تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837160447
بررسی راه های حفظ و ایمنی فضای مجازی در برابر حملات سایبری
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بررسی راه های حفظ و ایمنی فضای مجازی در برابر حملات سایبری
معاون فناروی اطلاعات مرکز آمار ایران یک عضو شورای عالی فضای مجازی، مدیر شرکت دانش بنیان سایبری و رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری به بررسی موضوع حملات سایبری پرداختند.
به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، راه های حفظ ایمنی فضای مجازی در برابر حملات سایبری امشب 16 خرداد ماه در برنامه گفتگوی ویژه خبری با حضور حسین تهرانی معاون فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران، جلیلی عضو شورای عالی فضای مجازی کشور، قدیری مدیر یک شرکت دانش بنیان سایبری و سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
جلیلی در ابتدا در پاسخ به سوال اول مجری برنامه پیرامون حملات سایبری گفت: افرادی در سراسر دنیا هستند که به دلیل کنجکاوی اقدام به کشف نقطه ضعف های سایت ها می کنند و لذا این امر می تواند برای آن ها شهرت جهانی در پی داشته باشد.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور اظهار داشت: ناامنی اطلاعاتی رخ نداده است اما باید حواسمان جمع باشد
تذکرات لازم را به صورت حضوری پیرامون احتمال حمله هکرها به دستگاه های اجرایی داده ایم
سردار غلامرضا جلالیرئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه این برنامه طی گفتگوی زنده تلفنی در پاسخ به سوال اول مجری برنامه مبنی بر این که آیا پیش آگاهی به لحاظ های مختلف درباره حملات هکرها داده اید گفت: بر اساس برآوردهای اطلاعاتی ممکن است حوادثی رخ دهد اما باید پیش از همه باید حواسمان را جمع کنیم لذا تذکرات لازم را به دستگاه های اجرایی پیرامون حملات هکرها داده ایم
وی با اشاره به این برخی از آسیب پذیری ها ساده است گفت: می توان این آسیب پذیری را با دقت برطرف کرد لذا یک سری حملات پیش پا افتاده ای صورت گرفته است که اهمیت چندانی نداشته است و بیشتر به منظور خودنمایی سایبری بوده است.
قدیری در ادامه برنامه پیرامون حملات سایبری و چگونگی رخ دادن آن ها گفت: این نوع حملات افتخاری برای هکر نیست ولی تلنگر عظیمی به حساب می آید.
مدیر یک شرکت دانش بنیان سایبری حمله اخیر هکرها را پیش پا افتاده دانست و عنوان کرد: باید دستگاه های دولتی موضوع را مورد آسیب شناسی قرار دهند.
متاسفانه در کشور نهادهای متولی پیرامون حمله هکرها در خواب غفلت به سر می برند
وی با تاکید بر این که متاسفانه در کشور نهادهای متولی در این زمینه در خواب غفلت به سر می برند اظهار داشت: باید هشدارهای امنیتی در چنین مواقعی صادر شود.
حملات سایبری به مرکز آمار ایران تنها در وب سایت اطلاع رسانی این مرکز اتفاق افتاد
حسین تهران معاون فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران و از مهمانان دیگر گفتگوی ویژه خبری امشب در خصوص تشریح حملات سایبری که به مرکز آمار ایران اتفاق افتاده گفت: در شامگاه روز سه شنبه در سامانه های خود متوجه یک سری عملیات مشکوک در وب سایت اطلاع رسانی مرکز آمار ایران شدیم که البته این وب سایت فقط جنبه اخبار روابط عمومی سازمن را دارد و اطلاعات کاملاً عمومی بر روی سایت قرار می گیرد.
وی با بیان این که اتفاقی که افتاد یک عملیات تغییر چهره سایت بود تصریح کرد: با انجام این حمله سایبری یک عبارت عربی روی وب سایت قرار گرفت که این حمله چند دقیقه ای بیشتر طول نکشید و ما سامانه را قطع کردیم و اقدامات لازم انجام شد و در ابتدای روز کاری بعد کلیه سامانه های مرکز آمار ایران برقرار بود
معاون فناوری اطلاعات مرکز آمار ایران همچنین در خصوص این که در هکی که اتفاق افتاد چه اطلاعاتی از دست داده ایم گفت: در وب سایت اطلاع رسانی مرکز آمار ایران تنها اخبار آماری که کاملاً جنبه عمومی دارد قرار می گیرد و هیچ دیتای طبقه بندی شده در آن جا وجود ندارد ضمن این که باید مجدداً تاکید شود پرتال ها بیشتر جنبه ارائه اطلاعات عمومی را دارند و اطلاعات طبقه بندی شده یا اطلاعات با حجم بالا در آن ها قرار نمی گیرد.
تهرانی با بیان این که خیلی از خبرگزاری این موضوع را بزرگ جلو دادند خاطر نشان ساخت: این حمله سایبری توسط یک گروه هکری دست چندم عربستانی انجام شد که پس از حمله سایبری به این سایت پیامی را روی سایت قرار دادند و بلافاصله نیز آن پیام را برداشتند.
سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از اظهارات خود در پاسخ به این که چرا برخی دستگاه ها از جمله مرکز آمار ایران هشدارهای سازمان پدافند غیرعامل را دریافت نکرده بودند بیان داشت: اشکالی در شبکه اطلاع رسانی به دستگاه ها وجود دارد که بر اساس آن ما نمی توانیم به صورت برخط با همه دستگاه ها ارتباط لحظه ای داشته باشیم که البته این سامانه در حال راه اندازی است ولی فعال شدن آن مقداری زمانبر خواهد بود ولی علی رغم این موضوع ما هم از طریق رسانه و هم به مکتوب دستگاه ها را در جریان این حملات سایبری قرار داده ایم ولی این اتفاقات یک دست از آسیب پذیری های جاری است که برخی نرم افزارها و سامانه ها دارند و برخی از هکرهای مبتدی نیز الان استفاده می کنند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر این که امنیت مسئله مهمی است که در حوزه سایبری باید به آن پرداخته شود گفت: سازمان پدافند غیرعامل بر اساس وظیفه قانونی خود به همه دستگاه ها هشداردهی می کند که اگر دستگاهی که به آن هشدارهای مربوطه داده می شود آن را جدی نگیرد و خسارت ببیند این سازمان موضوع را پیگیری و برخورد قانونی با سازمان مربوطه انجام خواهد شد.
وی همچنین بیان داشت: بسته به میزان امنیت زیرساخت ها و اطلاعات از دست رفته برخورد متقابل خواهد بود و عدم توجه به هشدارهای سازمان پدافند غیرعامل تبعات سنگینی را به دنبال خواهد داشت.
فضای سایبری کشور نیازمند بازنگری جدی است
قدیری مدیر عامل یکی از شرکت های دانش بنیان سایبری در کشور نیز در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان این که وضع موجود در فضای سایبری کشور نیازمند بازنگری جدی است به راه حل خود برای ایمن کردن فضای سایبری کشور اشاره کرد و گفت: همه جای دنیا هکرها را دو بخش هکرهای کلاه سفید و هکرهای کلاه سیاه تقسیم می کنند هکرهای کلاه سفید هکرهایی هستند که نیت سو ندارند ، آسیب های سایبری دستگاه ها را پیدا می کنند و آن ها را به دستگاه های مربوطه اطلاع می دهند که البته ممکن است در قبال این کار خود پاداشی نیز دریافت کنند ولی هکرهای کلاه سیاه کسانی هستند که به قصد آسیب زدن عملیات خود را در فضای مجازی انجام می دهند.
وی یادآور شد: در کشور ما قانونی وضع شده که توسط آن متخصصین امنیت را با یک چوب راندیم و عنوان کردیم که هر گونه تلاشی برای تست وضعیت امنیتی یک وب سایت دولتی یا ایرانی جرم است که این موضوع سبب شده خودمان را از خیل عظیم تخصص جوانان ایرانی که می تواند با نیت های خیرخواهانه به دولت کمک کنند محروم کردیم چرا که این افراد به سراغ وب سایت های خارجی می روند و آسیب پذیری این وب سایت ها را پیدا می کنند و به دستگاه های مربوطه آن اطلاع می دهند.
وی اضافه کرد: اگر با اصلاح این قانون اعلام کنیم که اگر کسی با نیت خیرخواهانه آسیبی درسایت های دولتی و دستگاه های مهم حکومتی اطلاع بدهد با او به عنوان مجرم برخورد نخواهیم کرد بلکه از این اقدام او نیز استقبال می کنیم اقدام کوچکی است که می تواند جهش بسیاری بزرگی در وضعیت سایبری کشور ایجاد کند.
جلالی عضو شورای عالی فضای مجازی کشور نیز درباره این راهکار اصلاح قانون وضعیت امنیتی سایبری کشور گفت: این اصلاح قانونی تا حدودی لازم است اما اگر کشور می خواهد در فضای مجازی دارای امنیت باشد باید یک سری سطوح، کار، اقدام، پژوهش، آموزش صورت گیرد و از جمله آن بحث صنعت امنیت و خدمات امنیت فضای مجازی در کشور است.
وی تصریح کرد: صنعت امنیت و خدمات امنیت فضای مجازی که امروز در جمهوری اسلامی ایران داریم به اندازه نیاز ما قوی نیست و مستلزم این است که بازار داخلی خود را در اختیار این صنعت قرار دهیم.
جلیلی ادامه داد: در حال حاضر بخش قابل توجهی از بازار امنیت فضای مجازی کشور ما در اختیار محصولات و خدمات خارجی است که عمده مشتریان آن ها سازمان های دولتی و شرکت های شبه دولتی هستند و بخش خصوصی، بخش کمی از این بازار را دارد.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با تاکید بر این که صنعت سایبری کشور باید تقویت شود خاطر نشان کرد: در این راستا باید از توانمندی نخبگان داخلی که دغدغه امنیت فضای مجازی را دارند استفاده کنیم که این مستلزم برنامه ریزی دستگاه های مسئول از جمله وزارت ارتباطات است.
وی تصریح کرد: شبکه زیرساخت کشور( وزارت ارتباطات) باید در این حوزه سرمایه گذاری انجام دهد و بخشی از بودجه خود را صرف ارتقاء توانمندی صنعت امنیت و خدمات امنیت فضای مجازی کشور کند.
وی با بیان این که هم اکنون تولیدات علمی ما و فناوری های انحصاری ما در این حوزه از تعداد انگشتان دست تجاوز نمی کند گفت: وزارت علوم، معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت ارتباطات و مرکز ملی فضای مجازی باید به داد این حوزه برسند چرا که این حوزه پاشنه آشیل جمهوری اسلامی است و جمهوری اسلامی ایران باید در حوزه امنیت فضای مجازی به اقتداری برسد که مد نظر مقام معظم رهبری است.
در ادامه این بحث سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور نیز درباره این که به چه میزان استفاده از فناوری های خارجی در حوزه فضای مجازی کشور می تواند تهدید کننده باشد گفت: این مسئله، مسئله مهم و جدی است و بخش مهمی از این موضوع به نگاه فرهنگی غلط مسئولین و روسای دستگاه ها برمی گردد که محصول ایرانی را قبول ندارند در حالی که در بحث امنیت فضای مجازی ناگزیر هستیم که حتماً از محصول بومی استفاده کنیم که در این راستا نیز سازمان پدافند غیرعامل برنامه منسجمی را دنبال می کند که بر اساس آن سالانه از شرکت های دانش بنیان و تولیدی بخش محصولات بومی در حوزه امنیت پدافند سایبری حمایت می کند.
قدیری مدیر عامل یکی از شرکت های دانش بنیان سایبری در کشور نیز در ادامه اظهارات خود با تاکید بر استفاده از توان متخصصین امنیت سایبری کشور گفت: ما نباید توان متخصصین امنیت داخلی را سرکوب کنیم بلکه باید در راستای تقویت امنیت سایبری کشور از آن ها استفاده شود ضمن این که هر چند بنده با استفاده از محصولات داخلی در حوزه سایبری موافق هستم ولی باید عنوان کنم که محصولات خارجی در این حوزه نیز درست استفاده نمی شود و لازم است که یک خانه تکانی اساسی در حوزه امنیت سایبری کشور صورت گیرد.
قدیری عضو شورای عالی فضای مجازی کشور نیز در پایان این بحث و در تکمیل اظهارات خود گفت: امنیت فضای مجازی کشور در وهله اول معطوف به داده ها است داده های ما اصلی ترین دارایی های ما است که به نحوی ناموس سازمانی ما قلمداد می شود.
وی خاطر نشان ساخت: در بحث امنیت داده ها باید تلاش کنیم که داده هایمان را از نظر محرمانگی و عدم تغییر محافظت کنیم که در خصوص بحث عدم تغییر موضوعی که مقفول مانده بحث امضای رقمی است که امیدوارم این موضوع در کشور ساری و جاری شود.
۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]
صفحات پیشنهادی
پشت پرده جنگ تازه سعودی ها علیه ایران در فضاي مجازي
پشت پرده جنگ تازه سعودی ها علیه ایران در فضاي مجازي در روزهاي اخير هكرهايي منتسب به عربستان اقدام به نفوذ و دست اندازي در برخي پايگاه هاي اينترنتي و دولتي ايران از قبيل وبسايت مركز آمار قوه قضائيه و سازمان ثبت اسناد كشور كردند و از سوي ديگر نيز هكرهاي ايراني در مقام پاسخ اقدام بژئوپليتيك فضای مجازی؛ اجلاس گروه ۷ و راهبردهای فضای مجازی
تحلیل بین الملل ژئوپليتيك فضای مجازی اجلاس گروه ۷ و راهبردهای فضای مجازی شناسهٔ خبر 3673850 - سهشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹ ۳۵ بین الملل > آمریکای شمالی اهمیت فضای مجازی تا حدی است که گروه هفت در نشست اخیر خود بیانیه ای مستقل در این خصوص صادر کرده است خبرگزاری مهر گروه بین ابهزاد وثوقی , سعید کوچی راه کارهای پدافند غیرعامل برای مقابله با جاسوسی در فضای مجازی ناجا
بهزاد وثوقی سعید کوچیراه کارهای پدافند غیرعامل برای مقابله با جاسوسی در فضای مجازی ناجا همزمان با گسترش استفاده از رایانه و نرم افزارهای رایانه ای بین سطوح مختلف افراد جامعه نرم افزارهای جاسوسی و ویروس های مخرب نیز گسترش یافته است چکیده مقاله توسعه ی فضای مجازی در بخش اینترنشورای عالی فضای مجازی مصوب کرد؛ الزام شبکههای پیامرسان برای ذخیره سازیدادهها در داخل کشور
شورای عالی فضای مجازی مصوب کرد الزام شبکههای پیامرسان برای ذخیره سازیدادهها در داخل کشور سیاست > دولت - در جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رییس جمهور مقرر شد همه شبکه های پیام رسان برخط فعال کشور ظرف یکسال آینده انبارش یا ذخیره سازی داده های دیتا خود را دراه پیروزی در برابر حمله دشمن از نگاه رهبر انقلاب
راه پیروزی در برابر حمله دشمن از نگاه رهبر انقلاب شماره سی و چهارم نشریه خط حزبالله گزارش ویژه خود را به مطلبی با عنوان فتح خرمشهرها در زمانه جنگ احزاب اختصاص داده است به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای این گزارش ب23 درصد جرائم فضای مجازی در تلگرام رخ میدهد/حملات هکرها ربطی به داعش ندارد
23 درصد جرائم فضای مجازی در تلگرام رخ میدهد حملات هکرها ربطی به داعش ندارد رئیس پلیس فتا گفت 35 درصد از جرائمی که در فضای مجازی اتفاق میافتد از طریق تلگرام رخ میدهد به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان سردار هادیان فر رئیس پلیس فتا در همایش روسای پلیس آچقدر آمادگی دفاع در برابر حملات سایبری هکرهای دشمن را داریم؟/ کارشناسان امنیت اطلاعات امروز در کافه
چقدر آمادگی دفاع در برابر حملات سایبری هکرهای دشمن را داریم کارشناسان امنیت اطلاعات امروز در کافه اقتصاد > صنعت - تکرار حمله به سایت های ایرانی و هک شدن برخی سایت های دولتی و حاکمیتی طی هفته های اخیر نگرانی هایی را در مورد امنیت زیرساخت های مجازی کشور بودجود آوردهابراهیمی: ولایت مداری و حفظ نظام از اصلی ترین اندیشه های امام (ره) بوده است
سهشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹ ۴۸ یک عضو جامعه روحانیت مبارز گفت حفظ نظام و ولایتمداری همواره مورد تاکید امام ره بوده است و هر چه به ولایت مداری نزدیک تر شویم نظام را بهترحفظ خواهیم کرد حجت الاسلام و المسلمین حسین ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگارایسنا با اشاره به اینکه حفظ نظام دربررسی راهکارهای استفاده از الگوهای دینی در نشست تخصصی زن و خانواده مسلمان
بررسی راهکارهای استفاده از الگوهای دینی در نشست تخصصی زن و خانواده مسلمان در نشست تخصصی زن و خانواده مسلمان محور تحولات اجتماعی راهکارهای استفاده از الگوهای دینی در جوامع اسلامی بررسی شد به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عموممصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره شبکههای پیام رسان
مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره شبکههای پیام رسان در جلسه شورای عالی فضای مجازی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری مقرر شد همه شبکه های پیام رسان برخط فعال کشور ظرف یکسال آینده انبارش یا ذخیره سازی داده های دیتا خود را در داخل کشور انجام دهند ۱۳۹۵-
سیاسی
پربازدیدترینها