تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867759159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت جسمانی خواننده جوان


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: آخرین وضعیت جسمانی خواننده جوان
غلامرضا صنعتگر که هنوز با بیماری مبارزه می‌کند از خواندن قطعه‌ای برای امام حسین(ع) خبر داد و گفت امیدوار است بتواند در کنسرت‌های زنده با مردم دیدار کند.
 خبرگزاری مهر: غلامرضا صنعتگر که هنوز با بیماری مبارزه می‌کند از خواندن قطعه‌ای برای امام حسین(ع) خبر داد و گفت امیدوار است بتواند در کنسرت‌های زنده با مردم دیدار کند.

 
افتخار نصیبم شد برای امام حسین بخوانم/مبارزه با بیماری ادامه دارد



غلامرضا صنعتگر خواننده موسیقی پاپ در گفتگو با ما با اشاره به تازه ترین فعالیت های خود اینگونه بیان کرد: تازه ترین کاری که انجام دادم با موضوع حضرت امام حسین (ع) است که به نظر خودم کار خیلی خاص و متفاوتی است. در این قطعه که برای تیتراژ یک مستند ویژه حضرت سید الشهدا آماده شده مجید ذاکری ترانه سرا و محمدرضا چراغعلی آهنگساز هستند. این کار همزمان با توزیع این مجموعه مستند که به زندگی یک مداح امام حسین می پردازد به احتمال فراوان قبل از ماه محرم در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.

وی درباره تازه ترین آلبوم موسیقی اش نیز گفت: مذاکراتی را با حوزه هنری انجام دادم که اگر امکانات فراهم شود تازه ترین آلبومم با نام «هنوز سرپام» در قالب یازده قطعه روانه بازار موسیقی خواهد شد. در این آلبوم ترانه سراهایی چون مجید ذاکری، مریم فتاحی، شبنم عراقی نژاد، هادی صادقی و مجتبی ضعیفی با بنده همکاری کرده اند ضمن اینکه بابک مافی نیز در تنظیم تعدادی از قطعات در کار حضور دارد. احسان جوادی نیز میکس و مستر اثر را انجام داده که امیدوارم مورد توجه دوستداران موسیقی قرار گیرد.

این خواننده موسیقی پاپ در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: من از سال ۸۲ تا کنون آلبومی منتشر نکرده ام و این طبیعی است که وقتی آلبومی منتشر شود انتظار یک اجرای زنده پرشور چندان در دسترس نباشد. در این مدت هم اگر من سرپا هستم به لطف پخش آثارم در سازمان صدا و سیما است که مردم همچنان بنده را می شناسند، اما در این مدتی که مشغول مبارزه با بیماری هستم امید به برگزاری کنسرت حال بسیار خوبی به من می دهد. شاید باور نکنید اما وقتی که مهرماه سال گذشته کنسرتی در فرهنگسرای بهمن برگزار کردم خیلی حال و هوای درونی ام خوب شد و دوست داشتم فرصت دوباره ای پیش می آمد که کنسرت برگزار کنم و حالا امیدوارم دوباره این شرایط به وجود بیاید که بتوانم این حس خوب را تجربه کنم.

صنعتگر در پایان گفت: به همت بنیاد امام رضا (ع) قرار است روز ۲۳ مرداد ماه امسال مراسم تقدیری برای من به جهت انتشار قطعه «ضامنم بشی» برگزار شود که اتفاق برای من بسیار مبارک است. به هر ترتیب حال جسمی من این روزها در شرایط مساعدتری نسبت به گذشته قرار دارد و البته قرار نیست دائما با انتشار خبر از بیماری‌ام مردم را ناراحت کنم. گرچه مسئولان مقداری کم لطف بودند اما لطف و محبت مردم به قدری در این مدت همراهم بود که آن را به هر چیز دیگری ترجیح می دهم. 



سه شنبه, 18 خرداد 1395 ساعت 15:03





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن