تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آدم دين‏دار چون مى‏انديشد، آرامش بر جان او حاكم است. چون خضوع مى‏كند متواضع است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803094136




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور در جشنواره های موسیقی باعث گسترش فرهنگ ایران می شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فرهاد فخرالدینی: حضور در جشنواره های موسیقی باعث گسترش فرهنگ ایران می شود فرهاد فخرالدینی اجرای این ارکستر در سطح بین المللی را دلیلی برای گسترش فرهنگ ایرانی دانست.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ساعت 10:39

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ فرهاد فخرالدینی اجرای شانگهای چین تصریح کرد: تمرینات به صورت جدی از روز شنبه آغاز شده است. پیش از این قطعات، با بیشتر اعضای ارکستر تمرین شده است اما احتمالا برای یک سوم آنها تازگی دارد که با انجام تمرینات، آنها نیز آشنا می شوند. بخش موسیقی ملی شامل 9 قطعه بدون کلام است که از آثار من و آهنگسازان دیگر انتخاب شده اند.
او با اشاره به تاثیر حضور ایران در مجامع  فرهنگی هنری بین المللی بر گسترش فرهنگ ایرانی بیان کرد: مسلما زمانی که جمعی متخصص هنری در جایی به این بهانه جمع می شوند، فرهنگ ها و هنرها در معرض قضاوت همگان قرار می گیرد و آنجا معلوم می شود که کشورهای مختلف از جمله ایران دارای چه قابلیت هایی هستند. از آنجایی که جمعی از مردم با فرهنگ های متفاوت در این فستیوال ها حضور دارند و آثار خود را ارائه می دهند، طبیعی است شناخت بهتری از فرهنگ ها، هنرها و موسیقی نقاط مختلف پیدا می کنند. جشنواره ها می توانند در همه جای دنیا بسیار مفید باشد و 100 درصد باعث گسترش فرهنگ ایران در چین و کشورهای حاضر می شوند. علاوه بر آن فستیوال ها منجر به شناخت بهتر از یکدیگر می شوند.
این موسیقیدان افزود: انسان ها در درجه اول هر مملکت و ملتی را می توانند از فرهنگ و هنر آن بشناسند و بفهمند که دارای چه قابلییت هایی است. اگر در کشوری فرهنگی وجود دارد، ملت آن بافرهنگ هستند و بالعکس. هنر یکی از شاخه های مهم فرهنگ است؛ اگر موسیقی کشوری دارای قابلیت های خوبی است، این قابلیت ها با پیشینه تاریخی به دست آمده اند. در شعر اگر افرادی مانند فردوسی، سعدی، نظامی گنجوی، مولانا و حافظ را نداشته باشیم، نمی توانیم بگوییم در زمینه ادبیات دارای اعتبار هستیم؛ پس اعتبار ما به داشتن افرادی است که پشتوانه ادبیات را تضمین و تایید می کنند. در زمینه هنر نیز به همین شکل است یعنی ارائه موسیقی خوب توسط آهنگسازان کشور در فستیوال ها، باعث ارزیابی افراد حاضر در آنجا می شود و زمانی که با دید مثبت به موضوع نگاه کردند و متوجه با ارزش بودن این موسیقی شدند، دید بهتری در مورد کل جامعه ایران پیدا می کنند.

فخرالدینی درباره تاثیر برجام روی چهره بین الملی ایران در مجامع دیگر گفت: در صورتی که در هر زمینه ای با انجام اقداماتی، هنر خود را معرفی کنیم و در واقع در راستای معرفی فرهنگ و هنر قدم های اساسی برداریم، بسیاری از بدبینی ها نسبت به ایران از بین می رود. زمانی که در ژنو کنسرت داشتیم؛ در ابتدا تصور می کردند، ایران کشوری جهان سومی و سوییس جزو کشورهای مترقی و متمول اروپایی است. در نتیجه احساس می کردند ارکستر آنها باید خیلی بهتر باشد، در حالی که هنگام نواختن قطعات، از توانایی اعضای ایرانی حیرت کردند و نظرشان درباره ما عوض شد. حقیقت این بود که فکر می کردند ما موسیقی عقب افتاده جهان سومی داریم در حالیکه دیدند اعضای ایرانی نه تنها نغمه های کشور خودمان را بسیار خوب می نوازند بلکه از عهده آثار آهنگسازان صاحب نام مانند بتهوون و موریس راول با توانایی برآمدند. این وضعیت بسیار مهم بود زیرا برنامه در سازمان ملل اجرا می شد و از ملل مختلف دعوت شده بودند که همه متوجه تصور اشتباه شان در مورد موسیقی ایران شدند و به این نتیجه رسیدند ایرانیان نیز موسیقی پرباری دارند و در اجرای قطعات جهانی، دست کمی از آنها ندارند. در هرزمینه باید برای هنر ارزش قائل شد و در معرفی فرهنگ و هنرمان کوتاهی نکرد.

 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن