واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هدف اصلی مخالفان دولت چیست؟/پرونده حقوقهای نجومی با استعفای مدیران بسته نمیشود/ زوایای مغفول فیشهای نجومی
روزنامههای صبح امروز به موضوعات مختلف روز از جمله فیشهای حقوقی پرداخته اند.
به گزارش نامه نیوز، روزنامههای صبح امروز به موضوعات مختلف روز از جمله فیشهای حقوقی پرداخته اند.
روزنامه کیهان اما بازهم به موضوع جنجالی این روزها یعنی فیشهای حقوقی پرداخت و با مطلبی تحت عنوان پرونده 950 مدیر نجومی با استعفای چند مدیر بسته نمیشود نوشت: آنچه از شنیدن این سخن معاون وزیر اقتصاد به ذهن متبادر میشود این است که این تعداد اندک استعفا دهنده یا عزل شده از خیل 950 نفری که فیشهای نجومی دارند بیشتر به نمایشی برای مردم و منتقدان شبیه است. وقتی این ظن و گمان تقویت میشود که مواضع دولتمردان را در مورد این فیشهای نجومی مرور کنیم. البته در این مسیر رسانههای حامی دولت و روزنامههای زنجیرهای نیز جبهههای را علیه منتقدین فیشهای حقوقی تشکیل دادند و با تمام قوا به حمله به منتقدان و فرافکنی پرداختند.
روزنامه خراسان نیز از دیگر روزنامههای بود که به موضوع فیشهای حقوقی پرداخت و در یادداشتی با تیتر زوایای مغفول فیشهای نجومی نوشت: تردیدی نیست که قانون به واسطه برخی ابهامات و استثنائاتی که دارد فرصت بروز سوء استفاده را ایجاد کرده است. به ویژه این که قانون مدیریت خدمات کشوری به عنوان قانون پایه و مادر در زمینه پرداخت حقوق به کارکنان و مدیران حکومتی در سال 86 به صورت آزمایشی در مجلس تصویب و مقرر شد که این قانون به صورت آزمایشی طی 5 سال اجرا شود و پس از آن با مشخص شدن اشکالات احتمالی، قانون مذکور با ارائه لایحهای جدید از سوی دولت به مجلس و با تصویب نمایندگان دائمی شود، اما با گذشت 5 سال دولت احمدی نژاد اقدامی برای دائمی کردن و ارائه لایحه به مجلس نکرد و صرفا در سال 91 به درخواست تمدید یک ساله اجرای این قانون بسنده کرد. در دولت روحانی همین رویه غلط ادامه یافت و طی 4 نوبت قانون مذکور به صورت یک ساله تمدید شد تا آخرین نوبت که در اردیبهشت امسال اجرای «آزمایشی» این قانون تا پایان سال 95 تمدید شد. لذا از نظر قانونگذاری هر دو دولت فعلی و سابق را باید در ماجرای فیشهای حقوقی مقصر دانست.
روزنامه جوان به سرنوشت احمدمتوسلیان پرداخته است و با مطلبی تحت عنوان سرنوشت حاج احمد متوسلیان پيچيده بود يا پيچيدهاش كردند؟! نوشت:آن طور كه ما ميدانيم تصميمگيري از وزارت سپاه بود. آقاي رفيقدوست و محسن رضايي مسئولان سپاه بودند. آن زمان حالتي پيش آمده بود كه اسرائيل و گروههاي وابستهاش مثل حزب فالانژها به لبنان حمله كرده بودند و قرار بر اين شد كه ايران به سوريه نيرو اعزام كند. حاجاحمد و نيروهايش براي اين كار انتخاب شدند و بعد از عمليات فتح خرمشهر حاجي همراه حدود هزار نفر به پادگان زبداني سوريه رفتند. منتها مسائلي پيش آمد كه امام خواستند اين نيروها برگردند و شعار راه قدس از كربلا ميگذرد را طرح كردند.
روزنامه آرمان با مطلبی تحت عنوان تجديد ميثاق اصلاحطلبان با روحاني نوشت:اكنون كه يكسال تا برگزاري انتخابات ۹۶ مانده، جريان رقيب اصلاحات نگران است و هر روز در بوق كمرنگ شدن حمايت اصلاحطلبان از روحاني می دمد اما دريغ از روي خوشي كه به آنها نشان داده شود و هر بار تير آنها به سنگ ميخورد. ديروز اصلاحطلبان محكمتر از هميشه وفاداري خود را به عهدي كه با حسن روحاني بستند، نشان دادند.
روزنامه اعتماد در مطلبی با عنوان ٨٠ درصد کشور گرفتار گرد و غبار است به گزارش معصومه ابتکار پرداخت و نوشت: از هفت مورد مرگ و مير در جهان يك مورد مربوط به آلودگي هواست و ما ٥/٦ ميليون مرگ زودرس در همين زمينه داريم. از ابتداي دولت يازدهم كارگروههاي ملي و استاني آلودگي هوا كه تعطيل شده بود فعال شدند و برنامههاي كاهش آلودگي هوا در تهران و هفت كلانشهر و همچنين لايحه جامع كاهش آلودگي هوا تدوين شد، البته اين لايحه به مجلس نهم ارايه شد اما در نوبت باقي ماند.
روزنامه اعتماد با پرداختن به موضوع مخالفان دولت روحانی با مطلبی تحت عنوان هدف اصلی مخالفان دولت روحانی چیست؟ به مصاحبه به رهامی پرداخته است و نوشت: بين انتقاداتي كه نسبت به دولت آقاي روحاني ميشود، بايد تفكيك قايل شد. برخي از اين انتقادات توسط ياران دولت و از سر دلسوزي، اصلاح و كمك به دولت و ملت مطرح ميشود. مانند انتقاداتي كه نسبت به فساد اداري، پرداختهاي كلان برخي از مديران و مسائلي از اين قبيل ميشود. پولهايي كه در زمان آقاي احمدينژاد از دولت خارج شده است و دولت بايد تلاش كند آنها را باز گرداند و جلوي فسادهاي ساختاري را بگيرد. طرح چنين انتقاداتي طبيعي است و نبايد اينها را با مخالفتهاي سياسي و منافع گروهي مخلوط كرد.
روزنامه ابتکار هم با گزارشی با عنوان آزمون دولت روحانی نوشت: آن روز که تنها محمل سخن گفتن از پاکدستی، تریبونی بود و تنها سند، کاغذی که لیست متخلفان در آن بود وهرگز افشا نشد؛ و آمارها که در هم می ریخت و ارقام که وارونه می شد و اسناد که به دست جعل سپرده می شد و مدارک که به ناکجا می رفت و سرانجام از لابلای آن همه پنهانکاری و انکار، باز هم دست تخلف و انحراف آشکار بود و با این همه از این همه مدعیان که جلوه در رسانه ها و سایت ها می کنند کسی نبود بازخواستی یا کنایه ای یا پرسشی به میان آورد. نبود و نبود تا امروز باور کنیم که این همه تب و تاب و هیاهو از سر دلدادگی به حقوق ملت و نگرانی از غارت بیت المال است.
ابتکار همچنین در مطلبی که در سرمقاله خود آورده است با مطلبی به پروژه عبور از روحانی پرداخته است و با تیتر «عبور از روحانی» عنوان تازه عملیات روانی علیه دولت یازدهم نوشت:انگیزه توزیع شایعه "عبور از رئیس جمهور روحانی” به اندازهای روشن و مفهوم است که رسانههای پاسخگو به جای گرفتار شدن در چاله آن، میتوانند به چنین القائاتی بیتوجهی کنند و به رسالت خود در رمز گشایی و افشای چرایی رخدادهای روزافزون ادامه دهند. یا با تبیین کرد و کار دولت در همه عرصهها، ضعف و قدرت آن را در اداره امور مورد نقد و بررسی قرار دهند. انجام این دو کار خواهد توانست رسانهها را از غرق شدن در حاشیهها مصون کرده و در این حال آنان را در پرداخت به متن رخدادها هشیار نگه دارد.
۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]