و آرزوهاي كوچك»،آغاز كرد. و تاکنون فیلمنامه‌های متعددی را در کارنامه‌اش دراد. وی نویسنده فیلمنامه‌های: پاتال و آرزوهاي كوچك (۱۳۶۸)، دمرل (۱۳۷۲)، مرد نامرئي (۱۳۷۴)، هفت سنگ (۱۳۷۶)، قاعده بازي (۱۳۷۶) و فیلم سینمایی روز سوم (۱۳۸۵) است که  مشاور فیلمنامه‌های آژانس شيشه اي، برج مينو و  هبوط  نیز بوده است. سجاده‌چی علاوه بر نویسندگی فیلمنامه و تدریس، عضو هیات‌های داوری جشنواره‌های مختلف ملی و بین‌المللی بوده است.

 

منبع : جوان آنلاين



تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن