تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): نماز، از آيين هاى دين است و رضاى پروردگار، در آن است. و آن راه پيامبران است. براى ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867319434




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیر شبکه مستند استعفا کرد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مدیر شبکه مستند استعفا کرد
کد خبر: ۵۸۸۴۵۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۵ - 12 May 2016


«امیر تاجیک»، مدیر شبکه مستند سیما از سمت خود در این شبکه استعفا داد.

به گزارش ایسنا، امیر تاجیک که در 25 آذر سال 93 حکم خود را از دکتر علی اصغر پورمحمدی، معاون سیما تحویل گرفت، به مدت 17 ماه عهده دار مدیریت شبکه مستند بود.

وی متولد سال 1360 فارغ‌التحصیل ادبیات انگلیسی و مدیر تولید و مستند شبکه تلویزیونی پرس.تی.وی بوده است.

تاجیک تقاضای استعفای خود را عصر روز چهارشنبه (22 اردیبهشت) به معاون سیمای رسانه ملی ارائه کرد.

در متن استعفای امیر تاجیک آمده است:

«هو الحق

جناب آقای دکتر پورمحمدی

معاون محترم سیما

با سلام

روزی که مدیریت شبکه مستند را تحویل گرفتم، با خود عهد کردم "حق" و "عدالت" را هرگز از یاد نبرم. به نام مصلحت پا کج نگذارم و از خیانت‌هایی که در امانت مردم می‌شود، چشم نپوشم.

مهم نبوده و نیست که مسئولیت‌هایی اینچنین تا چه زمانی در دستان ماست. آنچه در ذهن و اندیشه ما دغدغه بود، هدایت صحیح در این مسیر پر پیچ و خم بود و اینکه بتوان آنچه از گذشته به دست ما رسیده است را توسعه و ارتقا بخشیم.

در تمام این مدت با کمک همکاران تلاشگر و متعهدم، سعی نمودیم در مسیر حرفه‌ای و عقلانی حرکت کنیم. از ظرفیت‌های عرصه مستند و مستندسازان جوان و خلاق استفاده کنیم و آنانکه جایی برای عرض اندام نداشتند را به کار گیریم. فضایی خوب، پر انگیزه و بانشاط خلق کنیم تا مستند و مستندسازی در چنین بستری جایگاه دوباره خود را پیدا کند. صد البته که امروز آمار و ارقام معتبر نتایج این اقدامات را به خوبی توصیف می کند.

به گواه آمارهای رسمی (پیوست)، افزایش دو رقمی درصد بینندگان شبکه مستند و اقبال بخش قابل توجهی از جامعه به این شبکه، بزرگترین و بهترین نتیجه‌ای بود که رخ داد. همه اینها در شرایطی رقم خورد که بنا به گواه همگان، سازمان صداوسیما بدترین شرایط مالی تاریخ خود را تجربه می‌کرد.

مدیریت همه شبکه‌ها علی‌الخصوص شبکه مستند سعی کرد با حذف هزینه‌های اضافی و صرفه‌جویی، در راستای اقتصاد مقاومتی قدم بردارد و از کمترین امکانات بیشترین فرصت‌ها را بسازد.

حذف پست‌های غیرضروری و صوری، انعقاد قراردادهای کاری منصفانه و منطقی با تهیه‌کننده‌ها و قطع همکاری با افرادی که کمترین بازدهی ممکن را به نسبت حقوقی که می‌گرفتند داشتند، از جمله اقدامات اساسی شبکه بود که نتیجه آن، حرکت در مسیر چابک سازی، از منویات رهبر معظم انقلاب، و تولید آثار اندک اما با کیفیت بود.

در طول این هجده ماه، مستندسازانی که لایق بودند و کاربلد، به کار گرفته شدند و افرادی که رابطه‌شان با شبکه بر مبنایی غیر از تخصص بود، کنار رفتند. بی‌شک افزایش آمار مخاطبان از دل همین اقدامات به وجود آمد و مردم به افراد متخصصی که در شبکه شروع به فعالیت کردند، اعتماد نمودند. شبکه مستند، امروز آئینه جامعه ایران اسلامی است.

در این میان البته طبیعی بود با برخی تهمت‌ها و کارشکنی‌ها مواجه شویم که با توکل به خدا و تاسی به قانون و شفاف‌سازی سازمانی در مقابل آنان ایستادیم. آینده و آیندگان نیز در مورد حقیر و فعالیت‌های شبکه مستند قضاوت خواهند کرد.

حقی اگر زایل شد خدا و بنده ستم دیده او بر حقیر ببخشاید و بداند نیتی جز حرکت در مسیر پیشرفت و استیفای حقوق کسانی که بر عرصه رسانه حق داشتند، نداشتم.

هر آنچه که مشورت کردیم، فهمیدیم و عمل کردیم، برای خدمت‌رسانی به مردم بود. با ابزار علم و ایمان به سمت رضایت خدا و خلق خدا حرکت کردیم. آنچه گذشت ادای وظیفه بود نسبت به حکم خدمتی که دریافت نمودیم. قضاوت بر نتیجه‌ای که در این هجده ماه بدست آمد، با مردم، و پاداش و اجری اگر داشت با خداوند کریم.

در پایان از حمایت‌های دکتر سرافراز، رئیس پاکدست رسانه ملی و همچنین جنابعالی از روال توسعه سینمای مستند در سازمان صدا و سیما تشکر می‌نمایم. برای شبکه مستند و همکاران عزیز و پرتلاشم در این شبکه آرزوی موفقیت و بهروزی می‌کنم و بدینوسیله استعفای خود را از سمت مدیریت شبکه مستند اعلام می‌دارم. بدیهی است تا معرفی سرپرست جدید، شبکه را اداره خواهم نمود.

والسلام علی عبادالله الصالحین

امیر تاجیک»























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن