تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ما اهل بيت، وعده‏هاى خود را براى خودمان، بدهى و دِين حساب مى‏كنيم، چنانكه رسول اكر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837809998




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت خبرنگار بی بی سی از ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
روایت خبرنگار بی بی سی از ایران




واندانا ویجایف، خبرنگار سرویس هندی بی بی سی در مطلبی که در سایت بی بی سی جهانی نوشته، تجربه سفر خود به ایران را با خوانندگان به اشتراک گذاشته است.





روزنامه هفت صبح: واندانا ویجایف، خبرنگار سرویس هندی بی بی سی در مطلبی که در سایت بی بی سی جهانی نوشته، تجربه سفر خود به ایران را با خوانندگان به اشتراک گذاشته است. تجربه هایی که به عقیده او در آستانه سفر نخست وزیر هند به ایران، بهتر از هر تحلیل سیاسی، می تواند درکی از جامعه ایران و لزوم روابط بین ایران و هند ارائه کند. این گزارش خواندنی را از دست ندهید.

در حالی که نخست وزیر هند چمدان خود را برای دیدار از ایران بسته است، در دهلی نو، صحبت های زیادی در خصوص رابطه دو کشور در جریان است. برای من، گذراندن تعطیلات سال گذشته در ایران، بیش از صحبت هر صاحب نظر سیاسی درباره همسایه خاورمیانه ای مان، درس داشت.


5 برداشت بالیوودی از ایران



ما همه هوادارهای شاهرخان هستیم

سال گذشته که به ایران سفر کردم، خوشامدگویی گرمی از طرف بسیاری از غریبه ها که مرا نمی شناختند دریافت کردم. به خصوص به خاطر اینکه موضوع بالیوود، یک شکننده یخ در بین روابط انسانی است. در روز نخستی که در ایران بودیم، یک نگهبان، بیرون موزه کاخ سعدآباد با خجالت از من پرسید: «آیا شما هندو هستید؟ آیا شاهرخ خان را می شناسید؟ من این موضوع را مورد تحقیق قرار ندادم اما شاهرخ خان یکی از بزرگترین سوپراستارهای سینمای هند است و هوادارانی در سراسر جهان دارد که کارهای او را دنبال می کنند. در همان روز اول وقتی که با دوستان ایرانی عاشق بالیوودم سلفی می گرفتم، چیزی درون من می گفت که لحظه های خوش دیگری در راه است. من اشتباه نمی کردم.

عشق به رژ لب

در میانه سفرم با یک لباس محلی از خودم عکس می گرفتم که یک خانم مسن به سمت من آمد. تلاش کردیم که با هم ارتباط برقرار کنیم اما نمی توانستیم زبان همدیگر را بفهمیم. اینجا بود که او حالت چهره خود را به صورت یک خانم هندی درآورد که رژ لب می زد و یک بیندی داشت؛ خالی که در پیشانی برخی از زنان هندی قرار گرفته است.

زمانی که من فهمیدم او چه می خواهد، رژ لب خودم را به او دادم. او ماهرانه آن را به لب های خود کشید و در آینه نگاه کرد که مانند یک عروس جدید به نظر می رسید. البته کمی بعد با عصبانیت رژ لبش را پاک کرد چون کسی داشت به او نگاه می کرد. قبل از آن که بفهمم، او گونه مرا بوسید، مرا بغل کرد و رفت. من هنوز گرمای آن آغوش را درک می کنم. نمی دانم دلیل رفتارهای او چه بود ولی آنقدر می دانم که این لحظه یک همبستگی زنانه بود و نیاز به هیچ لغتی نداشت.

مد و عمل زیبایی

چیزهای زیادی بود که درباره ایران یاد گرفته بودم و می دانستم و چیزهای زیادی هم بود که نمی دانستم. همه ما هم یکسری از انگاره ها و تصورات را در ذهن مان داریم. زمانی که به ایران رسیدم، کنجکاو بودم که جایگاه زنان در جامعه ایرانی را بدانم.

وقتی در خیابان های ایران پرسه زدم، زنانی را دیدم که بدن و لباسی مطابق با مد داشتند. دختران جوانی که به صورت باهوشی با لباس های جین و با موهای هایلایت شده، با روسری های رنگی و طبق مد، موهای خود را کم و بیش پوشانده بودند. همه آنها کیف های زیبایی همراه با زرق و برق حمل می کردند. من همچنین پسران جوان و دخترانی را دیدم که دست در دست هم در پارک ها قدم می زدند و سپس مورد عجیب دماغ های بانداژ شده؛ تقریبا در هر گوشه و کنار من زنانی را دیدم که بینی هایشان را بانداژ کرده بودند.

با خودم گفتم چگونه بینی این تعداد از زنان آسیب دیده است. بالاخره از کسی پرسیدم. او به من گفت که این زنان بینی هایشان نشکسته و تحت عمل زیبایی قرار گرفته است. ظاهرا عمل بینی به شدت در میان زنان ایرانی رایج است. این چیزی بود که من اصلا نمی دانستم. من در مورد این خوانده بودم که زندگی این زنان خیلی سخت است اما در این سفر فهمیدم که به صورت شفافی، بسیاری از زنان به مد دسترسی دارند و اگر پول داشته باشند هر مسیری را می روند تا آن طور که دوست دارند به چشم بیایند.

ریشه های مشترک برای گیاهخواری

به عنوان یک گیاهخوار خالص، در مورد گزینه هایی که در ایران برای خوردن در اختیار داشتم، نگران بودم. آن طور که روزهای سختی در چین تجربه کردم. نگرانی ام وقتی تغییر کرد که فهمیدم ما ریشه های مشترکی و فرهنگ های غذایی همسانی داریم. غذاهای سبزیجاتی پارسی به کمک من آمد.

دین زرتشتی یکی از قدیمی ترین ادیان است و در ایران قدیم یعنی حدود سه هزار و 500 سال قبل تاسیس شده است. در قرن دهم گروهی از ایرانیان برای کسب آزادی مذهبی از کشورشان فرار کردند و این سفر در سواحل گجورات هند پایان یافت؛ جایی که در حال حاضر یک جامعه هندی پارسی است. از آن زمان پارسی ها در هند مستقر شدند و ارتباطات زیادی با ایران برقرار کردند. اگر شما مثل من از سبزیخوارانی هستید که حتی تخم مرغ هم نمی خورید، باید بدانید که فرهنگ گیاهخواری از این تغییر به ایران منتقل شده و رستوران های پارسی زیادی در ایران شما را مطمئن می کنند که شما خوب تغذیه خواهید شد.

الماس ها برای همیشه آنجا می ماند؟

به عنوان یک هندی من هم شیفته این بودم که موزه ملی جواهرات در تهران را ببینم که خانه بسیاری از الماس های هندی است، از جمله الماس مشهور دریای نور؛ الماسی که بزرگترین الماس صورتی جهان است. مورخان ادعا می کنند که این الماس توسط امپراطور نادر شاه از هند دزدیده شده اما هیچ کاری برای بازگشت این الماس در هند صورت نگرفته است. برخلاف تلاش هایی که برای بازگشت کوه نور انجام شده است.

قبل از نمایش این الماس ها هم، راهنمای ایرانی موزه با چشمک زدنی بازیگوشانه به بازدیدکنندگان هندی گفت: «گذشته ها گذشته است.» در حقیقت، رابطه بین دو کشور بیش از غذا، شعر، موسیقی، فیلم و نوستالژی است. موضوعات بزرگتری مثل نفت، تحریم ها، دیپلماسی و استراتژی منطقه ای هم هست که باید حواس مان به آنها باشد اما به عنوان مسافر غریبی که ایران را می دید، من خوشحال بودم که طرف دیگر این کشور را دیدم و فهمیدم که برخلاف تفاوت های سیاسی، ما مسائل مشترک بسیاری هم داریم.







تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن