واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: سایت پلیس فتا بیشتر شبیه وبلاگ است (+عکس)
صفحات و ستون ها را که زیر و رو می کنیم، یا به تعریف و تملق از مدیران اختصاص یافته و یا چند مقاله که ان هم کپی شده از سایت های دیگر بسنده شده است. ظاهرا دیگران بیشتر مشغول کارند.
وبگاه بسیاری از سازمان ها و نهاد ها مانند پلیس فتا به هیچ وجه جواب گوی نیاز مخاطبین و مسئولیت محوله به آن ها نیست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروزه با توجه با آمار بالای انواع جرایم و ناهنجاری های موجود در فضای مجازی نیازمند این هستیم که نهاد های مختلف و سازمان های نظارتی نقش پررنگی را در پیش گیری و ارائه طرح های جامع متناوب با دغدغه های مسئولین عالی رتبه کشور ارائه دهند و آن ها را فورا به اجرا درآورند.
اما به سایت های مرتبط با این حوزه که سرمیزنیم جدا از اینکه از نظر قالب و استاندارد سازی وب باید بگوییم صد رحمت به وبلاگ! در دورانی که حرف از کار در فضای HTML5 است ، حتی قالب این سایت نیز به صورت رسپانسیو (پاسخگو) طراحی نشده است به عبارت دیگر متناسب با صفحه گوشی تلفن همراه و تبلت تغییر شکل نمی دهد ، درحالی که سایت های بسیار کم اهمیت هم این قابلیت را دارند.
با گشتی در سایت مورد دندان گیری که به درد خانواده ها و جامعه بی زار از اوضاع کنونی فضای مجازی بخورد دریافت نمی شود.
صفحات و ستون ها را که زیر و رو می کنیم، یا به تعریف و تملق از مدیران اختصاص یافته و یا چند مقاله که ان هم کپی شده از سایت های دیگر بسنده شده است. ظاهرا دیگران بیشتر مشغول کارند.
در این گزارش ابتدا به سایت پلیس فتا رفتیم سایتی که از نظر قالب و محتوا و استاندارد های وب باید برای اقشار مراجعه کننده در عین سادگی برای کاربران جذابیت و کارایی بالایی داشته باشد. اما متاسفانه همانطور که مشاهده می کنید ، اوضاع از قرار دیگر است.
در قسمت اخبار و تازه ها به موضوعات گزارش هایی برخورد میکنیم که بسیار کلیشه ای هستند و برای کاربر امروزی اصلا جذابیتی ندارد.
گرچه تلاش شده است در این موضوعات آسیب شناسی ها ، پیشگیری ها و هشدار ها به گونه ای به مخاطب ارائه شود، اما از نظر یک کارشناس ساده آی تی و یک جامعه شناس این موضوعات دیگر خریدار ندارد و باید به شیوه های جذاب و نوین روی آورده شود.
در قسمت های دیگر نیز نظیر آموزش به موضوعاتی برمیخوریم که بیشتر باید در یک تعمیرگاه موبایل آن را بیابیم. "راهکارهایی برای خلاصی از هنگ کردن گوشی"
در قسمت اطلاع رسانی و پیشگیری ، انواع و اقسام جرائم ذکر شده اما اخبار به قدری قطره چکانی اطلاع رسانی میشود که کسی از آن آگاه نمیشود.
شاید ارتباط ضعیف پلیس فتا با رسانه ها دلیل این مشکل باشد.
وارد قسمت های دیگر سایت نشدیم چون هرچه جلوتر می رفتیم سایت بیشتر بوی کهنگی و ضعف ساختاری می داد.
از همه این ها گذشته باید یاد آور شویم فضای مجازی حال و روز خوبی ندارد و با شوک و احیای موقت درست نمیشود و لازم است کار زیربنایی و هدفمند و منسجم باشد.
اگر این گونه سازمان های مسئول تحول بنیادین را از خود شروع نکنند نمیتوانند موجب تحول و حرکت در جامعه شوند.انتظار هم از سازمان های مسئول پویایی روز افزون و عدم سکون است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۲ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۵ - 24 May 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]