تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867144444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلم برای سینما می سوزد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دلم برای سینما می سوزد
بازیگر «نفس» با وجود اینکه از مسائل و مشکلات مختلف سینما مطلع است سعی می‌کند نظریه پردازی نکند چون...

درجایگاه دادن برخی نظرها نیستم/ دلم برای سینما می سوزد
مهران احمدی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص سنگ اندازی و کارشکنی برخی افراد و یا ارگان در جهت دور شدن مخاطب از سینما گفت: من هم دلم می سوزد و میخواهم که یک آشتی اتفاق بیفتد اما به خاطر یک سری عوامل منجر به قهر شود. البته در جایگاهی نیستم که این عوامل را تشخیص بدهم و اگر هم تشخیص بدهم خودم را قائل به رای دادن نمی‌دانم.


وی افزود: این مسائل مربوط به جایگاهی است که من در راس آن برای نظریه پردازی نیستم البته می فهمم که چه اتفاقاتی رخ می دهد پس فقط سعی می کنم به اطرافیانم آگاهی بدهم.اما اینکه نظریه ای کلی بدهم که همه چیز را در بر بگیرد صحیح نیست و خالی از انصاف است چون به همه چیز اشراف ندارم.

بازیگر «نفس» ادامه داد:البته به عنوان نمونه و به شخصه موافق تبلیغات ماهواره ای هستم و می توانم در این مورد نظر بدهم چون مثل این می ماند که بعد از جنگ و پیروزی، غنائم به دست بیاوریم. پس ما در جنگ با شبکه های ماهواره ای بردیم و غنیمت، تبلیغات ماهواره ای است.

بازیگر «شیار 143» اضافه کرد: اینکه چرا چپی ها می خواهند سینما با مردم قهر کنند و یا منصف ترها دلایل دیگری برای ارائه فیلم‌های سینمایی و نتایج حاصله از آن می آورند را نمی دانم چون جزو هیچ کدام از این نمونه گروه ها نیستم اما به عنوان فردی که در سینما فعالیت می کند معتقدم هرچه پیوند مردم با دنیای رسانه، فرهنگ و سینما محکم تر شود ما جامعه ای پویاتر، درست تر و با نشاط تر خواهیم داشت.

احمدی فضای کمدی این روزهای سینما را خوب دانست و گفت: حقیقت اینجا است که می شنوم سینمای کمدی و دیگر فیلم ها خوب می فروشند و با استقبال روبرو شده اند یعنی فقط معطوف به سینمای کمدی نیست. البته آثار کمدی در ایران و تمام دنیا با اقبال بیشتری برای جذب مخاطب دارد چرا که به طور قطع فیلم های فروش جهان کمدی هستند.

وی افزود:بنابراین خیلی عجیب نیست فیلم های کمدی در ایران با استقبال روبرو شود البته انگار در کنار این آثار ظاهرا پتانسیل فروش در فیلم های غیر کمدی نیز به وجود آمده و با رویکرد خوبی جلو می رود این به معنی آشتی نصفه و نیمه تماشاچی با سینما است. امیدوارم امتداد پیدا کند و مقطعی نباشد.

این بازیگر در خصوص بوجود آمدن مشکلات برای برخی فیلم های سینمایی با توجه به اینکه فیلمنامه آنها از طرف شورای پروانه ساخت به عنوان رکنی اصلی در سینما تایید شده،اظهار داشت:زمانی که فیلمنامه ای تائید می شود یعنی تائید شده! منتهی از آنجایی که احساس می کنم در ایران چند ارگان و چندین محل عزل و نصب،تصویب و تکذیب وجود دارد باعث ایجاد دودستگی ها،وارونگی ها و اجحاف ها در قانون گذاری سینما به وجود آید به این جهت ارگانی رسمی تصویب،اما جای دیگری تکذیب می کند.

وی در مورد جدیدترین فعالیت سینمایی خود عوان کرد:در حال مذاکره هستم و همچنان چیزی برای خبری شدن ندارم.البته فیلمنامه های زیادی را خواندم اما بیشتر آنها را رد کردم چون خودم را در فضا و نقش ها نمی دیدم چرا که دوست دارم اگر قرار نیست در کارم یک پله بالاتر بروم حداقل در همان سطح باقی بمانم.

احمدی در بخش پایانی صحبت های خود در مورد علت ماندگاری اش خاطرنشان کرد:همیشه سعی می کنم بدون حاشیه باشم و کار خودم را انجام بدهم.






۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن