واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تعطیلی «جمعه ایرانی» یک اشتباه بود
کارگردان «جمعه ایرانی» که از برنامههای پرطرفدار رادیو ایران بود، تعطیلی این برنامه طنز را اشتباهی دانست که به دلیل برخورد سلیقهای مدیران رخ داد.
مهران امامیه در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه بعد از متوقف شدن پخش برنامه «جمعه ایرانی» از رادیو ایران هیچ دعوتی از رادیو برای ساخت برنامه نداشته است، گفت: الان مدتی است که با رسانه ها صحبتی ندارم چون پیش از این چندین مصاحبه داشتم اما ظاهرا نه کسی حرف های مرا می شنود و نه دوست دارند که گوش کنند و تاکنون هیچ صحبتی از طرف رادیو با ما انجام نشده است.
این هنرمند و مجری «جمعه ایرانی» درباره ادامه همکاری با رادیو عنوان کرد: من نباید برای همکاری با رادیو و برنامه ها درخواست بدهم. گویی مدیران کار را برعکس می بینند. می گویند برنامه «جمعه ایرانی» را به خاطر موسیقی هایش متوقف کردند اما من بارها موسیقی های این برنامه را از دیگر شبکه های رادیویی شنیده ام.
هر هفته یک نامه می رسید که با فلان موضوع شوخی نکنید
وی همچنین درباره «رادیو جمعه» که به عنوان جایگزین «جمعه ایرانی» روی آنتن میرود، بیان کرد: وجود این برنامه هم خوب است و من امیدوارم که موفق باشند. بسیاری از هنرمندان رادیو راه دیگری برای ارتزاق ندارند و سال ها در این رسانه زحمت کشیده اند و خوشحالم که حداقل با این برنامه همکاری داشته باشند.
کارگردان «جمعه ایرانی» درباره دخالت در تولید برنامه ها توضیح داد: مگر در ۱۲ سالی که «جمعه ایرانی» از رادیوی سراسری پخش می شد با این مشکلات مواجه نبودیم؟ در همه این سال ها هر هفته یک نامه به دست ما می رسید که با این موضوع یا این صنف شوخی نکنید و ما هم گوش می کردیم چون در طی این بیست و چند سال آقای توکل خط قرمز های رادیو را خوب می دانست. شیوه نگرش به برنامه های طنز باید محکم و قاطع باشد چراکه برنامه های طنز سوپاپ اطمینان جامعه و مردم هستند و باید پر شنونده باشند و مخاطب جذب کنند. باید همانطور که عزت الله ضرغامی رییس اسبق صداوسیما، محمدحسین صوفی معاون سابق صدا و حسن خجسته معاون اسبق صدا پشت «جمعه ایرانی» ایستادند دیگران هم از آن حمایت می کردند.
خود را گول نزنیم که کسی ماهواره نمی بیند
امامیه با اشاره به موسیقی های «جمعه ایرانی» تصریح کرد: «جمعه ایرانی» بسیار پرشنونده بود مخصوصا بین سنین نوجوان و میانسال طرفدار زیاد داشت و نباید چنین برنامه ای به خاطر موسیقی متوقف می شد. داریوش اسدالله پور آهنگساز برنامه چندین سال ساخت و تنظیم موسیقی های این برنامه را بر عهده داشت، چرا یک باره سلیقه ها تغییر کرد و کسی از این برنامه حمایت نکرد؟ نباید یک نفر به تنهایی سلیقه خود را تزریق کند آن هم در شرایطی که همه می دانیم مردم به شادی و نشاط نیاز دارند و متاسفانه به شبکه های ماهواره ای گرایش پیدا کرده اند. نباید خود را گول بزنیم که کسی ماهواره نمی بیند و بعد هم کار خود را انجام دهیم. نتیجه این می شود که هنرمندانمان هم جذب شبکه های ماهواره ای می شوند.
آرزوی رضا عبدی برای دیدار دوباره با رادیویی ها
این هنرمند رادیو و تلویزیون در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آبرو و اعتبار رادیو عنوان کرد: اگر دوست داشتند که رادیو با همان آبرو و اعتبار باقی بماند باید عوامل برنامه «جمعه ایرانی» را با همان گروه و تیم نگه می داشتند. اکنون هم این رادیوست که باید از ما برای کار درخواست کند وگرنه خود من با اجرای یک برنامه در بیرون از رادیو چندین برابر یک اجرای رادیویی درآمد دارم. ما فقط به رادیو عشق داشتیم و کار در رسانه ملی را وظیفه خود می دانیم. خود من حتی معتقد بودم که اگر در رادیو کار می کنم مردم باید صدای مرا فقط از یک شبکه بشنوند و در شبکه دیگری حضور نداشتم.
وی در پایان با اشاره به برنامه اینترنتی «شاد شو» اظهار کرد: ما اکنون «شاد شو» را داریم و استقبال بسیار خوبی هم از آن می شود اما بعضی از هنرمندان پیشکسوت مثل استاد رضا عبدی و آقایان منوچهر آذری، عباس محبی و اصغر سمسارزاده و... همچنان رادیو را دوست داشته و آن را خانه خود می دانند. چندی پیش با آقای رضا عبدی بازیگر پیشکسوت رادیو که حرف می زدم ایشان بیان کردند آیا می شود روزی دوباره با رادیویی ها دیدار کند و فعالیتی داشته باشد و در آخر ما و البته مردم امیدواریم که باز هم از طریق رادیو و برنامه «جمعه ایرانی» در خدمت شادی و نشاط مردم باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۲۶ تير ۱۳۹۵ - 16 July 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]