تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نزديك‏ترين شما به من در قيامت: راستگوترين، امانتدارترين، وفادارترين به عهد و پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846141892




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بخش‌های اصلی عمارت مسعودیه باید تبدیل به موزه می‌شد نه هتل


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بخش‌های اصلی عمارت مسعودیه باید تبدیل به موزه می‌شد نه هتل
اگر تعیین کاربری آثار و بناهای نفیس متناسب با شأن اثر را زده شود، دیگر می‌دانیم که فلان اثر چه ویژگی‌هایی دارد و متناسب با چه کاربری است.


به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به مناسبت روز جهانی موزه‌ها و میراث فرهنگی نشست خبری با حضور محمدحسن طالبیان معاون میراث فرهنگی در موزه ملی برگزار شد.


طالبیان در خصوص حذف روز جهانی موزه و میراث فرهنگی در تقویم‌ها گفت: من این موضوع را در شورای فرهنگ عمومی باید پیگیری کنم و از آنجا که این روز یک روز جهانی است، ثبت آن در تقویم مشکلی ندارد.


• تعیین حریم آثار باستانی‌ ما


طالبیان در خصوص تعیین حریم موزه‌ها و آثاری که ثبت ملی هستند گفت: موزه‌هایی مثل موزه ملی در طرح تفضیلی دیده شده است. هر بنایی بیشتر از 12 متر نمی‌تواند حریم داشته باشد و ما برای مشخص کردن حریم آثار، کارشناسان مربوطه را در جلسه‌ای دعوت می‌کنیم تا به طور دقیق حریم آثار مشخص شود. حریم‌هایی که در سال گذشته مشخص شد، نسبت به آثار ثبتی ما ناچیز است.


وی در ادامه افزود: ما 10 روز گذشته کارگروهی را برگزار کردیم که در آن عده‌ای به عنوان کارشناس حضور پیدا کردند و توانستند در این کارگاه چند آثار که تعیین حریم نشده بود را رسیدگی کنند.


طالبیان در خصوص تعیین حریم شهرستانی گفت: شهرستان‌های تاریخی ما با توجه به این ضوابط و حریم آثارشان تعریف شده اند و مشکلی ندارند. به راحتی مشخص می‌شود که حریم آن اثر چند متر است.


معاون میراث فرهنگی کشور در خصوص فرستادن 51 هزار شئ و اثر تاریخی به استان خراسان گفت: حمل و نقل این آثار فرایندی دارد که با هر وسیله‌ای آن را می‌فرستادیم، نوعی ریسک بود. مهمترین اصل  برای ما یگان محافظتی بود که به موقع آن‌ها را تحویل بگیرد.


موزه خراسان بسیار مجهز است. دارای مخازنی بزرگ با دستگاه‌های معتبر که به شئ آسیبی نمی‌رسید. به همین دلیل ما این آثار را به آنجا انتقال دادیم.


• تعریف آثار نفیس در میراث فرهنگی!


طالبیان در مورد آثار و اشیای نفیس در میراث فرهنگی گفت: ما یک مشکلی که داریم این است که نمی‌گوییم مفهوم نفیس چیست؟ و تعریف نفیس چه تفاوتی با مفهوم آن دارد؟ ما باید به موضوع نفیس اول توجه کنیم. این موضوع همان تعیین  کاربری متناسب با شأن برنامه است. به جز آثاری که دولتی هستند ما با آثاری که نیاز به مرمت دارند مواجه هستیم. مثلا اگر کاروانسرایی که مخروبه است، نیاز به مرمت داشته باشد اول باید کاربری آن را مشخص کنیم و بعد از مرمت آن اثر بدانیم چه عنوانی برای آن انتخاب کنیم.


ما از کمیسیون اشیای نفیس خواستیم که تعیین کاربری متناسب با شأن اثر را بزنند و این‌گونه دیگر می‌دانیم که فلان اثر چه ویژگی‌هایی دارد و متناسب با چه کاربری است. اگر این اتفاق در عمارت مسعودیه می‌افتاد، به چنین مشکلاتی بر نمی‌خوردیم. قرارداد اولیه برای عمارت، کاربری هتل بود اما زمانی که شرکت مربوطه قرار شد این کاربری را تغییر دهد، باید  قرارداد را نیز تغییر می‌داد. این اتفاق در زمان  قبل از دوره بنده اتفاق افتاد و ما زمانی که وارد کار شدیم با مشکلات عمارت مسعودیه مواجه شدیم. بخش‌های اصلی عمارت باید تبدیل به موزه می‌شد نه هتل؛ زیرا برای تبدیل عمارت به هتل مشکلات بسیاری پیش می‌آمد. پس بهتر بود اول کاربری آن مشخص می‌شد، بعد وارد کارهای دیگر می‌شدند.


طالبیان در ادامه در خصوص ساخت فیلم در مکان‌های تاریخی گفت: این‌که در فضاهای تاریخی فیلم یا مستندی ساخته شود، موردی ندارد اما از قبل باید مسئولان سناریو را خوب مطالعه کنند و جلسه‌ای با حضور کارگردان، نورپرداز و طراح صحنه برگزار شود و در آن جلسه در خصوص کارهایی که قرار است در ساخت فیلم انجام شود، برای کارشناسان توضیح دهند. اگر به بنا آسیبی وارد نشود موردی برای ساخت فیلم نداریم.


طالبیان در پایان افزود: ما قرار است برای عمارت مسعودیه جلسه برگزار کنیم و در آن با توجه به مشکلاتی که دارد راه‌حلی را انتخاب نماییم.









۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن