تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز كليد همه خوبی هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871009190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بردن جایزه دیگر مهم نیست/ «یک روز بخصوص» یکی از بهترین تجربه های من بود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بردن جایزه دیگر مهم نیست/ «یک روز بخصوص» یکی از بهترین تجربه های من بود
بازیگر مطرح سینما و تلویزیون از تجربه بازی در فیلم جدید اسعدیان تا اهمیت دریافت جایزه در دنیای بازیگری اش سخن گفت.


مصطفی زمانی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص تجربه بازی در فیلم «یک روز بخصوص» گفت: همکاری با اسعدیان در این فیلم خوب بود و یکی از بهترین تجربه های دوران کاری من به حساب می‌آید.

بازیگر «شهرزاد» در مورد استقبال مخاطب از فیلم اسعدیان عنوان کرد: تجربه به من ثابت کرده که نمی توان میزان استقبال از یک فیلم را پبش بینی کرد.

زمانی در پاسخ به این سوال که اگر فیلم «یک روز بخصوص» در جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کند صاحب دریافت سیمرغ خواهید شد، اظهار داشت: دریافت جایزه دیگر برای من مهم نیست؛ یعنی در ابتدا که یک بازیگر به دنیای فیلم و سینما ورود پیدا می کند بردن جایزه مهم است اما در آینده متوجه می شوید فقط مراسمی است که نباید روی کار شما تاثیر بگذارد و ذهن هنرمند را به سمت خود بکشد.

گفتنی است؛ اسعدیان «یک روز بخصوص» را پس از چهار سال دوری از سینما سال گذشته کلید زد. این فیلم اثری متفاوت از دیگر ساخته های این کارگردان است. 
 
در خلاصه داستان «یک روز بخصوص» که فیلمی در ژانر اجتماعی است، آمده:حامد باید برای عمل قلب خواهرش دست به یک انتخاب بزند، انتخابی که در آینده مسیرهای متفاوتی را پیش روی او قرار داده است.
 
در این فیلم مصطفی زمانی، فرهاد اصلانی،پریناز ایزد یار، محسن کیایی، شیرین آقا کاشی، شیرین یزدان بخش با معرفی افسانه کمالی، مجتبی پیرزاده، بازیگر خردسال:ایلیا نصر الهی حضور دارند. 
 
پس از تجربه موفق مصطفی زمانی و پریناز ایزدیار در مجموعه نمایش خانگی «شهرزاد» این دوبازیگر بار دیگر در فیلم «یک روز بخصوص» با یکدیگر همبازی شدند. 
 
همچنین فرهاد اصلانی پس از هشت سال بار دیگر در این فیلم جلوی دوربین اسعدیان رفت. این بازیگر سینما پیش از این در مجموعه موفق «راه بی پایان» با این کارگردان همکاری داشته است. 
 
محسن کیایی بازیگر فیلم های «بارکد»، «عصر یخبندان» و ... نیز در این اثر بازی متفاوتی ارائه کرده است. در «یک روز بخصوص» بازیگران جدیدی هم به سینما معرفی شده اند. 
 
عوامل تولید این فیلم عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان:همایون اسعدیان، نویسندگان: همایون اسعدیان و مجید قیصری، مجری طرح: مازیار میری، مدیر فیلمبرداری:علی قاضی، مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان: مریم هژیروند، طراح چهرپردازی: مهردادمیرکیانی، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری، صدابرداران: ساسان نخعی، محمود کاشانی، مدیر تولید:مجید کریمی، منشی صحنه: ندا قائدی، دستیار اول فیلمبردار:آرش رمضانی، عکاس: مهدی دلخواسته، مشاور رسانه ای:بیتا موسوی، مدیر تدارکات.سید رسول سید حاتمی.
 
 
 



۲۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن