تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869953439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه گروه نمایشی «فصل وصل» از مسئولان حوزه هنری و ارشاد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: گلایه گروه نمایشی «فصل وصل» از مسئولان حوزه هنری و ارشاد
نمایش «فصل وصل» که پیرو نمایش میدانی «فصل شیدایی» است، هرشب در ماه رمضان در باغ موزه دفاع مقدس اجرا می شود.

گلایه گروه نمایشی «فصل وصل» از مسئولان حوزه هنری و ارشاد
به گزارش خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ صبح امروز نشست خبری نمایش «فصل و وصل» با حضور سعید اسماعیلی طراح و کارگردان، علیرضا کوهفر تهیه‌کننده، رسالت بوذری راوی و نویسنده متون در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.


بنا بر این گزارش، علیرضا کوهفر تهیه‌کننده در خصوص اجرای این اثر در ماه رمضان گفت: رسانه اوج در بین محصولات فرهنگی هنری، نمایش‌های میدانی و چند رسانه‌ای را به عنوان آثار اثرگذار دنبال می‌کند و نمایش «فصل شیدایی» که پیرو آن نمایش «فصل و وصل» را خواهیم داشت توانسته مخاطب عام را جذب کند.


وی ادامه داد: سبک اجرای نمایش «فصل و فصل» و «فصل شیدایی» پر هزینه و گران است و ما با هدف اجرای نمایشی در دسترس بین مردم پیش می‌رویم. در واقع گروه نمایشی «فصل شیدایی» سالی چند بار با ابعاد وسیع در استان‌های مختلف اجرا می‌کنند و در ماه رمضان سال گذشته فقط در یک سانس رکورد حضور مخاطبان را شکاندیم  و نزدیک به دوازده هزار تماشاگر داشتیم.


کوهفر تصریح کرد : به مناسبت هفته مقاومت اجرای «فصل و وصل» را شروع کردیم و در ماه رمضان هم در باغ موزه دفاع مقدس این اجرا ادامه خواهد داشت.


وی با گلایه از حضور نیافتن مدیران در اجرای این نمایش گفت: مسئولان ارشاد و حوزه هنری را در اجرای این اثر نمی‌بینیم. این غربت نمایش «فصل و وصل» است  که با شرایط سخت اجرای این جنس کار را پذیرفته و کمتر کسی تن به این کار می دهد .


سعید اسماعیلی کارگردان و طراح نمایش «فصل و وصل» در ادامه نشست گفت: یکی از ویژگی‌های این اثر آن است که ما محدودیتی برای اجرا نداریم و مخاطب در تئاتر کلاسیک با صحنه هایی چون انفجار روبرو نمی شود اما در نمایش ما با صحنه‌های جالبی روبرو می شود و یکی از توفیقات این پروژه مخاطبان بی شمار بوده و این نمایش می تواند پذیرای هر قشری باشد .


وی ادامه داد: «فصل و وصل» حاصل تجربیات «فصل شیدایی» است که حالا در باغ موزه دفاع مقدس اجرا می کنیم اما این فضا به دلیل محدودیت هایی که دارد مطلوب ما نیست؛ چراکه بخش اعظم باغ موزه فضای سبز و استخر است و تلاش زیادی برای طراحی صحنه کردیم .


رسالت بوذری در ادامه نشست اظهار داشت: فصل شیدایی با محوریت توسل شروع شد و داستان از خلقت آدم تا ماجرای انقلاب و ظهور ختم می شود اما نمایش «فصل و وصل» با نگاهی دیگر در بخش معاصر با پرداخت به جزئیات اشغال خرمشهر و قصه مدافعان حرم پیش می رود.


وی تصریح کرد: خیلی بیشتر باید به قصه مدافعان حرم پرداخته شود. جوانان ما در آن سوی مرزها رفتند تا مرزهای اینجا امن باشد و از «فصل شیدایی» به بعد  من و اقای اسماعیلی دغدغه‌ پرداختن به موضوع مدافعان حرم را داشتیم تا بخشی از رشادت های آنان را در این نمایش به تصویر بکشیم.


وی افزود: فضای کلی تئاتر از توده مردم جداست. من آماری ندارم که چقدر شعار تئاتر برای همه محقق شده و این تعارف نیست که بگوییم تئاتر از مردم جدا شده است. اما در کل تئاتر میدانی جایی برای حضور گسترده مردم است.


بوذری خاطرنشان کرد: به حضور مردم برای دیدن این نمایش امیدواریم اما به حضور مسئولان امیدوار نیستیم. شاید پروژه ما جای خوبی برای عکس یادگاری مسئولین نیست.







۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن