تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803981467




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دورنمای رشد اقتصادی ایران و جهان تنزل یافت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دورنمای رشد اقتصادی ایران و جهان تنزل یافت
بانک جهانی در جدیدترین دورنمای رشد جهانی، دورنمای نرخ رشد اقتصاد جهانی را به دلیل کاهش هزینه شرکت‌ها در اقتصادهای توسعه یافته و افزایش مشکلات اقتصادهای نوظهور برای حفظ رشد و همچنین نرخ رشد اقتصادی ایران را تنزل داد.
کد خبر: ۵۹۵۸۹۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۷ - 08 June 2016


بانک جهانی در جدیدترین دورنمای رشد جهانی، دورنمای نرخ رشد اقتصاد جهانی را به دلیل کاهش هزینه شرکت‌ها در اقتصادهای توسعه یافته و افزایش مشکلات اقتصادهای نوظهور برای حفظ رشد و همچنین نرخ رشد اقتصادی ایران را تنزل داد.
به گزارش ایسنا، این بانک در جدیدترین پیش بینی خود، نرخ رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۶ را ۲.۴ درصد پیش بینی کرد که کمتر از نرخ ۲.۹ درصد پیش‌بینی شده در گزارش ماه ژانویه این نهاد است. این بانک همچنین نرخ مورد پیش‌بینی برای رشد اقتصاد جهانی در سال ۲۰۱۷ را از ۳.۱ به ۲.۸ درصد تنزل داد.
بانک جهانی نرخ رشد مورد پیش بینی برای اقتصاد ایران را هم مورد بازبینی نزولی قرار داد و اکنون پیش بینی می‌کند اقتصاد ایران در سال جاری میلادی ۴.۴ درصد رشد کند که ۱.۴ درصد نسبت به نرخ پیش بینی شده در گزارش قبلی این بانک کمتر است. همچنین نرخ رشد مورد پیش بینی اقتصاد ایران برای سال ۲۰۱۷ با ۱.۸ درصد کاهش، ۴.۹ درصد و برای سال ۲۰۱۸ با ۱.۳ درصد کاهش، ۴.۷ درصد پیش بینی شد.
این نهاد مالی نرخ رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۱۵ را ۱.۶ درصد برآورد کرد که ۰.۳ درصد کمتر از برآورد گزارش ژانویه بود.
انتظار می‌رود رشد اقتصادی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در سال ۲۰۱۶ اندکی اوج گرفته و به ۲.۹ درصد برسد که ۱.۱ درصد کمتر از نرخ مورد پیش بینی در دورنمای ژانویه است. این بازبینی نزولی در پی پایین ماندن قیمت‌های نفت صورت می‌گیرد که پیش بینی می‌شود متوسط قیمت آن امسال به ۴۱ دلار در هر بشکه برسد.
بر اساس گزارش بانک جهانی، دلیل اصلی بهبود اندک رشد منطقه ای خاورمیانه در سال ۲۰۱۶، فعالیت قوی‌تر در ایران است که دومین اقتصاد بزرگ منطقه به شمار می‌رود و پیش بینی می‌شود در سال جاری میلادی در پی برداشته شدن تحریمهای بین المللی، ۴.۴ درصد رشد کند که بالاتر از نرخ رشد ۱.۶ درصد برآورد شده برای سال ۲۰۱۵ است. پیش بینی می‌شود بهبود قیمت نفت در سال ۲۰۱۷ از احیای رشد منطقه ای به ۳.۵ درصد در سال ۲۰۱۷ حمایت کند.
بانک جهانی در گزارش اخیر خود نوشت: تسهیل تحریمها در ایران این کشور را به روی سرمایه گذاری و تجارت بین المللی گشوده است. تولید نفت خام ایران در آوریل سال ۲۰۱۶ به ۳.۶ میلیون بشکه در روز رسید که ۲۵ درصد بالاتر از متوسط تولید ماهانه در سال ۲۰۱۵ بود و حدود ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از میزان تولید برآورد شده در اکتبر برای دوران پساتحریم بود. دوران پساتحریم همچنین فرصتهای امیدوارکننده ای پیش روی خدمات مالی، صنایع معدنی و فلزات و همچنین صنایع تولیدی ایران قرار داده است. همچنین پتانسیل بهره برداری از ذخایر گاز طبیعی عظیم در ایران وجود دارد اما این امر به سرمایه گذاری قابل توجه در این بخش و بهبود محیط کسب و کار و فضای رگولاتوری مشهود است.
طبق گزارش بانک جهانی، به همان حدی که تولید نفت ایران قیمتهای جهانی نفت را اندکی کاهش داده است، تاثیر بازگشت ایران به اقتصاد جهانی برای سایر کشورهای تولیدکننده نفت از جمله کشورهای خاورمیانه احتمالا منفی خواهد بود. بعلاوه افزایش تولید نفت ایران همزمان با سایر تحولات از جمله تصمیم عربستان برای افزایش تولید سال ۲۰۱۶ در ماه مه و فروپاشی توافق صادرکنندگان بزرگ نفت برای فریز تولید در اواسط آوریل روی داد که ممکن است قیمتها را تحت فشار نزولی قرار دهد. برآورد تاثیر یکپارچگی ایران با اقتصاد جهانی از طریق کانالهای تجاری کار راحتی نیست. اما صادرات اتحادیه اروپا به ایران اگر به سطح پیش از تشدید تحریمها در سال ۲۰۱۲ بهبود پیدا کند، دو برابر خواهد شد. کشورهای همسایه ایران هم ممکن است از گسترش روابط تجاری و سفر نفع ببرند.
در بخش دیگری از این گزارش آمده است چالشهای سیاست پولی در منطقه خاورمیانه نسبت به چالشهای سیاست مالی کمتر مورد توجه قرار گرفته اند اما در بعضی از کشورها قابل توجه هستند. به عنوان مثال در ایران که دوباره به اقتصاد جهانی پیوسته است، مقامات پولی این کشور باید تورم را مطابق با اهداف تعیین شده نگه دارند و سیستم نرخ مبادلات ارزی را یکسازی سازی کرده و ثبات بخش بانکی را تضمین کنند.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن