تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز زمين باقى نمى ماند مگر آن كه در آن دانشمندى وجود دارد كه حق را از باطل مى شن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870897412




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محمد اصفهانی و محمد علیزاده تیتراژ سری جدید «صبحی دیگر» را خواندند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: محمد اصفهانی و محمد علیزاده تیتراژ سری جدید «صبحی دیگر» را خواندند
شبکه آموزش سیما با به پایان رسیدن ماه رمضان برنامه های جدیدی را تدارک دیده است که آماده پخش هستند.


محمد رحیم لیوانی، مدیر گروه مهارت‌های تخصصی و عمومی شبکه آموزش در خصوص برنامه های جدید این شبکه بعد از ماه رمضان به خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با اتمام ماه رمضان سه برنامه جدید داریم که هریک به روی آنتن شبکه خواهند رفت. اولین برنامه، سری جدی «صبحی دیگر» است که روز چهارشنبه و پنجشنبه به صورت وی‍ژه و از آغاز هفته بعد روال عادی خود را پی می‌گیرد، در واقع در روز عید فطر این برنامه با برگزاری جشن کار خود راشروع می‌کند.


لیوانی در ادامه اظهار داشت: از جمله تغییراتی که در این برنامه لحاظ شده است، طراحی دکور، نحوه اجرا، تیتراژ ابتدا وانتها، میان برنامه ها و گزارش ها است. طراح دکور جدید دکتر زهره گوهرشادی بوده و مجریان برنامه همچنان نیما کرمی و علی نیکزاد هستند که با شیوه ای جدید، اجرای خود را ارائه خواهند کرد. 


وی اظهار داشت: از دیگر تغییرات مهم «صبحی دیگر» می توان به تولید تیتراژهای ابتدایی و انتهایی آن اشاره کرد. تیتراژ ابتدا را دکتر محمد اصفهانی و کار انتهایی را محمد علیزاده اجرا کرده و این قطعات نیز به نوبه خود تبدیل به کارهای قابل توجهی شده اند.


لیوانی تصریح کرد: طبق آماری که در دست داریم «صبحی دیگر» موفق ترین برنامه صبحگاهی سیما بوده است، امید است با تغییر ساختار آن در سری جدید، شاهد برنامه ای تازه نفس و جذاب تر باشیم.   


مدیر گروه مهارت‌های تخصصی و عمومی شبکه آموزش با اشاره به برنامه «طرح، رنگ، نقاشی» گفت: هم اکنون آنونس این برنامه از شبکه درحال پخش شدن است. «طرح، رنگ، نقاشی» نقاشی را به صورت کارگاهی به گروه مخاطبان کودک آموزش می دهند و هدف از آن، ایجاد خلاقیت و ارتقای سطح مشارکت جمعی وکار گروهی از طریق آموزش نقاشی است.


لیوانی خاطر نشان کرد: سعی داریم تا با پخش این برنامه آموزش نقاشی را بسیار ساده و با حداقل و ارزان ترین ابزارکه در اختیار مخاطبان است، ارائه کنیم.


وی تأکیدکرد: بچه هایی که در استودیو حضور دارند آموزش قبلی ندیده‌اند، بنابراین کودکان داخل منزل و استودیو با این آموزش ها همگام می شوند. در این کار «حافظ میرآفتابی» از اساتید آموزش نقاشی، مهیار موجیب، مجری بازیگر به همراه تعدادی از کودکان حاضر در استودیو به صورت جمعی تابلویی را خلق می کنند.


لیوانی ادامه داد: «طرح، رنگ، نقاشی» در 150 برنامه 15 دقیقه ای است که یک روز در میان و سه مرتبه تکرار پخش می شود.


مدیر گروه مهارت‌های تخصصی و عمومی شبکه آموزش  در ادامه با معرفی برنامه سوم بیان کرد: «44 باور غلط» به بررسی عواملی می پردازد که از نگاه جوانان به باورهای غلطی در امر اعتیاد تبدیل شده اند. عواملی که به نظر جوانان جزو مواردی نیستند که آنها را به فردی معتاد تبدیل کند، مانند مصرف تفننی مواد مخدر، امتحان و استفاده یک باره مواد مخدر، افزایش توان بعد از مصرف.


وی خاطرنشان کرد: هربرنامه به بررسی یکی از این باورها می پردازد، به این شکل که با تمرکز روی هر باور از طریق کارشناسی و کسانی که تجربه داشته‌اند، موارد را کالبد شکافی کرده و آنها را نقض می‌کنیم.


لیوانی افزود: «44 باور غلط» در 42 برنامه 30 دقیقه‌ای هفته‌ای یکبار و به احتمال زیاد جمعه‌ها به روی آنتن می‌رود.













۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن