واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ایران: پشت پرده خبرسازی ها علیه «ارج»
«کاش کسانی که دلشان برای تعطیلی این کارخانه سوخت و درباره آن فضاسازی کردند محصولات ارج را میخریدند.»این شاید بهترین جواب از سوی رئیس اتحادیه لوازم خانگی برای کسانی بود که از روز جمعه مرثیه سرایی برای برند ارج کردند.مجموعهای که سال 74 به جای خصوصی شدن به سمت خصولتی رفت و اکنون دیگر توان رقابت با برندهای معتبر دنیا را ندارد.
کد خبر: ۵۹۶۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۴ - 12 June 2016
«کاش کسانی که دلشان برای تعطیلی این کارخانه سوخت و درباره آن فضاسازی کردند محصولات ارج را میخریدند.»این شاید بهترین جواب از سوی رئیس اتحادیه لوازم خانگی برای کسانی بود که از روز جمعه مرثیه سرایی برای برند ارج کردند.مجموعهای که سال 74 به جای خصوصی شدن به سمت خصولتی رفت و اکنون دیگر توان رقابت با برندهای معتبر دنیا را ندارد.
حال که قرار بود این مجموعه به بخش خصوصی واقعی واگذار شود خبرهایی از آن به گوش رسید که حاشیههای آن مهمتر از متن شد. از روز گذشته کاریکاتورهای مربوط به تعطیلی کارخانه ارج در رسانههای مختلف و بخصوص اصولگرا منتشر شد.کاریکاتورهایی که نه از سر دلسوزی تعطیلی یک کارخانه بلکه زیر سؤال بردن عملکرد دولت، دست به دست شد.آنها اینگونه نوشتند که دولت باعث شد ارج؛ نوستالژی سالهای دیرین ایرانیان اینگونه لطمه ببیند و مجبور به خداحافظی شود.حتی این موضوع به برجام هم گره خورد، اینکه در زمانی که دولت مدعی اتفاقهای خوب است چرا مجموعهای مانند ارج باید تعطیل شود. گویا دوران پسابرجام و پساتحریم که با رویکرد مثبت اکثر کشورهای جهان برای برقراری رابطه سیاسی و اقتصادی با ایران و سرمایه گذاری در کشورمان همراه بوده است، به مذاق عدهای در کشور که از تحریمهای ظالمانه صاحب ثروتهای بادآورده شده بودند، خوش نیامده است و همواره درصدد فضاسازی علیه دستاوردهای دولت هستند.نمونه آن کارخانه ارج است که واگذاری آن به این موضوع ربط داده شد.اما دولت گذشته با رکود فراگیر و عدم توجه به اشتغال شرایطی را فراهم کرد که خیلی از واحدهای صنعتی به جای رشد تولید کاهش را انتحاب کنند.دولت یازدهم در سه سال گذشته تلاشهای بیشماری برای خروج از رکود تحمیلی بر اقتصاد کشور ناشی از تحریمها انجام داده است و دراین راستا توانست رشد اقتصادی کشور را از منفی 6/5 درصد در سال 1392 تا مثبت 9/0درصد در سال 1394بهبود بخشد. دولت یازدهم تورم بیش از 40 درصدی را تحویل گرفت و با اتخاذ سیاستهای اقتصادی درست توانست آن را به حدود 11 درصد برساند. کاهش حدود 30 درصدی نرخ تورم از اقدامهای ارزنده دولت یازدهم بود که توانست آرامش را به جامعه بازگرداند و مردم کمتر نگران افزایش بیرویه قیمتها باشند.باتلاق اقتصادی که دولت دهم برای دولت یازدهم به ارث گذاشت، درشرایطی بود که دولتهای نهم و دهم از بیسابقه ترین درآمدهای نفتی در کشور(800 میلیارد دلار) برخوردار بودند، اما سهم مردم از آن فقط تورم و رکود و بیکاری جوانان بود.
محمد طحانپور رئیس اتحادیه لوازم خانگی اظهار داشت: حدود سه سال است که این کارخانه تعطیل است و در این اواخر برای دیگران تولید میکرد و برند ارج در بازار وجود نداشت. کارخانههایی که در اختیار بانک است این مشکل را دارند و کارخانه ارج باید به بخش خصوصی واگذار میشد نه به خصولتی. کارخانهای که مدیر آن در 20 سال پیش با 120 میلیون تومان اختلاس، کارخانه را فلج کرد، توان رقابت با بازار را ندارد اما فرهاد حنیفی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی خبرتعطیلی ارج را اینگونه تفسیر کرد که برخیها میخواهند با ارزانترین قیمت کارخانه 80 ساله ارج را خریداری کنند لذا دقیقاً در زمانیکه قرار بود کارشناسان دادگستری ارزش کارخانه را مشخص کنند خبر تعطیلی آن رسانهای شد.این در حالی است که موضوع ما واگذاری ارج است. در حال حاضر 6 خریدار داخلی و یک خریدار خارجی برای این کارخانه قدیمی وجود دارد.حال باید دید که چه شد خبر واگذاری به تعطیلی آن رسید. وی گفت: این واحد تولیدی در دو سال اخیر نزدیک به 15 هزار کولر و بخاری تولید کرده و انبارهای این شرکت یک هزار دستگاه کولر و بخاری آماده فروش دارد.وی، به تزریق نقدینگی 200 میلیارد ریالی در دو سال اخیر به این کارخانه اشاره کرد و گفت: این سرمایه در گردش از طریق گروه توسعه ملی با هدف جلوگیری از توقف تولید و پرداخت حقوق بازنشستهها صورت گرفته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]