تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):تلاوت کننده سوره حدید و واقعه و الرحمن در آسمانها و زمین اهل بهشت خوانده می شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833323790




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آقای منتقد دوباره حاشیه‌ساز شد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
 آقای منتقد دوباره حاشیه‌ساز شد
آقای منتقد دوباره حاشیه‌ساز شد مسعود فراستی یکی از جنجالی ترین چهره های سینمای ایران است و در دورههای مختلف «هفت» بسیاری از نقدهای او باعث ایجاد بحث هایی مفصل در سینمای ایران و در رسانه ها شده است.


به گزارش فرهنگ نیوز،  آقای مسعود فراستی یکی از جنجالی ترین چهره های سینمای ایران است و در دورههای مختلف «هفت» بسیاری از نقدهای او باعث ایجاد بحث هایی مفصل در سینمای ایران و در رسانه ها شده است. این بار هم نقد او بر فیلم «دونده زمین» در برنامه «هفت» باعث ایجاد حاشیه هایی در فضای رسانهای و هنری کشور شده است؛ فیلمی که چند سالی در بند توقیف بود و کارگردان آن در جایی گفته بود که منظورش از مردم روستایی که او در فیلم به تصویر کشیده است، وضعیت مردم ایران در زمان آقای احمدی نژاد بوده است.

فراستی که همیشه در این سالها اظهاراتش دستمایه حواشی رسانهای قرار گرفته و هر  بار نیز به ظن خود به یکی از جریان های سینمای کشور تاخته است این مرتبه هم در گفت وگویی کوتاه با سوره سینما تاکید کرده اصطلاحی که او درباره فیلم کمال تبریزی به کار برده بر مبنای صحبت آیت الله جوادی آملی بوده است و معنای رایج آن را در عرف ندارد. در ادامه بخشهایی از گفت وگوی اخیر آقای همیشه منتقد را خواهید خوانید:چیزی که من در «هفت» گفتم به دقت بر مبنای صحبت آقای جوادی آملی که از دیاثت سیاسی و اقتصادی حرف زده بودند و آن جمله فوق العاده شان که گفته بودند اصطلاح دیاثت درمورد کسانی است که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی یا سیاسی به روی کشور میگشایند. یک جمله ای هم دفتر ایشان بعداً در توضیح این سخن ایشان منتشر کرد که خیلی خوب است. گفتند که در فرهنگ قرآنی، غیرت را معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهد. غیرزدایی هم معنایش این است که اولاً اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند و ثانیاً خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن با غیرت سازگار نیست. آیت الله جوادی آملی یک جمله دیگر هم دارند که اصطلاح دیاثت در دانش فقه و اخلاق با واژه عرفی آن تفاوت زیادی دارد.

«دونده زمین» مردم را به بیگانه فروخته است
به نظرم فیلم «دونده زمین» چنان علیه مردم و در راستای فروش مردم به بیگانه است که مصداق دیاثت فرهنگی و هنری است، همان چیزی که در برنامه «هفت» هم گفتم. یعنی فیلم به جای آنکه واقعاً بین مردم و دولت تفاوت قائل بشود، چون می گوید من می خواستم دولت آن زمان را نقد کنم -که خودش جای بحث مفصلی دارد- دارد مردم را میزند. «دونده زمین» مردم را تبدیل می کند به یک آلت دست که همه منفعل و خواب آلودند و دارند برفک می بینند در تلویزیون و حالا یک ژاپنی منجی این مردم می شود. فیلم متاسفانه این موضوع را به کل مردم هم تعمیم میدهد. نکته جالب بعدی اینکه یک ژاپنی که اساساً در دنیا معروف اند به اینکه خندیدن بلد نیستند به مردم ایران خندیدن یاد می دهد و آنها کمکم به زندگی نرمال خود برمی گردند و آدم میشوند.

معنای عرفی را در نظر نداشتم
این واژه اساساً فحش نیست و با عرف تفاوت دارد. آقای آملی هم به دقت ریشه و معنای واژه را توضیح می دهد. من فقط گفتم همانطور که می شود بر مبنای صحبت یک عالم، دیاثت سیاسی و اقتصادی داشت، پس می شود دیاثت فرهنگی هم داشت که یکی از مثال هایش همین فیلم است. من که از سازنده فیلم دفاع کردم و گفتم که فیلم خوب «لیلی با من است» را دارد و بعد پرسیدم این فیلم بد که با سرمایه خارجی و برای تبلیغ آنها ساخته شده دیگر چیست؟ این کلمه را به خیلی از فیلم های وطنفروش که جایزه جشنواره ها را گدایی میکنند میشود تعمیم داد. فیلم «یک خانواده محترم» مصداق این بحث است. حتماً فیلم های قبادی و مخملباف هم مصداق این بحث اند؛ بسیاری از فیلم هایی که وطن را میفروشند تا جایزه بگیرند.
 

منبع: تسنیم


95/3/10 - 11:04 - 2016-5-30 11:04:10





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن