تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838116620




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنگ نرمی که خود با نسل پس از خودمان می‌کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: جنگ نرمی که خود با نسل پس از خودمان می‌کنیم
هر جامعه ای در نفس خود نیازمند توسعه است و پیش شرط این توسعه آگاهی است که بخش اعظم این آگاهی با کتابخوانی به دست می‌آید.



به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مبنای کار آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت است و برای رسیدن به این هدف، نیازمند منابع غنی و سرشار از داده و اطلاعات جدید است.


تعلیم که در کلاس درس با معلم‌های گوناگون و منابع درسی متفاوت و امتحانات متعدد صورت می‌گیرد، اما تربیت که می‌توان گفت چیزی جز فرایند اطلاع‌رسانی نیست، به محیطی گسترده تر از کلاس درس نیاز دارد که یکی از مهم ترین این مکان ها کتابخانه است؛ چرا که عادت و علاقه به مطالعه و کتابخوانی در افراد، باید از سنین کودکی پایه گذاری شود.


نسلی که در مدارس به تربیت آن‌ها مشغولیم، آینده سازان فردای جامعه ما هستند و کتاب یکی از اهرم‌های تعالی و پیشرفت هر جامعه‌ای است. اثرهای بزرگ سرمایه‌های معنوی ملت‌ها و کشورها و وسیله ارتباط نسل‌ها هستند و هیچ ملتی، قادر به ارائه هیچ چیز با ارزشی بدون عرضه کتاب نیست. چون این کتاب است که فرهنگ غنی یک جامعه را به دیگر جوامع نشان می‌دهد. پس برای داشتن جامعه‌ای بی‌نیاز و با فرهنگ نیازمند مطالعه کتاب هستیم و این عادت باید از کودکی با افراد عجین شود.

کتابخانه در راهنمایی و شکل دادن به اندیشه و شخصیت دانش‌آموزان بیشترین تاثیر را می‌گذارد و چون در سن کودکی و نوجوانی شخصیت افراد هنوز به طور کامل شکل نگرفته است و دانش آموز تاثیرپذیری بالایی دارد، همنشینی با کتاب می تواند او را به سمت فردایی بهتر رهنمون سازد. پس باید به این مهم توجه کرد، البته باید دقت کرد که چه کتابی توسط دانش آموز مطالعه می‌شود؛ چون بعضی از کتاب ها بیشتر از آن که مفید باشند به وی لطمه می زنند.

کتاب های یک کتابخانه باید متناسب با نیازها و علایق دانش آموزان باشد تا نیازهای آنان را برطرف و آن‌ها را هدایت و شکوفا کند و باید شامل همه انواع کتاب اعم از داستانی، علمی، مذهبی، پزشکی و ... باشد تا دانش آموز بتواند در میان همه انواع کتاب به بخش مورد علاقه خود پی ببرد و خود را در میان کتاب ها پیدا کند و حتی شاید بتوان گفت حوزه مورد علاقه او در کتاب می تواند به انتخاب شغل و آینده کاری او کمک کند. پس کتاب ها باید جامع و کامل باشند.

بخش امانت کتابخانه مدرسه ها اهمیت بالایی دارد؛ چون برخورد مناسب مسئول کتابخانه با دانش آموز به جذب او در کتابخوانی موثر است و امانت گرفتن کتاب از کتابخانه توسط دانش آموز جدا از کتابخوانی باعث تقویت عادات پسندیده دیگری مثل امانتداری و نظم داشتن می‌شود.

می توان گفت یکی از عوامل افت فرهنگ کتابخوانی در جامعه و سرانه مطالعه پایین، به ویژه در سال های اخیر، فضای آموزش و پرورش است؛ زیرا اغلب موارد در مدارس،  بهایی به کتابخانه داده نمی شود و کتابخانه های مدارس دارای مشکلات عدیده ای از جمله نبود جا و مکان مشخص هستند. به علاوه این که مدرسه بیش از نیمی از وقت دانش آموز را طی دوازده سال می گیرد و این در حالی است که زنگی که به مطالعه اختصاص داده شده باشد، ندارد و اگر هم داشته باشد، اغلب از آن به عنوان ساعتی کم اهمیت و بدون استفاده یاد می شود.

در نهایت هر جامعه ای در نفس خود نیازمند توسعه است و پیش شرط این توسعه آگاهی است که بخش عظیمی از این آگاهی با کتابخوانی به دست می آید. پس وجود کتابخانه در مدرسه و اهمیت دادن به آن از ملزوماتی است که نباید نادیده گرفته شود. هرچه وجود آن و تشویق دانش آموزان به کتابخوانی در پیشرفت کشور موثر است، نبود آن جنگ نرمی است که خود با نسل پس از خودمان می کنیم.



گزارش از: ملیکا نصیری





۰۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن