تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):براستى كه اين زبان كليد همه خوبيها و بديهاست پس سزاوار است كه مؤمن بر زبان خود م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833170700




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روزانه یک هزار تن زباله در اهواز به صورت سنتی دفن می شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: روزانه یک هزار تن زباله در اهواز به صورت سنتی دفن می شود
معاون خدمات شهری شهردار اهواز با اشاره به آماده نبودن محل دفن بهداشتی زباله این شهر گفت: روزانه یک هزار تن زباله در این شهرستان به صورت سنتی دفن می شود.
علیرضا حلاج در نخستین نشست خبری خود اظهار کرد: روش دفن زباله در اهواز نوعی روش نیمه هوازی موسوم به "فوکوئوکا" است که زباله در محلی موسوم به "سلول" در ارتفاع 20 متری دفن شده و گاز متان به وسیله لوله از آن خارج می شود و به این ترتیب آب های زیرزمینی آلوده نخواهند شد.


وی با اشاره به اینکه در اهواز روزانه یک هزار تن زباله تولید می شود افزود: اولین سلول پسماند در اهواز حدود سه ماه است که پر شده و قابل استفاده نیست و با توجه به اینکه سلول جدید هنوز آماده نشده، زباله های شهر اکنون به صورت سنتی دفن می شود.


حلاج اضافه کرد: سلول جدید در حال آماده سازی است که تا پنج ماه آینده به بهره برداری می رسد.
وی همچنین از اعلام میزان زباله های عفونی و بیمارستانی در اهواز خودداری کرد و گفت: در حال حاضر بیمارستان ها به سیستم بی خطرسازی زباله های عفونی مجهز هستند اما مطب ها و درمانگاه ها فاقد این تجهیزات هستند و پسماندها را به صورت غیربهداشتی به شهرداری تحویل می دهند.


حلاج اظهار کرد: یک ماه پیش با ورود دادستانی به این مساله قرار شد که این مطب ها و درمانگاه ها با شهرداری قراردادی برای جمع آوری زباله های عفونی منعقد کنند.


وی از توضیح درباره نحوه جمع آوری زباله های عفونی در حال حاضر نیز خودداری کرد و گفت: سلول مخصوص دفن زباله های عفونی در دست ساخت است که هنوز آماده بهره برداری نیست.


معاون شهردار اهواز هزینه جمع آوری و رفت و روب زباله در این شهر را سالانه 900 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با مشارکت شهروندان می توان این هزینه ها را کاهش داد زیرا اکنون در بعضی محله ها زباله ها روزانه دو تا سه نوبت جمع آوری می شود.


وی با بیان اینکه برنامه تفکیک پسماند از مبداء در دستور کار است افزود: انتخاب مشاور در حال انجام است و قرار است کارخانه کمپوست با مشارکت بخش خصوصی احداث شود.


حلاج تولید برق از زباله را از برنامه های آینده شهرداری عنوان کرد که اکنون در مرحله مطالعات است.


جشن پایان دفن غیربهداشتی زباله در اهواز در سال 92 برگزار شد. این در حالیست که دفن غیربهداشتی در این کلانشهر هنوز ادامه دارد.


یک ماه پیش بنی عگبه رئیس اداره محیط زیست اهواز از دفن غیربهداشتی زباله ها در مدفن پسماند به دلیل آماده نبودن سلول دفن بهداشتی انتقاد کرد و گفته این زباله ها در زمین پسماند انباشته می شود.


پرسه احشام در شهر
معاون خدمات شهری شهردار اهواز مهم ترین مشکلات این شهر را ساماندهی هسته مرکزی، نخاله و وانت بارها و وجود احشام در سطح شهر عنوان کرد.


وی با بیان اینکه هم اکنون در چندین نقطه از جمله مسیر زرگان، پاداد و دروازه احشام در سط شهر به فروش می رسد، افزود: بازار عرضه دام، جنب کشتارگاه صنعتی اهواز قرار است تا دو سه ماه آینده به بهره برداری برسد.


حلاج تصریح کرد: اهواز به عنوان یک کلان شهر نباید چنین چهره ای از خود به نمایش بگذارد و بعد از راه اندازی بازار عرضه دام، محل های فروش احشام جمع آوری می شود.


وی وجود وانت بارها را یکی از نابسامانی های بزرگ اهواز توصیف کرد و گفت: 10 تا 12 نقطه استقرار وانت بارها شناسایی شده که برای آنها هشت محل جانمایی شده و تا هفته آینده باید به این محل ها بروند در غیر اینصورت با آنها برخورد می شود.


حلاج افزود: به دلیل اشتغال و تقاضایی که در جامعه وجود دارد حذف وانت بارها مد نظر ما نیست و محل های جدید در نزدیکی محل قبلی توقف این وانت بارهاست.


وی اضافه کرد: بعد از ساماندهی این 10 نقطه، ساماندهی وانت بارهای مسیر زرگان در دستورکار است که برای استقرار آنها محلی در نزدیکی شهرداری منطقه 3 مشخص شده است.


حلاج اظهار کرد: وانت بارهای این مسیر نیز ظرف سه ماه آینده ساماندهی می شود.


وی در ادامه گفت: تخلیه نخاله دورتادور شهر توسط خودروهای متخلف، یکی دیگر از مشکلات اهواز است که برای رفع این مشکل دو محل تخلیه در غرب (جنب سکوی پسماند ملاشیه) و شرق (انتهای بلوار دعبل) مشخص کرده ایم.


دستفروشان به ربیع نرفتند


حلاج در ادامه درباره ساماندهی دستفروشان هسته مرکزی شهر اهواز گفت: این طرح با همکاری شورای تامین اهواز، نیروی انتظامی و دادگستری اجرا شده و پارک ربیع (آخر آسفالت) برای استقرار دستفروشان در نظر گرفت شده است که به دلیل فراهم بودن روشنایی و سرویس بهداشتی و پارکینگ به عنوان شب بازار هم می تواند فعالیت کند.


وی درباره اعتراض دستفروشان هسته مرکزی اهواز به محل جدید و ممانعت آنها از حضور در پارک ربیع اظهار کرد: به طور طبیعی جابجایی از مرکز شهر با آن تردد و جمعیت بالا به مکانی همچون پارک ربیع سخت است اما حضور دستفروشان نارضایتی مردم و کسبه را به دنبال داشت به همین دلیل دستفروشان باید طرح ساماندهی را قبول کنند و در محل درنظر گرفته شده مستقر شوند.


حلاج تاکید کرد: دستفروشان مشکلات امنیتی در پارک ربیع را مطرح کرده بودند که نیروی انتظامی اهواز تعهد کرده امنیت را تامین کند.


وی پیشنهاد تبدیل پارکینگ رفاه به بازار دستفروشان را غیرممکن دانست و گفت: شورای تامین با این طرح مخالف است زیرا باعث ایجاد ترافیک در جاده ساحلی می شود؛ علاوه بر این در هر شیفیت 700 خودرو در این محل پارک می کنند که تاثیر زیادی بر حجم ترافیک دارد.


حلاج افزود: قیمت این زمین که قرار است به پارکینگ چند طبقه تبدیل شود بیش از یک هزار میلیارد ریال است که هیچ عقل سلیمی قبول نمی کند آن را به بازار دستفروشی اختصاص دهیم.


وی با بیان اینکه بیش از50 درصد دستفروشان هسته مرکزی شهر از اهالی استان های مجاور هستند اضافه کرد: 30 تا 40 درصد دستفروشان نیز مغازه داران بودند که وسایل خود را روی پیاده رو قرار داده و کالاها را به صورت دستفروشی عرضه می کردند.


حلاج خاطرنشان کرد: دو دستگاه اتوبوس رایگان برای تردد به پارک ربیع در نظر گرفته شده بود که با ممانعت دستفروشان از حضور در پارک ربیع فعلا غیرفعال هستند و در صورت نیاز تا 10 دستگاه اتوبوس را در این مسیر قرار می دهیم. 







تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن