تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826879721




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

21 پرونده کلان قاچاق به ارزش 2 هزار میلیارد توسط وزارت اطلاعات به سرانجام رسید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: 21 پرونده کلان قاچاق به ارزش 2 هزار میلیارد توسط وزارت اطلاعات به سرانجام رسید
معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با تاکید بر ضرورت حرکت به سمت پرونده‌های کلان قاچاق از برخورد وزارت اطلاعات با ۲۱ پرونده کلان قاچاق به ارزش بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۴ خبر داد.


به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا گلستانی‌زاده با اشاره به موضوع کاهش تعرفه واردات و انتقاد برخی از کارشناسان نسبت به این مسئله و مساوی دانستن آن با پاک کردن صورت مسئله قاچاق اظهار داشت: با توجه به اینکه ستاد جلسات متعددی در خصوص کنترل نظام‌مند و سیستماتیک داشته لذا کاهش تعرفه واردات نیز یکی از راهکارهای تسهیل واردات و کاهش ورود کالای قاچاق به کشور است و متاسفانه برخی از کارشناسان با انتقاد از این راهکار عنوان می‌کند که کاهش تعرفه پاک کردن صورت مسئله است در حالی که این راهکار در برخی کشورهای دنیا نیز برای پایین آوردن آمار قاچاق اجرایی می‌شود.


وی با اشاره به موضوع قاچاق موبایل در کشور گفت: ما در ابتدا باید به این سوال پاسخ دهیم که در حال حاضر چند تولیدکننده موبایل در کشور داریم و چه تعداد گوشی تلفن همراه در کشور تولید می‌شود؛ درست است که شاید تعرفه واردات موبایل تعرفه پایینی باشد ولی چیزی در حدود 18 تا 20 درصد عوارض از واردات موبایل اخذ می‌شود، این در حالی است که حتی از واردات این کالا ارزش افزوده نیز گرفته می‌شود که این موضوع در هیچ کجای دنیا سابقه ندارد.


معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: این هزینه‌ها و همچنین هزینه‌های دیگری از جمله هزینه آزمایش‌ها و تست‌های واردات به کشور باعث افزایش قیمت تمام شده این کالا برای واردکننده می‌شود.


گلستانی‌زاده با اشاره به موضوع تعطیلی کارخانه ارج نیز گفت: دوستانی که در این زمینه فعال هستند می‌دانند که تعطیلی کارخانه ارج برای امسال نیست و این کارخانه سالهاست با مشکلات تولید، عرضه و فروش دست به گریبان است لذا نباید به صورت تک‌بعدی راجع به این مسئله اظهارنظر کرد.


وی در ادامه سخنانش با اشاره به تشدید مبارزه با قاچاق کالا در کشور به ارائه آمار فعالیت‌های انجام شده در این حوزه پرداخت و افزود: در سال 92، هزار و 200 میلیارد تومان ارزش کشفیات کالای قاچاق در کشور بود که این آمار در سال 93 به هزار و 800 میلیارد تومان و در سال 94 به 5 هزار میلیارد تومان رسید.


معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: همچنین در دو ماه نخست سال 95 بیش از 100 هزار قلم انواع کالای خانگی در استان‌های البرز، تهران و هرمزگان کشف شد و به همین میزان نیز موبایل کشف شده است.


گلستانی‌زاده با تاکید بر برخورد دستگاه‌های عضو ستاد با عرضه قاچاق کالا در سطح بازار افزود: ما معتقدیم با توجه به اینکه فروش اجناس قاچاق ممنوع است و فروشنده متخلف، لذا در وهله اول صنوف و بازرسی اصناف و در مرحله بعد سازمان حمایت از مصرف‌کننده مسئولیت دارند تا  با کالای قاچاق در سطح عرضه برخورد کنند این در حالی است که در کل کشور بیش از 3 هزار و 600 بازرسی در سطح عرضه انجام شد و حدود 5 میلیارد تومان کالای قاچاق کشف شده است.


وی با اشاره به خرد بودن برخوردها در سطح عرضه از حرکت دستگاه‌های عضو ستاد به سمت پرونده‌های کلان قاچاق خبر داد و گفت: در سال 94، 21 پرونده توسط دوستان ما در وزارت اطلاعات به سرانجام رسید که ارزش ریالی آنها بالغ بر 2 هزار و 800 میلیارد تومان بوده است و ما با توجه به حساسیت پرونده‌های کلان قاچاق به دنبال حرکت به سمت برخورد با این پرونده‌های کلان هستیم.


معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پایان خاطرنشان کرد: آمارها نشان می‌دهد با توجه به کاهش 20 درصدی حجم پرونده‌ها، با افزایش 400 درصدی ارزش کشفیات روبه‌رو هستیم و این یعنی حرکت به سمت پرونده‌های کلان قاچاق.





۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن