تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چه آسان است مرگى كه در راه رسيدن به عزّت و احياى حق باشد، مرگ عزتمندانه جز زندگى جاو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835044442




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتی دور ریختن موادغذایی راه اعتراض می‌شود!+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:الف: وقتی دور ریختن موادغذایی راه اعتراض می‌شود!+تصاویر

تاریخ انتشار : دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۵۰
مسائل بازرایابی و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی از دیرباز معضلی برای بخش کشاورزی به حساب می آید که راه حل جامعی و پایداری برای آن اندیشیده نشده است و این شرایط باعث شده که در مقاطعی که تولید بیشتر از تقاضا باشد شاهد کفران نعمت و ضرر تولیدکننده باشیم.به گزارش تسنیم، موضوع دوریختن و فاسد شدن محصولات کشاورزی در ماه‌های گذشته یکی از عناوین اصلی رسانه‌های خبری شده بود که از کنار برخی از این مشکلات عبور و برخی حل شد.این جریان با موضوع با دفن محصول سیب زمینی خرید تضمینی آغاز و ۱۷۰۰ تن از این محصول به دلیل باقی ماندن طولانی مدت در انبار‌های استان فارس فاسد و دور ریخته شد. این رخداد اعتراض و سر و صدا‌های زیادی را با خود به همراه داشت و به صحن علنی مجلس نیز کشیده شد.لبنیاتی که سوزانده شدبنا بر این گزارش قبل از این موضوع یک بار دیگر نیز دریک سال گذشته محصولات به دست آمده از دست رنج بخش کشاورزی از بین رفته بود اما نه در خاک ایران، بلکه لبنیات صادراتی ایران به عراق بود که بخاطر مسائل گمرکی مدت زمانی زیادی را در مرز ماند و وقتی به این کشور وارد شد که مسئولین بهداشتی عراق بر اساس قوانین بهداشتی خود با وجود اینکه چند ماهی از تاریخ مصرف محموله لبنات ایران مانده بود، آنها را منهدم کردند(آتش زدند).




عدم تعیین تکلیف انبارهای  پلمب شده برنج تاریخ مصرف گذشته بنا بر این گزارش پرونده برنج‌های تاریخ گذشته و آلوده نیز از سال گذشته کماکان باز است و پلمب 28هزار تن برنج انبارهایی شرکت بازرگانی دولتی هنوز تعیین تکلیف نشده است .سال گذشته  سازمان غذا و دارو 80درصد برنج‌هایی که در انبارهای شرکت بازرگانی دولتی  وجود داشت را برای مصرف تأیید صلاحیت کرد اما  20درصد این برنج‌ها تأیید سلامت نشده‌اند که آمار کمی هم نیست و امکان دفن آنها نیز وجود دارد. 


پرتقال‌های‎های پرماجراچند روزی از ابتدای سال جاری نگذشته بود که اخباری در خصوص دفن پرتقال ذخیره شده برای ایام پایانی شب عید مطرح شد. ماجرا از این قرار بود که بخش خصوصی به خیال اینکه می‌تواند درشب عید امسال مانند سال گذشته بازار را در اختیار گیرد، حجم زیادی پرتقال ذخیره کرد  اما با توجه به اینکه تعاون روستایی نیز حجم زیادی از این محصول را ذخیره کرده بود، بخشی از پرتقال‌های ذخیره شده که عمده آن نیز مربوط به بخش خصوصی بود، فاسد شد. 


دامدارن عاقبت به خیر شدندبنا بر این گزارش عمده دلایل دور ریختن تولیدات کشاورزی را  باید خارج از محدوده بخش دنبال کرد. بر این اساس در هفته‌های اخیر باز هم مشکلات پس از تولید تکرار شد و شیر دامدارن در استان‌های مختلف به نشانه کاهش قیمت در جوی  و کوی  و برزن ریخته شد.موضوع دور ریختن شیر خام دامدارن اما ختم به خیر شد و دولت برای جلوگیری از ضر و زیان بیشتر دامدارن، خرید توافقی شیرخام بر اساس قیمت مصوب از ابتدای خرداد ماه آغاز کرد.درباره خرید توافقی شیر خام دامدارن نیز باید یا آورشد که این طرح سال گذشته نیز به مرحله اجرا در آمد اما به دلیل مشکلات نقدینگی در میانه راه متوقف و کند شد.از طرفی نیز دولت، برای خروج رکود زنجیره تولید شیرخام و فرآورده های لبنی اقدام به اختصاص یارانه 200 میلیارد تومانی کرده است که به زودی ابلاغ می‌شود. 


صادرات اجباری سیب در ازای واردات موز راه حلی از روی ناچاریسیب درختی نیز در هفته‌های گذشته خبر ساز بود و در شبکه های اجتماعی عکسی بین مردم دست به دست شد که باغداری با تاثیر گرفتن از دامدارن سیب خود را به نشانه اعراض دور ریخت. این موضوع نیز واکنش‌هایی به همراه داشت و وزارت جهاد کشاورزی را مصمم کرد که به هر نحوی که شده حتی به زور، سیب تولیدی مازاد کشاورزان را  از طریق بازرگانان صادر کند و طرح "واردات موز در ازای صادرت سیب" را به اجرا در آورد.بنا بر این گزارش موضوع از بین رفتن دست رنج کشاورزان از گذشته نیز مطرح بوده است و مواردی مانند ریختن هلوی باغداران  جلوی دام به دلیل قیمت پایین یا وارد شدن گندم به چرخه مصرف خوراک طیور مشاهده  و نعمت الهی کفران شده است.صنایع تبدیلی را به روستاها ببریمبنا بر این گزارش برای ریشه‌یابی این موضوعات باید به سراغ بیانات ‌رهبر معظم انقلاب در جمع رئیس‌جمهور و اعضاى هیأت دولت‌ به مناسبت هفته‌ دولت رفت که ایشان به مشکل صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی اشاره ریز بینانه و دقیقی کردند. این بیانات در ادامه مطلب آمده است.«یک مسئله‌ی اساسی‌ای که این عمدتاً [مربوط به‌] وزارت کشاورزی است -منتها فقط کار وزارت کشاورزی نیست- تمرکز بر روستا است.یعنی واقعاً این را یکی از بخشهای اساسیِ برنامه‌ریزی دولت باید قرار داد: ما متمرکز بشویم روی روستا. حرفش را در سالهای مختلف خیلی زده‌ایم امّا این کار عملاً اتّفاق نیفتاده. ما بایستی صنایع تبدیلی را به روستاها ببریم، به بعضی از شهرها ببریم.من در ارومیه دیدم سیب روی زمین ریخته بود! گفتند اصلاً نمی‌ارزد؛ پول کارگر خیلی بیشتر از آن پولی است که ما از فروش این سیب به‌دست‌ [می‌آوریم‌] یا هلو، زردآلو، انگور؛ خب، آنجا صنایع تبدیلی می‌خواهد. خیلی از جاهای گوناگون کشور، ما این میوه‌ها را داریم که در بعضی از اوقات، صرف نمیکند برای صاحب باغ که این میوه را جمع بکند.ما اگر صنایع تبدیلی داشته باشیم، خشک‌کننده داشته باشیم، بتوانیم آنجا از اینها استفاده بکنیم، این کار را باید بکنیم. و ظرفیّتها فوق‌العاده است؛ واقعاً فوق‌العاده است.»  










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن