تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804899154




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرایی برون سپاری نظارت بر مراکز درمان با داروهای آگونیست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: چرایی برون سپاری نظارت بر مراکز درمان با داروهای آگونیست
مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: اعتیاد به مواد مخـدر و روان گردان پس از تصادفات جاده ای، سوانح و حوادث، بیماری های قلبی و عروقی و افسردگی در رتبه چهارم طبقه بندی بیماری ها قرار دارد.

چرایی برون سپاری نظارت بر مراکز درمان با داروهای آگونیست
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمد حاجبی مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: اعتیاد به مواد مخـدر و روان گردان پس از تصادفات جاده ای، سوانح و حوادث، بیماری های قلبی و عروقی و افسردگی در رتبه چهارم طبقه بندی بیماری ها قرار دارد.

وی گفت: براساس آمار ارائه شده در کشور یک میلیون و سیصد و پنچاه هزار  نفر وابستگی به مواد یا معتاد در کشور وجود دارد که با توجه به بعد خانوار 6/3 به معنای آن است که در حدود 5 میلیون نفر جمعیت کشور سالانه مستقیما با اختلالات مصرف مواد درگیر هستند، به گونه ای که می توان گفت اعتیاد نه تنها با مرگ و میر و ناتوانی بالایی در حوزه سلامت همراه است، بلکه همچنین عواقب جدی خانوادگی، اجتماعی و قانونی برای کشور به دنبال دارد.

وی بیان کرد: به دنبال تشدید عوارض ناشی از مصرف مواد افیونی شامل روند رو به رشد مرگ و میر ناشی از اعتیاد و بروز همه گیری عفونت اچ آی وی در مصرف کنندگان تزریقی مواد برنامه درمان نگهدارنده در اجتماع و جایگاه های تأدیبی شروع شد و رویکرد کاهش آسیب از سال 1381 به منظور مدیریت و کاهش عوارض حاد و نگران کننده اعتیاد اتخاذ گردید؛ درمان نگهدارنده با متادون یکی از اصلی ترین اجزای این برنامه بوده است.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت بیان کرد: مرکز درمان وابستگی به مواد مخدر با داروهای آگونیست یک واحد دولتی یا غیردولتی است که جهت درمان اختلال مصرف مواد افیونی با استفاده از داروهای آگونیست اُپیوئیدی نظیر متادون، بوپرنورفین و تنتور اُپیوم راه اندازی گردید.

حاجبی افزود: شایع ترین روش درمان ارایه شده در این مراکز درمان نگهدارنده با متادون به صورت سرپایی است، شواهد داخلی و بین المللی نشان می دهد درمان نگهدارنده با متادون به صورت مؤثری مصرف مواد، تزریق مواد و استفاده از وسایل تزریق مشترک را کاهش می دهد به طوری که این مداخله مؤثرین مداخله در کاهش بروز و شیوع اچ آی وی در کسانی که مواد افیونی را تزریق می کنند، محسوب می گردد.

وی تصریح کرد: درمان نگهدارنده با متادون همچنین با کاهش قابل ملاحظه خطر مرگ ناشی از بیش مصرفی (اوردوز) مواد افیونی و جرم و جنایت همراه است، علاوه بر اثرات کاهش آسیب این درمان همچنین وضعیت شناختی و رفتاری فرد را تثبیت نموده و علاوه بر اثرات کاهش آسیب اثرات درمانی قابل ملاحظه ای برای تسهیل شرایط بازگشت فرد به سطوح طبیعی کارکردی در حوزه های خانوادگی و اجتماعی محسوب می گردد.

مدیر کل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: وضعیت موجود نشان می دهد که در سال های اخیر از یک طرف مراکز درمان وابستگی به مواد مخدر با داروهای آگونیست عمدتاً در بخش غیردولتی توسعه سریع داشته است، از طرف اکثر دانشگاه های علوم پزشکی در بخش نظارت بر درمان از تعداد معدودی کارشناس برخوردار می باشند، در نتیجه امکان نظارت مستمر و موثر بر عملکرد این مراکز با توجه به گستره وسیع آنها امکانپذیر نبوده است.

حاجبی ادامه داد: بنابراین با توجه به دغدغه های خاص متولیان در خصوص ضرورت نظارت و اطمینان از عملکرد این مراکز، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر آن شد که با حفظ کیفیت خدمات درمانی و همچین در جهت رتبه بندی مراکز درمان با داروهای آگونیست و ارائه راهکارهای برخاسته از تجزیه و تحلیل اطلاعات متقن، پروژه نظارت بر این مراکز را براساس پروتکل های مصوب و دستورالعمل ملی ابلاغی، برون سپاری نماید.

وی مطرح کرد: در این فرآیند نتایج نظارت در اختیار وزارت بهداشت خواهد بود و هر گونه اصلاح و تصمیم گیری در چارچوب ضوابط ابلاغی ملی که تا کنون ابلاغ شده است، اعمال می شود.




۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن