تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 18 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ساعتى عدالت بهتر از هفتاد سال عبادت است كه شب‏هايش به نماز و روزهايش به روزه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821759677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راهکارهای رفع تشنگی در ماه رمضان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: راهکارهای رفع تشنگی در ماه رمضان
مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت راهکارهایی را برای رفع تشنگی در ماه رمضان عنوان کرد.
کد خبر: ۵۹۶۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۹ - 10 June 2016


مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت راهکارهایی را برای رفع تشنگی در ماه رمضان عنوان کرد.

به گزارش فارس، محمود خدادوست در پیش خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به آداب روزه‌داری گفت: خوردن سحری قطعاً لازم است اما افطار باید سبک خورده شود.

وی داشتن خواب کافی در زمان روزه‌داری را مهم عنوان کرد و گفت:‌ در فصل تابستان کمترین میزان هضم را داریم و به نوعی روند هضم در معده ضعیف است به همین جهت تأکید می‌شود که زمان افطار روی هم خوری اتفاق نیفتد. چرا که روند هضم غذا سخت می‌شود.

خدادوست در خصوص چگونگی باز کردن افطار گفت:‌ توصیه در طب سنتی همواره این بوده که حتماً‌ با یک استکان آب گرم و یک خرما افطار را باز کنیم. چرا که حرارت معده به دلیل گرسنگی زیاد بالا رفته و این عمل حرارت را شکسته و ولع خوردن را کاهش می‌دهد.

مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه به هیچ عنوان هنگام افطار از آب سرد و شربت‌های سرد استفاده نشود،‌گفت: اگر روزه‌دار برای افطار خواست شله‌زرد، فرنی یا شیر و برنج استفاده کند حتماً همراه با کمی دارچین باشد تا هضم آن راحت شود.

وی در خصوص راهکارهای رفع تشنگی گفت: در فاصله افطار تا سحر فرصت داریم از میوه‌ها و نوشیدنی‌ها استفاده کنیم تا آب بدن تأمین شود. همچنین در هنگام سحر از خوردن غذاهای سرخ شده یا پر چرب پرهیز کنیم.

خدادوست تصریح کرد: برای اینکه در طول روز تشنگی آزارتان ندهد هنگام سحر سبزی خام نخورید و از مصرف میوه‌های گرمسیری مثل موز و انبه پرهیز کنید و به جای آن فالوده خیار با سنکنجبین استفاده کنید تا آب بدن را در طول روز تأمین کند، اگر کسی عطش زیادی داشت هنگام سحر از عرق کاسنی به همراه یک قاشق چایخوری تخم خرفه استفاده کند که در این صورت قطعاً‌ تشنه نمی‌شود.

مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت در پایان گفت:‌ خوابیدن بعد از سحر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود بهتر است استراحت زمانی باشد که غذا به طور کامل از معده عبور کرده باشد.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن