تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818036131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنزین گران نمی شود، ولی اگر بشود ۱۵۰۰ تومان می شود!


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: بنزین گران نمی شود، ولی اگر بشود ۱۵۰۰ تومان می شود!


شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، قیمت نرخ دوم بنزین را ۱۵۰۰ تومان محاسبه کرد که در صورت عرضه دونرخی، این قیمت به عنوان بهای آزاد بنزین تعیین خواهد شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، همزمان با آغاز شمارش معکوس برای عرضه دو نرخی بنزین، قیمت و نرخ دوم بنزین توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران محاسبه شده است.
پیگیری‌ها از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، نشان می دهد در محاسبه قیمت دوم بنزین، با احتساب دلار آزاد و متوسط قیمت ۳۵ سنتی بنزین در ۴ بازار منطقه ای خلیج مکزیک، روتردام، فوب خلیج فارس و سنگاپور و احتساب ۲۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده و ۱۰ درصد عوارض و سایر عوامل دیگر، قیمت هر لیتر بنزین با نرخ دوم ۱۵۰۰ تومان محاسبه شده است.
بر این اساس در صورت آغاز عرضه دو نرخی بنزین این احتمال وجود دارد که نرخ اول برای بنزین یکهزار تا یکهزار و ۲۰۰ تومان، برای بنزین معمولی و سوپر باشد و قیمت دوم بنزین ۱۵۰۰ تومان خواهد بود که توسط جایگاه‌داران اخذ خواهد شد.
به عبارت دیگر به منظور حفظ کارت هوشمند سوخت، آن دسته از خودروسوارانی که از کارت جایگاه داران برای خرید بنزین استفاده بکنند، باید نرخ دوم بنزین برای خرید این فرآورده پرطرفدار نفتی پرداخت کنند.
در همین حال، سیدناصر سجادی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی اخیرا با بیان اینکه درصورت صدور مصوبه دولت، عرضه بنزین از نیمه دوم امسال دونرخی می‌شود، گفته است: در صورت صدور مصوبه جدید امکان عرضه بنزین دونرخی در سطح جایگاه‌های سوخت کشور وجود دارد، سامانه هوشمند سوخت از زیرساخت‌ها و برنامه‌های متعددی برخوردار بوده که در صورت مصوبه عرضه بنزین دونرخی، امکان اعمال تغییرات جدید در سامانه و عرضه بنزین چندنرخی وجود دارد.
این مقام مسئول در خصوص زمان بندی عرضه بنزین دونرخی اظهار داشته است: پیش‌بینی می‌شود در صورتی که مصوبه‌ای صادر شود، از نیمه دوم امسال امکان عرضه دونرخی وجود داشته باشد.   * فعلا همان هزار تومان
باوجود این اظهارات، سجادی در جدیدترین مصاحبه اش تاکید کرد فعلا بنزین گران نشده و همچنان لیتری 10 هزار ریال عرضه می شود.
سیدناصر سجادی افزود: هنوز مصوبه مجلس برای بودجه سال 95 ابلاغ نشده است تا بخواهیم نرخ دوم را تعیین کنیم.
او افزود: در صورت ابلاغ مصوبه دولت، چهار ماه برای تعیین نرخ دوم بنزین فرصت خواهیم داشت که البته تاکنون ابلاغ نشده است.
سجادی گفت: با توجه به اینکه تاکنون در این رابطه هیچ قانونی به ما ابلاغ نشده است، ما نیز اقدامی برای تعیین نرخ دوم انجام نداده ایم.
او با بیان اینکه وزارت نفت از عرضه بنزین تک نرخی حمایت می کند، گفت: با توجه به کاهش قاچاق و کاهش مصرف، ضرورتی برای سهمیه بندی و عرضه بنزین دو نرخی وجود ندارد.   این درحالی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی لایحه بودجه 95 به پیشنهادی رای دادند که بر اساس آن، کارت سوخت حفظ و بنزین دونرخی می شود. نمایندگان مجلس در صحن علنی بند الحاقی اول به تبصره ۱۴ بودجه ۹۵ را بدین شرح اصلاح کردند: «دولت مکلف است حداکثر چهار ماه پس از تصویب این قانون، کلیه وسایل نقلیه سبک و سنگین اعم از بنزینی، نفت گاز (گازوئیلی) و دوگانه‌سوز را به کارت سوخت مجهز کند و از آن تاریخ عرضه هرگونه سوخت به کلیه وسایل نقلیه صرفاً با استفاده از کارت مذکور و بر اساس بندهای زیر انجام می‌پذیرد:
الف ـ هزینه واگذاری کارت هوشمند سوخت از مالک خودرو دریافت شود.
ب ـ قیمت انواع سوخت برابر قیمت آنها در پایان سال ۱۳۹۴ با رعایت بندهای این تبصره خواهد بود.
ج ـ در صورتی که وسیله نقلیه با استفاده از کارت سوخت جایگاه و یا مازاد بر سهمیه تعیین شده توسط دولت (سهمیه پایه) سوخت‌گیری کند، بهای سوخت تحویلی بر اساس قیمت تمام شده خواهد بود.
د ـ قیمت تمام شده موضوع این تبصره عبارت است از قیمت تحویل در بندر (فوب) خلیج‌فارس به اضافه هزینه‌های جانبی شامل ریزش، تبخیر، بیمه، انتقال، حمل، توزیع و عوارض قانونی موضوع جزء ۲ تبصره ماده ۱۶ و بند «ج» ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده و نرخ کارمزد مناسب پرداختی به جایگاه‌داران که توسط دولت تامین می‌شود.» براساس این مصوبه، قیمت بنزین برای مصارف بالاتر از سهمیه یا با استفاده از کارت جایگاه‌داران از سوی دولت به قیمت فوب خلیج فارس (قیمت روی عرشه کشتی) و با احتساب هزینه‌های حمل و توزیع مشخص می شود. هر چند دولت و وزارت نفت با دونرخی کردن بنزین مخالفند اما با توجه به مصوبه مجلس، این طرح باید با طی مراحل قانونی اجرا شود. البته این امر منوط به ابلاغ مصوبه از سوی دولت است.
دولت از بهار پارسال طرح سهمیه بندی بنزین را متوقف کرد و بر این اساس، بنزین تک نرخی (هر لیتر بنزین معمولی 10 هزار ریال) شد.


سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن