تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833218672




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفیت آدرسهای اینترنتی به پایان رسید


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ظرفیت آدرسهای اینترنتی به پایان رسید
ظرفیت آدرسهای اینترنتی به پایان رسید بالغ بر ۱۲ میلیون آدرس عددی اینترنتی در کشور مورد استفاده قرار گرفته است و با پایان یافتن ظرفیت این تعداد IP آدرسها، مهاجرت به سمت نسل جدید آدرسهای اینترنتی موسوم به نسخه ۶ آغاز شد.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ بهنام ولی زاده، مدیرکل مدیریت یکپارچه شبکه ملی اطلاعات در گفتگویی از آماده سازی شبکه های ارتباطی کشور برای مهاجرت به نسل جدید آدرسهای اینترنتی (Ipv۶ ) خبر داد و جزئیات این مهاجرت و تاثیر آن را بر دسترسی کاربران به IP آدرسها تشریح کرد.
 
شبکه زیرساخت ارتباطی کشور آماده مهاجرت به IP ورژن ۶
 
این مقام مسئول در سازمان فناوری اطلاعات ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، جزئیات و نحوه مهاجرت به نسل جدید آدرسهای عددی اینترنتی (ipv۶ ) را تشریح کرد و گفت: هم اکنون در حال ارزیابی آمادگی برای مهاجرت شبکه اپراتورهای ارتباطی هستیم و تاکنون نیز یکی از اپراتورهای موبایل و چند اپراتور اینترنت و یک مرکز داده غیردولتی در این ارزیابی موفق شده اند.
 
وی با بیان اینکه دو اپراتور موبایل دیگر و بعضی ار شرکتهای مخابرات استانی متقاضی، در حال انجام پیکربندی لازم برای ارزیابی این مهاجرت هستند، خاطرنشان کرد: مهاجرت به نسخه جدید آدرسهای اینترنتی، علاوه بر شبکه اپراتورها، در شبکه ارتباطات زیرساخت نیز باید صورت گیرد که در این زمینه ارزیابی ها نشان می دهد شبکه زیرساخت آمادگی انجام این طرح را دارد.
 
ولی زاده با بیان اینکه در بخش دسترسی شبکه نیز، سرویس دهندگان دیتاسنتر باید به سمت ورژن جدید IP آدرسها مهاجرت کنند، ادامه داد: هم اکنون سرور برخی دستگاههای حاکمیتی در اختیار خودشان قرار دارد که این سازمانها نیز باید به سمت IPV۶ مهاجرت کنند، چرا که در صورتی که اپراتورهای ارائه دهنده خدمات، این اقدام را انجام دهند، دسترسی به خدمات برای این سازمانها ممکن نخواهد بود.
 
ورود تجهیزات ارتباطی مطابق با IPV۶ الزامی شد
 
وی با اشاره به مصوبه ابلاغی شورای عالی فناوری اطلاعات در حدود ۱.۵ سال پیش گفت: طبق این مصوبه ورود تجهیزات ارتباطی که نسخه جدید آدرسهای اینترنتی را پشتیبانی نمی کنند به کشور ممنوع است و اجازه ترخیص این تجهیزات داده نمی شود.
 
مدیرکل مدیریت یکپارچه شبکه ملی اطلاعات یکی دیگر از شرایط مهاجرت به آدرسهای اینترنتی را مربوط به مهاجرت نرم افزارهای تحت شبکه عنوان کرد و گفت: طبق بخشنامه شورای عالی فناوری اطلاعات، دستگاههای دولتی حق خرید هیچگونه سخت افزار و نرم افزاری که IPV۶ را پشتیبانی نکند ندارند و براین اساس نرم افزارهای تحت شبکه نیز باید  این پروتکل  را پشتیبانی کنند.
 
عدم پشتیبانی IP آدرسهای جدید از گوشی ها و مودم های قدیمی
 
وی در مورد آی پی آدرسهای مشترکان موبایل گفت: به دلیل آنکه ممکن است برخی گوشی های موبایل قدیمی که در دست مردم است آدرسهای جدید اینترنتی را پشتیبانی نکند، مهاجرت به صورت تدریجی و همزمان صورت می گیرد و تا مدت ها شبکه از هر دو پروتکل پشتیبانی خواهد کرد تا دسترسی به آدرسهای قدیمی به یکباره، قطع نشود. در همین حال برخی مودم های ADSL قدیمی نیز این ورژن جدید را پشتیبانی نمی کند و به همین دلیل چنانچه به یکباره مهاجرت کامل در کل شبکه اتفاق بیافتد، ممکن است دسترسی به سرویس مشترکان مختل شود.
 
ولی زاده با بیان اینکه مهاجرت آنطور نیست که به یکباره کل آدرسهای ورژن ۴ را خاموش و ورژن ۶ را روشن کنیم، تصریح کرد: قرار است در این طرح، به صورت دوپشته ای حرکت کنیم و به همین دلیل ممکن است حدود ۲ تا ۳ سال هر دو این آدرسها در شبکه موجود باشد تا به تدریج آدرسهای جدید جایگزین آدرسهای قدیمی شود.
 
راه اندازی اینترنت اشیا نیازمند آدرسهای جدید اینترنتی
 
وی گفت: با اجرای طرح مهاجرت به ورژن جدید آدرسهای اینترنتی، شبکه مبتنی بر آدرسهای جدید می شود که هم اکنون بسیاری از کشورها این طرح را پیاده سازی کرده اند. البته هیچ کشوری به ۱۰۰ درصد آن نرسیده است و اغلب به صورت همزمان در حال استفاده از ورژن ۴ و ۶ هستند. برای مثال کشورهای اروپایی و اسکاندیناوی جلوتر هستند و این طرح در آمریکا، کره جنوبی و ژاپن نیز اجرایی شده است.
 
وی در مورد اینکه آیا تفاوتی در دریافت سرویس برای مشترکان در این طرح، وجود دارد، گفت: برای مشترک تفاوتی نخواهد داشت، چرا که مشترک دسترسی می خواهد و آدرسهای اینترنتی در سرعت دسترسی مشترک، تغییری ایجاد نمی کنند. اما تفاوت اصلی مربوط به دریافت سرویس های جدید در دنیای اینترنت است، چرا که با ورود مفاهیم جدیدی چون اینترنت اشیاء و سرویس های ماشین به ماشین (M۲M )، به تعداد بیشتری IP آدرس نیاز خواهیم داشت.
 
۱۲ میلیون IP آدرس در ایران مورد استفاده قرار گرفت
 
این مقام مسئول در سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه هم اکنون IP آدرسهای نسخه ۴ نه تنها در ایران، که در کل دنیا به اتمام رسیده است خاطرنشان کرد: برای راه اندازی سرویس های جدید در فضای اینترنت نیازمند آدرسهای اینترنتی بسیاری هستیم که بتوان آن را به صورت مستقیم مدیریت کرد و تخصیص IP آدرس به این سرویس های جدید، مستلزم مهاجرت به نسخه ۶ است.
 
ولی زاده با اشاره به اینکه هم اکنون در ایران حدود ۱۲ میلیون آدرس اینترنتی وجود دارد، گفت: تعداد آدرسهای اینترنتی نسخه ۴ در دنیا ۲ به توان ۳۲ و حدود ۴ میلیارد IP است که هم اکنون تقریبا غیر از سهمیه آفریقا، به طور کامل به اپراتورها تخصیص داده شده و به اتمام رسیده و به همین دلیل کشورها به سمت IP نسخه ۶ که ظرفیت ۲ به توان ۱۲۸ عدد IP را دارد حرکت می کنند.
 
وی با بیان اینکه  با آدرسهای جدید اینترنتی به ازای هر یک سانتی متر مربع، چند IP آدرس می توان اختصاص داد، در مورد زمان اجرای کامل این طرح تاکید کرد: شبکه ارتباطی کشور در بیشتر جاها آمادگی مهاجرت دارد و در سمت سرویس دهنده ها نیز این پروتکل در حال تست و ارزیابی است. در صورتی که دستگاههای مختلف از نظر نرم افزاری تحت شبکه، این آمادگی را داشته باشند، مهاجرت را می توان تکمیل کرد.
 
ولی زاده، امنیت بالا را یکی از ویژگیهای نسخه جدید آدرسهای عددی اینترنت عنوان کرد.
 
 

منبع: مهر


95/4/21 - 14:18 - 2016-7-11 14:18:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن