تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دورترین مردم ار خداوند عزّو جل در روز قیامت سرکشانِ متکبّر هستند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840332743




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كميسيون‌ها عرصه رقابت سياسي نيست


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: كميسيون‌ها عرصه رقابت سياسي نيست
حميدرضا عسگري در سرمقاله امروز روزنامه آفرینش نوشت: ستون فقرات هرپارلماني به لحاظ انجام امور محوله، كميسيون‌هاي تخصصي هستند كه هريك بنابر نوع تخصص اعضاي آن بخشي از امورات كشور را تحت نظر داشته و براي آن برنامه ريزي، قانون گذاري و نظارت خواهند داشت.اساس كار كميسيون‌هاي تخصصي مجلس به گونه‌اي است كه هيات رييسه مجلس طرح ها و لوايحي که ارايه مي شود را براي کار کارشناسي به کميسيون ها ارايه مي کند تاآن طرح مورد بحث و بررسي بيشتري قرار گيرد.

دراين مسير كميسيون‌ها براي بررسي طرح و لوايح مهم کميسيون هاي مجلس از توان و ظرفيت مرکز پژوهش‌ها و صاحب نظران و کارشناسان بيرون از مجلس استفاده مي‌کنند و به اين دليل طرح هايي که براي تصويب ارايه مي کنند بايد از پختگي برخوردار باشد. لذا هر طرح و لايحه اي که درمجلس تصويب مي شود اگر از پايه هاي محکم کارشناسي برخوردار باشد قانون بادوام و همه جانبه اي خواهد شد.

همچنين کساني که به عضويت کميسيون هاي مجلس پذيرفته مي‌شوند معمولا تجربه،تحصيلات و سوابق اجراييشان درنظر گرفته مي شود که اين مي تواند سهم اساسي درتوانمندي کميسيون ها داشته باشد. به عبارتي كميسيون اتاق فكرهاي مجلس هستند كه صحن علني را به كيفيت و پختگي مي‌رسانند.

سرمنشأ تصميمات سرنوشت ساز كشور از كميسيون‌هاي تخصصي نشأت مي‌گيرد و اگر اين كار كارشناسي در اين اتاق‌ها صورت نپذيرد، قوانيني به تصويب مي‌رسد كه تبعات مثبت و منفي آن مي تواند سال‌ها براي مردم ثمربخش و يا هزينه آور باشد.

لذا رفتارهاي هوشمندانه و توجه به مساله شايسته سالاري و تخصص از سوي ليدرها و رهبران جريانات سياسي حاضر در مجلس، بايد به گونه‌اي باشد كه رقابت سياسي را صرفاً در زمان و موقعيت مناسب داغ كنند و بيهوده اتاق فكرهاي مجلس را به محلي براي سهم خواهي و يا موروثي دانستن آن براي شخص يا جرياني تلقي نكنند.

بنابراين بايد رقابت‌هاي کارشناسي و استدلال‌ هاي منطقي جايگزين جنجال در مجلس شود قطعا با يک چنين چهارچوبي همه گروه‌ها در مجلس مي‌ توانند حضور فعال و پويايي داشته و برنامه‌ هاي مورد نظر خود را با موفقيت دنبال کنند.

دربرخي رسانه ها و از قول برخي نمايندگان مجلس همچون زمان انتخاب هيئت رئيسه، بحث‌هايي درمورد وزن سياسي و اقتدارگرايي سياسي درمجلس مطالبي عنوان شده است كه به هيچ وجه در كيفيت و توانايي كلي مجلس و كشور تاثير مثبتي نخواهد داشت.

اينكه كميسيون‌ها را رتبه بندي كنيم و نسبت به آنها اولويت قائل شويم، درحقيقت رها كردن مشكلات كشور و پرداختن به موضوعاتي خاص خواهد بود. همانقدر كه كميسيون امنيت ملي حائز اهميت است به همان نسبت و چه بسا بيش از آن تاثير كميسيون بهداشت در حل وفصل مشكلات مردم و كشور مورد توجه است.

لذا نمايندگان و عقلاي مجلس بايد توجه داشته باشند كه پاي رقابت و زد و خوردهاي سياسي به اين اتاق فكرها كشيده نشود چراكه بحث منافع و حقوق مردم در ميان است. نمي توان انتظار داشت در كميسيون‌هاي تخصصي كه وظيفه صلاحيت عقلاني و منطقي يك طرح و لايحه را بررسي مي‌كنند، گرايشات سياسي دخيل شود و منافع حزبي بر منافع ملي ارجحيت يابد.

تمام نمايندگان راه يافته به مجلس و كميسيون‌هاي تخصصي بايد توجه داشته باشند كه ديگر آنها نماينده يك قشر خاص با سلايق سياسي مشخص نيستند، بلكه آينده و آتيه اين مردم و توسعه كشور در جهات مختلف بسته به نظرات و تصميمات آنهاست. اگر اين نگرش بخواهد در مقابل منافع سياسي رنگ ببازد، قطعا آسيبي جدي به منافع ملي وارد خواهد آمد كه جبران آن سال‌ها به طول خواهد انجاميد.


تاریخ انتشار: ۰۷:۳۱ - ۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - 20 June 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن