محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826311779
تولد روزانه 4 کودک معتاد در تهران
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تولد روزانه 4 کودک معتاد در تهران
رضایی تاکید کرد: معضل بارداری زنان معتاد باید ساماندهی شود. باید بحث پیشگیری از بارداری زنان و مردان معتاد اجرایی شود تا شاهد به دنیا آمدن کودکان معتاد در خرابههای شهر نباشیم.
در پنجمین روز از مرگ "رویا"، اعضای جمعیت امام علی (ع)، مراسم سوگواری برگزار کردند؛ رویا کودک بی نشانی بود که در چهار ماهگی غریبانه قربانی اعتياد شد.
به گزارش ايسنا، "رویا" صبح جمعه 14 خردادماه ساعت 5 صبح، پس از نزدیک به سه هفته بستری بودن در بخش کودکان بیمارستان لقمان، به خواب ابدی رفت.
نیما مختاریان، یکی از اعضای جمعیت امام علي (ع) در این مراسم سوگواري، گفت: هیچ ساختاری در جامعه ما نیست که مادری که درگیر اعتیاد و کارتن خوابی است و چندین فرزند دارد، کودک دیگری را به دنیا نیاورد و اگر امروز نوزادی از دل ساختار اعتیاد به دنیا آمد آیا نباید ساختاری باشد که وضعیت او را پیگیری کند تا مانند رویا، او را در یک بیمارستان رها شده، پیدا نکنند؟.
وی ادامه داد: وقتی کودک به بیمارستان منتقل می شود باز هیچ ساختاری نیست که از یک نوزاد رها شده در بیمارستان حمایت کند. کودکی که به دلیل سوء تغذیه شدید حتی توان مکیدن شیر را ندارد و این تکرار غم انگیز سرنوشت نوزادانی است که به کام مرگ رفته و یا در بهترین حالت به زندگی نباتی خود در گوشهای از یک پرورشگاه ادامه می دهند. این بلایی است که اعتیاد بر سر کودک یک جامعه آورده است. ما امروز اینجا جمع شدهایم که دوباره این سوال را از وجدان خودمان بپرسیم که به کدامین گناه رویا کشته شد؟ و به کدامین گناه قرار است این سناریو برای چند کودک دیگر تکرار شود؟.
در ادامه این مراسم، سارا رضایی، مسوول کمیته پیگیری درمان جمعیت امام علی (ع) هم به ساختار فقر و حاشیه نشینی در مناطق آسیب دیده اشاره کرد و گفت: ساختار فقر و حاشیه نشینی در مناطق آسیب دیده جامعه و معضل فراگیر اعتیاد که مانند یک طاعون و بیماری در سراسر کشور فراگیر شده و برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت و عزمی راسخ برای پیشگیری از این معضل خصوصا در مناطق آسیب دیده و حاشیه نشین کشور مشاهده نمی شود و اصلیترین قربانیان این معضل کودکان هستند.
وی ادامه داد: هیچ سازوکاری برای پیشگیری از باروری زنان و مردانی که درگیر اعتیاد و کارتن خوابی هستند وجود ندارد و ما شاهد هستیم مادرانی که برای تامین مواد و گذران زندگی و معیشت و عدم وجود هر گونه حمایت اجتماعی درست و متناسب با شرایط آنها که در جامعه ما تعریف نشده، کودکانی را مشابه رویا در مناطق آسیب دیده به دنیا می آورند.
رضایی در ادامه تاکید کرد: معضل بارداری زنان معتاد باید ساماندهی شود. باید بحث پیشگیری از بارداری زنان و مردان معتاد اجرایی شود تا شاهد به دنیا آمدن کودکان معتاد در خرابههای شهر نباشیم.
مسوول کمیته پیگیری درمان جمعیت امام علی (ع) همچنین خاطر نشان کرد: کودکانی که بدون حمایت وارد بیمارستان می شوند یا بد سرپرست هستند که نباید خانوادهاش بالای سرکودک باشد و یا مانند رویا بدون سرپرست هستند؛ حتی یک همراه بیمار برای این نوزاد وجود نداشت. طرحهایی مثل "سلامت یار" که فقط اسمشان باقی مانده و در مقام عمل هیچ کس پا پیش نمیگذارد نه در ساختار بهزیستی و نه بیمارستان و هیچ کس قیم این کودک نیست تا در صورت کم کاری در مراحل درمان، آن را پیگیری کند.
رضایی افزود: اورژانس اجتماعی به دلایلی از جمله کمبود بودجه، کیفیت پایین خدمات و عدم دلسوزی و پیگیری صحیح، نقطه اتکایی برای نجات نوزادان و کودکان در معرض آسیب نیست؛ همچنین آنکه در بیمارستانهای ما تا زمانی که کودک به مرحله اوردوز نرسد هیچ اقدامی برای ترک اعتیاد انجام نمی دهند و در نظام پزشکی ایران نیز هیچ سازوکاری برای ترک اعتیاد کودکانی که تست اعتیاد آنها مثبت است، وجود ندارد.
این فعال اجتماعی در پایان این سوال را مطرح کرد که وظیفه تک تک ما در قبال این نوزادان چیست؟ و اشاره کرد که جمعیت امام علی(ع) با ایجاد خانههای ایرانی در مناطق حاشیه نشین کشور، این امکان را فراهم کرده است که بتوانیم در کنار این زنان و کودکان به طور مستمر حضور داشته باشیم و بدین ترتیب تدریجا رفع معضلات حادی که حیات حاشیهنشینان را دائما تهدید می کند، به اولویتِ شهروندان و مسئولان تبدیل شود.
شارمین میمندی نژاد، موسس جمعیت امام علی (ع) نیز در این مراسم ضمن بیان آنکه 20 سال پیش که ما کارمان را شروع کردیم، نوزادی مانند رویا جانش را از دست داد، حالا 20 سال از آن زمان گذشته اما همان اتفاق تکرار شد، ما همچنان تنها هستیم گفت: به گفته مسوولان متاسفانه روزانه در تهران سه تا چهار کودک با اعتیاد به دنیا میآیند؛ این درحالیست که نزدیک به دو میلیون کودک کار در کشور وجود دارد، در چنین شرایطی کژدار و مریض کار کردن در مقوله اعتیاد، شرم آوراست.
وی ادامه داد : رویا نوزادی بود که از شدت سوء تغذیه و مصرف مواد در طول ده روز باقیمانده زندگی اش حتی نای گریه کردن هم نداشت و فقط ناله میکرد و بعد از گذشت چهار ماه زندگی سخت در بیمارستان مرد چون هیچ کس مسئولیت این کودک را از اول به عهده نگرفت.
میمندی نژاد افزود: متاسفانه هیچ سازمان و ارگانی درخصوص مسئولیت حل معضل اعتیاد نوزادان و کودکان فکری نمی کند و ما همیشه شاهد به دنیا آمدن کودکان معتاد از مادران معتاد و همچنین شاهد فروش و مرگشان هستیم و خواهیم بود.
وی همچنین تاکید کرد: نیاز است تا در هر سبک و سیاق و هر مسئولیت حرکتی همه جانبه نسبت به مواد مخدر در کشور شروع و جاری شود تا هر آنکس که مواد می فروشد بداند که این سرزمین برای فروشنده مواد جای امنی نیست و زیر این باری که وجدان انسانیت را خرد می کند با هم پیمان ببندیم؛ این درحالیست که نمی توانیم بگوییم در این راه الگویی نداریم، زیرا کشورهایی هستند که این راه را رفته اند و باید از آنها الگو برداری کنیم.
موسس جمعیت امام علی (ع) در پایان چرخه اعتیاد کشور را یک حلقه بهم پیوسته دانست و گفت: تا زمانی که به جای اینکه با مواد فروشان اصلی برخورد کنند، خرده فروش ها را اعدام کنند، وضعیت مواد مخدر و معتادان به همین شکل است و ما شاهد مرگ نوزادان بی دفاع خواهیم بود.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم بیانیه جمعیت امام علی (ع) مبتنی بر ضرورت تدوین و اجرای سریع سیاست های پیشگیرانه برای ممانعت از افزوده شدن بر شمار مبتلايان به درد اعتیاد، اقدام عاجل سیستماتیک برای شناسایی مادران مبتلا به اعتیاد در بیمارستان ها و سرکشی و مراقبت از نوزادانی که حین تولد دچار اعتیاد بودهاند، پیش بینی مراکزی برای مراجعه مادران معتاد برای به امانت گذاشتن فرزندان درصورت نبود امکان نگهداری به صورت داوطلبانه، برنامه ریزی جامع و اقدام فوری برای رفع سوء تعذیه کودکان ساکن مناطق فقیر و به ویژه آسیب دیدگان از اعتیاد، لزوم طراحی و تقویب سیستم هایی برای نظارت بر کودکان در معرض آسیب توسط اورژانس اجتماعی، قرائت شد.
رویا، اولین قربانی معصوم اعتیاد نیست و بی شک با کم کاری نهادهای ذیربط، آخرین قربانی هم نخواهد بود؛ رویا اولین نوزادی نیست که از مادر معتاد به دنیا آمده و آخرین نوزاد هم نخواهد بود؛ رویاهای زیادی در خرابه های این شهر به دنیا می آیند؛ نوزادهایی که اگر فروخته نشوند و یا نمیرند، یا سر از بهزیستی در می آورند و یا سرنوشتی مشابه مادرانشان خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - 09 June 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]
صفحات پیشنهادی
تولد روزانه چهار کودک معتاد در تهران
تولد روزانه چهار کودک معتاد در تهرانتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰ ۴۴ در پنجمین روز از مرگ "رویا" اعضای جمعیت امام علی ع مراسم سوگواری برگزار کردند رویا کودک بی نشانی بود که در چهار ماهگی غریبانه قربانی اعتياد شد به گزارش ايسنا "رویا" صبح جدر مراسم افتتاح خط و ایستگاه مترو شهر آفتاب قالیباف: امکان تردد روزانه 8 میلیون نفر با مترو وجود دارد/جابه جای
در مراسم افتتاح خط و ایستگاه مترو شهر آفتابقالیباف امکان تردد روزانه 8 میلیون نفر با مترو وجود دارد جابه جایی عوارضی تهران قم شهردار تهران با اعلام جا به جایی عوارضی تهران قم تا قبل از افتتاح نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب گفت امروز نزدیک به 3 7 میلیون نفر را به وسیله مترو جابه جاآماری از کتککاریهای روزانه در تهران
آماری از کتککاریهای روزانه در تهرانتاریخ انتشار سه شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵ ۲۱ سازمان پزشکی قانونی استان تهران از مراجعه ۶۹۲۸ نفر به دلیل آسیب دیدگی ناشی از نزاع به مراکز این سازمان تنها در ماه فروردین خبر داد به گزارش ایسنا در نخستین ماه از سال جاری ۶۹۲۸ نفر به دليل صدماتآتش سوزی های روزانه؛ سهم ناپایداری آلودگی هوای تهران
آتش سوزی های روزانه سهم ناپایداری آلودگی هوای تهران رئیس محیط زیست شهر تهران گفت در تهران روزانه 60 تا 70 فقره آتش سوزی رخ می دهد که به بار آلودگی هوا می افزاید ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۹ خرداد ساعت 14 14 به گزارش خبرگزاری پانا بازگیر در یک برنامه رادیویی حفظ محیط زیست را زیر ساخت اصلیدستور شهردار تهران درباره فوت یک کودک در پارک
دستور شهردار تهران درباره فوت یک کودک در پارک درپی فوت کودکی در بوستان شهدای گمنام شهرداری منطقه 15 ضمن اظهار تاسف نسبت به وقوع این حادثه مراتب همدردی خود را با خانوده داغدار این کودک اعلام کرد شهر نوشت برابر بررسی های به عمل آمده شامگاه دیروز مادری مفقود شدن فرزند خردسال خودزد و خورد روزانه 223 نفر در تهران
زد و خورد روزانه 223 نفر در تهران کد خبر ۵۹۵۶۳۶ تاریخ انتشار ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶ ۵۵ - 07 June 2016 سازمان پزشکی قانونی استان تهران از مراجعه 6928 نفر به دلیل آسیب دیدگی ناشی از نزاع به مراکز این سازمان تنها در ماه فروردین خبر داد به گزارش ایسنا در نخستین ماه از سال جاری 6928 نفاختصاص 20 میلیارد تومان اعتبار برای درمان معتادان استان تهران/5هزار معتاد متجاهر جمع آوری شدند
اختصاص 20 میلیارد تومان اعتبار برای درمان معتادان استان تهران 5هزار معتاد متجاهر جمع آوری شدند دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران از تخصیص 20 میلیارد تومان برای درمان معتادان متجاهر در استان تهران خبر داد به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان محمدزد و خورد و نزاع روزانه ۲۳۳ نفر در تهران
زد و خورد و نزاع روزانه ۲۳۳ نفر در تهران سازمان پزشکی قانونی استان تهران از مراجعه 6928 نفر به دلیل آسیب دیدگی ناشی از نزاع به مراکز این سازمان تنها در ماه فروردین خبر داد ایسنا در نخستین ماه از سال جاری 6928 نفر به دليل صدمات ناشی از نزاع به مراكز پزشكي قانوني استان تهران مراجنزاع و درگیری روزانه 223 نفر در تهران
نزاع و درگیری روزانه 223 نفر در تهران سازمان پزشکی قانونی استان تهران از مراجعه 6928 نفر به دلیل آسیب دیدگی ناشی از نزاع به مراکز این سازمان تنها در ماه فروردین خبر داد در نخستین ماه از سال جاری 6928 نفر به دليل صدمات ناشی از نزاع به مراكز پزشكي قانوني استان تهران مراجعه کرده انتهرانیها روزانه حدود 3 میلیون و 400 هزار مترمکعب آب مصرف میکنند/بحران آب در تهران هنوز جدی است
تهرانیها روزانه حدود 3 میلیون و 400 هزار مترمکعب آب مصرف میکنند بحران آب در تهران هنوز جدی است تهران - ایرنا- روزنامه همشهری شماره 6815- اگرچه بارشهای ماههای اخیر در تهران و بسیاری از استانهای کشور موجب سرریز شدن 50 سد در غرب شمال و جنوب کشور شده اما واقعیت این است که بحر-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها