واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نوآوریهای نمایشگاه قرآن کریم تشریح شد
ساعتي پيش نشست خبري تشريح نوآوري ها و دستاوردهاي كميته ويژه بيست و چهارمين نمايشگاه بين المللي قرآن برگزار شد.
به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساعتي پيش نشست خبري تشريح نوآوري ها و دستاوردهاي كميته ويژه نمايشگاه بين المللي قرآن برگزار شد.
جواد نصيري مسئول بخش قرآن و رسانه در اين نشست عنوان كرد: امسال به جهت هدف گذاري كه از سوي شوراي سياست گذاري نمايشگاه صورت گرفته كميته ويژه طراحي شده است كه كاركرد ويژه اي دارد.
وي تصريح كرد: كميته ويژه شامل سه بخش اقتصاد مقاومتي، قرآن و رسانه و نهضت فهم قرآن با شعار به سوي فهم قرآن است؛ براي اولين بار شاهد ايجاد اين سه بخش در نمايشگاه قرآن بوديم و كميته ويژه سعي كرد در راستاي شعار اين كميته حركت داشته باشد.
در ادامه برنامه محمد مهدي عزيز زاده مدير كميته ويژه نمايشگاه قرآن در صحبت هايي اظهار داشت: نمايشگاه يكي از بزرگترين فعاليت هاي تبليغي ترويجي قرآني كشور است كه به لحاظ گستره كمي، حجم مخاطب و تنوع فعاليت ها مثل و مانندي در مجموعه فعاليت هاي قرآني كشور ندارد.
وي افزود: كاركرد اصلي و اساسي نمايشگاه اين است كه با ارائه فعاليت هاي جذاب و پر اثر در مخاطبين انگيزه، اشتياق و انس بيشتر با قرآن ايجاد و آن ها را به نزديكي بيشتر با قرآن علاقه مند كند كه بايد تمام بخش هاي نمايشگاه و حتي بخش هاي فروشگاهي هم با اين هدف حركت كند.
عزيز زاده يادآور شد: در بخش اقتصاد مقاومتي، هم با آسيب هاي فعاليت هاي اقتصادي كشور كه در حوزه هاي فردي و اجتماعي ما وجود دارد، آشنا مي شويم و هم با يكسري از رسالت ها و نقش هايي كه هركدام از اقشار مختلف جامعه مي توانند براي حل اين مشكلات ايفا بكنند. مطابق سخن مقام معظم رهبري كه فرمودند: ستون فقرات اقتصاد مقاومتي مصرف كالاي داخلي است، سعي كرديم يك مقدار مردم را نسبت به نقششان در رفع آسيب هاي اقتصادي حساس كنيم.
مدير كميته ويژه نمايشگاه قرآن در ادامه اظهار داشت: بخش قرآن و رسانه مردم را وارد رسانههاي قرآني در جهان اسلام مي كند؛ كار رسانه اي در دنيای اسلام براي حوزه قرآن وارد گستره قابل توجهي شده كه يك مقدار سهم ما در اين حوزه كم است.
وي ادامه داد: مهمترين قسمت كميته ويژه مربوط به بخش فهم قرآن است كه چشمي براي چشيدن نامگذاري شده و در آن سعي كرديم اين نگاه را به مردم انتقال دهيم كه مي توانند وارد لايه هاي فهم قرآن شوند و به قدر فهم، درك و دانش خودشان از آموزه ها و معارف قرآني استفاده كنند؛ در اين بخش وارد لايه هاي مفهومي يكي از سوره هاي قرآن به نام ((عبس)) مي شويم كه اين سوره به طور خاص روي نگاه و نظر تمركز ويژه دارد و ما را دعوت مي كند كه به خلقت، آفرينش، محيط اطراف و عاقبت خودمان خيلي دقت بكنيم كه ما از اين كليد واژه نگاه كردن و نظر كردن در سوره ((عبس)) استفاده كرديم و وارد لايه هاي فهم اين سوره شديم.
وي خاطر نشان كرد: امسال تمريني بود كه ما به طور جدي در مدل برگزاري نمايشگاه قرآن تحول ايجاد كنيم چراكه نمايشگاه قرآن با سبكي كه در سال هاي گذشته برگزار مي شد نقطه اوج خودش را گذرانده و ديگر جذابيتي ندارد؛ بايد اهل هنر و قرآن با هم طراحي انجام دهند كه كل بخش هاي نمايشگاه در سال هاي آينده به شكل بخش هاي ويژه و به صورت معنايي و مفهومي و با جذابيت و مخاطب سنجي بيشتر برگزار شود در غير اين صورت نمايشگاه با افت در كيفيت برگزاري و مخاطب مواجه مي شود.
عزيز زاده در بخش پاياني صحبت هايش بيان كرد: در بخش قرآن و رسانه به جريان هدايت صهيونيستي كه در رسانه هاي مطرح دنيا وجود دارد، نقش صهيونيست ها در رسانه گرداني در جهان، جريان سازي خبري آن ها و به خصوص سرمايه گذاري كه در حال حاضر با جريان وهابيت انجام ميدهند، اشاره كرديم.
او همچنين از توليد ٢٠ انيميشن و دو فيلم مستند قرآني با حمايت كميسيون توسعه فعاليت هاي تبليغي ترويجي قرآني در سال ٩٤ خبر داد.
۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]