واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: روایت دو بانوی ایرانی در «ماه عسل» از مواجهه ناگهانی با یک بیماری + فیلم و تصاویر
«ماه عسل» امشب میزبان دو بانوی ایرانی بود که سرطان و رنج مواجهه با این بیماری را با تمام وجود خود درک کرده بودند.
به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قاب نوزدهمین برنامه «ماه عسل» در ماه مبارک رمضان، با دعای فرج مقابل چشم مخاطبان مشتاق گشوده شد.
علیخانی ضمن قبولی آرزوی طاعات و عبادات بینندگان، آنها را به شنیدن تیتراژ ابتدایی برنامه با صدای محمد علیزاده دعوت کرد.
در ادامه علیخانی از علیزاده و گروهش به خاطر تیتراژ ویژه شب های قدر، تشکر کرد. در ادامه مجری «ماه عسل»، ضمن قدردانی از خانواده صالحی برای حضور در برنامه، مخاطبان را به دیدن پشت صحنه برنامه پنجشنبه دعوت کرد.
علیخانی در ادامه، از مهمان امروز خانم معمارزاده دعوت کرد. او از چهار محال و بختیاری آمده بود و مددکار بیماران ام اس است.
معمارزاده قصه خود را این طور شروع کرد: از همسر اولم به دلایلی جدا شدم و با پسرم در مرکز صادقیه اصفهان کار میکردم و زمانی که آقای بابایی مدیر این مرکز متوجه شدند من نیاز به یک خانه دارم، من را به عنوان پرستار مادرش انتخاب کرد.
خانم معمارزاده در ادامه از یک اتفاق مهم گفت. اینکه به فردی در یک مجلس عروسی علاقهمند شده و با وجود اینکه او بیماری هپاتیت داشت و دکترها قبول نمیکردند اما با اشتیاق قبول میکند و با یک عروسی مجلل، به عقد آن مرد در میآید.
او در ادامه میگوید: همسرم، پسرم را قبول کرد و من بیشتر به عنوان پرستار همسرم کار میکردم اما بعد از نه سال زندگی که هر روز بهتر از قبل بود، فضل الله را از دست دادم. اما این عشق همچنان ادامه دارد. من در یک مرکز انجمن بیماران خاص کار خود را شروع کردم. از طرفی به خاطر صدای ناله بیماران به یاد فضل الله در این مرکز کار کردم.
در ادامه برنامه خانم قریشی از ارومیه به برنامه «ماه عسل» دعوت شد.
علیخانی از شباهت قصهها سوال کرد و قریشی گفت: ما در حس کمک کردن به همنوعان خودمان شریک هستیم. خانواده من برای این کار به من خیلی کمک کردند. من متولد سال 40 هستم و شاهد اتفاقات زیادی بودم. خواهر 45 ساله من که به دلیل سرطان از دست رفت. من طول سالهای درمان با وی همراه بودم و به مرور با یک مرکز همکاری کردم.
قریشی در ادامه اظهار داشت: از خدا خواستم یک انجمن مخصوص سرطانیها داشته باشم. همیشه در همایش هایی که برگزار میکنیم به همه میگویم که سرطان ترس ندارد بلکه باید نسبت به آن آگاهی داشت. همه مراحل برای مجوز گرفتن انجمن انجام شده بود تا اینکه برای چکاپ رفتم که متوجه شدم خودم هم دچار بیماری سرطان شدم. درست است که ابتدا شوکه شدم اما به خاطر بچه هایم از جای خود بلند شدم و برای رهایی از این بیماری تلاش کردم.
قریشی ادامه داد: من این بیماری حکمت خدایی دانستم. شاید خدا خواسته من هم مثل بیمارهای انجمن باشم تا آنها را بهتر درک کنم.
خانم معمار زاده شیعه و خانم قریشی از عزیزان اهل تسنن بودند و اظهار داشتند: انسان بودن به شیعه و سنی بودن نیست .
خانم قریشی از مسئولان خواست که همکاری داشته باشند؛ چراکه بیماران به ما نیاز دارند و گفت: افراد سالم زکات سلامتی خود را بدهند؛ سلامتی نعمت است.
علیخانی از دلایل اعتماد مردم نسبت به این دو بانو سوال کرد. آنها گفتند صداقت تاثیر بسیاری بر اعتماد مردم دارد تا آنها پول های خود را برای انجمن های ما خرج کنند.
علیخانی در برنامه امروز گفت: خوش به حال كسانی كه درد زندگی شان را بغل میكنند و درک میكنند و میفهمند و با آن كنار میآيند و به آن به عنوان يك تجربه گرانقدر نگاه میكنند.
گزارش از: الهام قبادی
برای مشاهده فیلم اینجا کلیک کنید
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 146]