تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834897044
وطن امروز: تصحیح پالس غلط
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: وطن امروز: تصحیح پالس غلط
وطن امروز در یادداشتی آورده است:
به گزارش نامهنیوز، دولت یازدهم و تئوریسینهای امنیتی آن از ابتدای به قدرت رسیدن کوشیدند با تصویرسازی از کشورمان زیر سایه «حمله نظامی آمریکا»، مانند دوره اصلاحات، فضا را به سمت انعقاد «معامله بزرگ» با ایالات متحده مهندسی کنند. البته از حق نباید گذشت که «دغدغه معیشت» بر حوزه امنیت در تئوریسازیهای دولتیها مقدم بود و فضای پس از معامله با آمریکا مشابه رویاهای سیندرلایی و بعضا پینوکیویی پس از کاشت سکه در سرزمین آرزوها به امید رویش «درخت سکه طلا» ترسیم میشد! برنامهای یکمرحلهای که در 100 روز به بار مینشست و همه خسارات سالهای دور از آمریکا را به یکباره با تبدیل ایران به «عربستان» منطقه، جبران میکرد!
تلاش مذبوحانه!
به نظر نویسنده، عزل و نصبهای جدید در وزارت خارجه را نیز از منظر داخلی و نه منطقهای، باید در همین پازل تحلیل کرد. بعد از شکست پروژه «برجام موشکی»، با بسته شدن فضا از داخل کشور و در نهایت موضعگیری صحیح ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، فشارها بر دولت حسن روحانی از سوی آمریکا افزایش یافت، چرا که در پازل تغییرات پسابرجامی مدنظر آمریکا، برای تقابل جریان غربگرا و حامی مقاومت در داخل ایران برنامهریزی جدی شده بود تا اسرائیل از محاصره مقاومت با عقبنشینی سردار سلیمانی نجات یابد.
فراموش نکنیم هدف اصلی که باعث شد رژیم غاصب صهیونیستی از برجام استقبال کند و کلان سرمایهداران نئولیبرال صهیونیست همچون برادران راکفلر و جورج سوروس سالها مخارج لابیگری برای «توافق میان ایران و آمریکا» را بپردازند، زمینهسازی برای واسطهگری ایران در پیشبرد طرح «خاورمیانه جدید» بود. خاورزمینی که امنیت اسرائیل را از درون کشورهای اسلامی تامین میکند و برای ریلگذاری آن آمریکا به چیزی فراتر از رضایت و همراهی حکام آمریکایی دستنشانده در مصر و سعودی و بحرین و امارات و اردن نیاز دارد.
یک علامتدهی غلط
با این احتساب به نظر میرسد تودیع امیرعبداللهیان با شهرت «حامی جریان مقاومت» بیش از آنکه ناشی از تغییر سیاستهای ژئوپلیتیک نظام در حوزه منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا باشد نشانگر تلاش دولت یازدهم برای تعدیل فضای پسابرجام در چشم آمریکا و متحدانش است. فضایی که ظریف و همکارانش در کابینه – احتمالاً - گمان میکنند با امتیازدهی هر چند غیرواقعی و نمایشی به آمریکا میتوانند به سوی تحقق اهداف وعده داده شده در حوزه «اقتصاد» و «تجارت جهانی» تغییر دهند، چرا که نه معاون عربی- آفریقای جدید وزارت امور خارجه شهرتی منفی در بحث مقاومت دارد و نه پرونده سیاستهای منطقهای ایران صرفاً در ید اختیار وی است که فرضاً با تغییر در پستی همچون «معاون وزیر امور خارجه» سیاستهای نظام بناگاه به نفع آمریکا و متحدانش تغییر کرده و مثلاً «امنیت اسرائیل» تامین شود! پس برخلاف مانور تبلیغاتی جریان رسانهای راکفلرها اعم از الجزیره و هافینگتون پست و المانیتور و سیانان هیچ نشانهای مبنی بر تغییر موضع نظام مستند بر جمله مشهور رهبر انقلاب که «امنیت اسرائیل تامین نخواهد شد، چه توافق هستهای بشود و چه نشود» وجود ندارد.
خنثیسازی معبر
موضعگیری شدیداللحن حاج قاسم سلیمانی، فرمانده مقتدر جریان مقاومت در تهدید رژیم آلخلیفه در بحرین به عنوان متحد منطقهای رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا بلافاصله پس از جریانسازی کذب رسانههای راکفلرها و پس از آن پیشروی رژیم آلخلیفه در سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین را نیز میتوان با همین مستندات هماهنگ توصیف کرد، چرا که مهمترین پیام این بیانیه هشدارآمیز چنین بود که برخلاف خبرپراکنیهای صورت گرفته نه تنها ایران تصمیم ندارد بخشی از اختیارات منطقهای متحدان انقلابی خود در یمن و عراق و سوریه و لبنان و نیجریه را «معامله» - به معنای مورد علاقه دولت اوباما - کند، بلکه از گسترش تحرکات مستشاری برای سرنگونی سایر اهداف آمریکا در منطقه نیز استقبال میکند.
برخی تحلیلگران معتقدند که سلب تابعیت از شیخ عیسی قاسم پس از این صورت گرفت که برکناری امیرعبداللهیان در محافل عربی به پالس عقبنشینی ایران تعبیر شد لذا آلخلیفه به توهم عقبنشینی ایران یک مرحله پیشروی کرد! حتی در تحلیلی پرمخاطرهتر برای آمریکا و متحدانش میتوان از سخنان سردار سلیمانی چنین برداشت کرد که فاز تجهیز و پشتیبانی عملیاتی آیندهنگرانه از ملت بحرین و احیانا مردم غزه و کرانه باختری و شاید چند منطقه بسیار مهم دیگر به پایان رسیده و این صبر استراتژیک ایران است که از تغییر مرزهای ژئوپلیتیک غرب آسیا و شمال آفریقا به نفع امت اسلام، تاکنون جلوگیری کرده است. صبری که ذاتا متکی به تمرکز دقیق بر حرکات فعلی و آینده حریف در شطرنج آخرالزمانی با صهیونیستها و نوابشان است.
تجربه مجدد شکست؟!
به نظر میرسد در بحث تغییرات صورت گرفته در حوزه اختیارات وزیر خارجه، بهرغم حفظ هوشیاری ملی، بهتر است به جای احساس خطر برای پرونده جریان مقاومت منطقه، روی این موضوع مهم تمرکز کنیم که چرا دولت هنوز به «تجربه تلخ اعتماد به آمریکا» متکی است و میکوشد با پیشکش امتیازات محدود با برد رسانهای قابل توجه هم که شده، در جهت جلب رضایت آمریکا از «تغییر» پسابرجامی ایران، قدم بردارد. پروژه خطرناکی که با توجه به قدمهای بسیار بزرگ برداشته شده توسط دولت در حوزه هستهای، دستاوردی فراتر از «هیچ» در پی نداشته و اکنون متاسفانه شاهد پیشقدم شدن مجدد کابینه برای تامین هدفگذاریهای جدید اوبامای باهوش در روزهای آخر ریاست جمهوری هستیم. اوباما مذبوحانه بر در تغییر «ایران» میکوبد و چشم امید حامیان پشتپردهاش به ثمردهی پروژههای نفوذی پسابرجامی برای ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت به منظور هموار شدن مسیر ایجاد تغییر در «مولفههای مهم سیاست خارجی ایران» است که ذاتا در تقابل با اهداف منطقهای و فرامنطقهای ایالات متحده و متحدانش دستکم در غرب آسیاست. با احتساب عملکرد دولت اوباما و نوع رفتار دولت کشورمان تنها گزینه معتبر باقیمانده روی میز در تحلیل علت بیاعتنایی به تثبیت تجربه «بیاعتمادی» آمریکا و «بیاعتباری» قولها و توافقات با پشتوانه بینالمللی، دل بستن به حمایت غرب با انگیزههای «انتخاباتی» است. این «پیچش برای هیچ»، تلاش برای راضی کردن آمریکا در حوزه خصوصیای همچون عزل و نصب در وزارت امور خارجه یا ایجاد تغییرات در ساختار وزارت راه برای هموار شدن مسیر جایگزینی «بوئینگ آمریکایی» به جای «ایرباس فرانسوی» با آن سابقه طولانی در خرجدهی برای لابی نایاک و شورای روابط خارجی آمریکا و حمایت از کمپین تبلیغاتی هیلاری کلینتون، زنگ تهدید «استقلال ملی ایران» را به صورت جدی به صدا درمیآورد.
پایان قاجاریه!
این حق محمدجواد ظریف، عباس آخوندی یا ولیالله سیف است که انتصابات منطقی که گمان میبرند در مسیر تحقق اهداف نظام جمهوری اسلامی کارگشاست به مرحله اجرا برسانند اما خطر زمانی بروز میکند که مستنداتی مبنی بر احتمال صحت تحلیل ارائه شده در حرکت برای جلب رضایت دشمن با نقض استقلال ملی دستکم از رسانههای آمریکایی- اروپایی سر برمیآورد. البته ملت گمانهسازی رسانههای خارجی را انشاءالله باور نمیکنند اما حتی اگر خطمشی مدیران دولت به گونهای بوده که شرایط را برای برچسبزنی به نظام پساانقلابی ملت ایران، مبتنی بر «وابستگی» و «عدم استقلال» فراهم آورده، آن جهتگیری شایعهپرور و گمانهساز باید اصلاح شود. دوره عزل و نصب با مشورت خارجی و حاکمیت مورگان شوستر و آرتور میلسپو براساس اصول دیپلماسی قجری دهها سال است که در ایران به پایان رسیده و به نظر میرسد دولت یازدهم برای مقابله با چنین جنگ رسانهای اولا نیازمند «تدبیر» و «تدبر» در تحرکات اداری و ثانیا شفافسازی در حوزه بینالملل است.
دوست آل صهیون؟
نکته پایانی اینکه سیاست تشویق ایران برای تبدیل شدن به متحد متحد شماره یک اسرائیل در منطقه، «عربستان سعودی»، به بازی با کارت سوخته شبیه است. برای نزدیکی ایران به عنوان رهبر ائتلاف ضدداعش به آلسعود با رتبه سازمانی مدیر جنگهای نیابتی داعشی- صهیونیستی در منطقه، آمریکا به چیزی بیشتر از تغییر معاون عربی- آفریقای وزارت امور خارجه ظریف نیاز دارد. کما اینکه «برجام موشکی» با اضافه کردن یک تبصره به توافق هستهای و با تغافل دولت در امضای قطعنامه، به ثمر ننشست!
آل سعود در 2 صورت میتواند به «دوست» ایران تبدیل شود: اول دست شستن از ماهیت آمریکایی- صهیونیستی، دوم به شرط نابودی! غیر از این، دشمن ملت بحرین، ناامنکننده کشور دوست و برادر عراق، قاتل کودکان یمنی و سوری و فتنهگر در لبنان ضد برادران حزبالله مطابق حدیث امیرالمومنین هیچ جایگاهی در دایره امنیت سیاست خارجی ایران ندارد و کماکان «دشمن» خطاب خواهد شد. این کلام مولاست که میفرماید: دوستان تو 3 گروهند و دشمنانت نیز 3 گروه؛ دوستانت عبارتند از: دوست تو و دوست دوست تو و دشمن دشمن تو. دشمنانت عبارتند از: دشمن تو و دشمن دوست تو و دوست دشمن تو.
۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۰۶:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]
صفحات پیشنهادی
وطن امروز: پرسشی از اندرونی دولت آقای روحانی
وطن امروز پرسشی از اندرونی دولت آقای روحانی وطن امروز در یادداشتی آورده است به گزارش نامهنیوز دولت آمریکا آشکارا میگوید از آنجا که تحریم یک ابزار ایجاد تغییر محاسباتی در ایران است و این ابزار کارآیی خود را در موضوع هستهای نشان داده باید آن را در حوزههای دیگر هم به کار گروطن امروز: «مقررات به جا مانده» برای یک دولت سه ساله توجیهپذیر نیست
وطن امروز مقررات به جا مانده برای یک دولت سه ساله توجیهپذیر نیست وطن امروز در یادداشتی به چند نکته درباره نامه رئیسجمهور روحانی به معاون اول خود درباره فیش حقوقهای چند صد میلیونی صادر شده در دولت فعلی پرداخته است که در ادامه میخوانید به گزارش نامهنیوز آن سطر آخر در عباوطن امروز «نارسایی»های سیاستورزی علی لاریجانی را بررسی میکند
وطن امروز نارسایی های سیاستورزی علی لاریجانی را بررسی میکند وطن امروز در یادداشتی آورده است به گزارش نامهنیوز ریاست قاطعانه علی لاریجانی در مجلس دهم نقطه پایانی حدس و گمانهای سیاسی پیرامون آینده پارلمان ایران بود سرلیست جناح اصلاحطلب در تهران که با رای بالایی هم توانستهوطن امروز: کار آسان رئیسجمهور بعدی!
وطن امروز کار آسان رئیسجمهور بعدی وطن امروز در یادداشتی از حسین قدیانی آورده است به گزارش نامهنیوز بدعتی این دولت نهاده که دیر نیست گریبان خودش را بگیرد کدام بدعت همین که بعد از 3 سال استقرار در قوه اجرا هنوز هم از زیر بار پاسخگویی فرار میکند و تقریبا همه مشکلات را میوطن امروز: مشق شب دولت!
وطن امروز مشق شب دولت وطن امروز در سرمقاله خود نوشت به گزارش نامهنیوز استدلال که چه عرض کنم رسماً سفسطه میکنند سفسطهای که بیان سادهاش میشود این ما چون مدیری هستیم که روی منابع بزرگ مالی خوابیدهایم حقوق و مزایای کلان از آنجا حقمان است که اگر این پول را نگیریم احتمرهبر انقلاب: امروز دنیا در خلأ معنوی و فکری است/ ابرقدرتها و قدرتهای صهیونیستی هیچ غلطی نمیتوانند بکنند
رهبر انقلاب امروز دنیا در خلأ معنوی و فکری است ابرقدرتها و قدرتهای صهیونیستی هیچ غلطی نمیتوانند بکنندتاریخ انتشار سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۲ ۵۲ حضرت آیتالله خامنهای تاکید کردند قرآن در دنیای امروز میتواند فعال ما یشاء باشد و ابرقدرتها و قدرت&zwnوطن امروز و حقوق ناقابل 57 میلیونی!
وطن امروز و حقوق ناقابل 57 میلیونی بانکهایی که به سختی و با هزاران اما و اگر وام 5 تا 10 میلیون تومانی به جوانان میدهند در یک سال گذشته مجموعا یک و نیم میلیارد تومان وام 4 درصد فقط به 5 نفر از مدیران صندوق توسعه ملی پرداخت کردهاند مدیرانی که البته هر کدام از آنها 37 تا 57وطن امروز: مشق شب دولت! - پایگاه خبری تحلیلی ترنم دشتی
به گزارش ترنم دشتی به نقل از نامه نیوز استدلال که چه عرض کنم رسماً سفسطه می کنند سفسطه ای که بیان ساده اش می شود این ما چون مدیری هستیم که روی منابع بزرگ مالی خوابیده ایم حقوق و مزایای کلان از آنجا حق مان است که اگر این پول را نگیریم احتمال اختلاس بالا می رود رسما دارند ایوطن امروز: مشق شب دولت! - پایگاه خبری مجلس مازندران
مازندمجلس استدلال که چه عرض کنم رسماً سفسطه می کنند سفسطه ای که بیان ساده اش می شود این ما چون مدیری هستیم که روی منابع بزرگ مالی خوابیده ایم حقوق و مزایای کلان از آنجا حق مان است که اگر این پول را نگیریم احتمال اختلاس بالا می رود رسما دارند این را می گویندها رسما و علنارهبر معظم انقلاب: قدرتها در برابر قرآن هیچ غلطی نمیتوانند بکنند
رهبر معظم انقلاب قدرتها در برابر قرآن هیچ غلطی نمیتوانند بکنند عصر امروز و در اولین روز از ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن به مدت بیش از سه ساعت محفل انس با قرآن در حضور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری عصر امرو-
سیاسی
پربازدیدترینها