تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816346241




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
دانشمندان در مرکز پژوهش جهانی جنرال الکتریک (GE) فناوری جدیدی خلق کرده اند که به پژوهشگران اجازه مشاهده سلول های سرطانی را با جزئیاتی خیره کننده می دهد. این سامانه که به نام مولتی‌اُمیکس (MultiOmyx) شناخته می شود این امکان را برای کارشناسانی که به مطالعه و درمان سرطان می پردازند، فراهم می کند تا به تجزیه و تحلیل پروتئین های مختلف در یک بافت واحد بپردازند و از این رو تصویری کامل‌تر از زیست شناسی تومور شکل بگیرد.
عصرایران؛ محمد مهدی حیدرپور - دانشمندان در مرکز پژوهش جهانی جنرال الکتریک (GE) فناوری جدیدی خلق کرده اند که به پژوهشگران اجازه مشاهده سلول های سرطانی را با جزئیاتی خیره کننده می دهد. این سامانه که به نام مولتی‌اُمیکس (MultiOmyx) شناخته می شود این امکان را برای کارشناسانی که به مطالعه و درمان سرطان می پردازند، فراهم می کند تا به تجزیه و تحلیل پروتئین های مختلف در یک بافت واحد بپردازند و از این رو تصویری کامل‌تر از زیست شناسی تومور شکل بگیرد. این فناوری به کارشناسان اجازه می دهد اطلاعات بیشتری از نمونه های واحد کسب کنند و ابزاری را در اختیار آسیب شناسان قرار می دهد تا هرچه سریع‌تر اطلاعات بیشتری درباره سرطان ها فرا بگیرند.
در اینجا نمونه ای از یک بافت رنگ آمیزی شده استاندارد قابل مشاهده است که به نام نمونه H&E شناخته می شود و توسط آسیب شناسان برای تشخیص سرطان اولیه استفاده می شود. این نمونه خاص به سرطان ریه اختصاص دارد. هیچ نشانگر بیماری به این نمونه افزوده نشده است اما آسیب شناسان همچنان می توانند ویژگی های سرطان در بافت را با مشاهده شکل و آرایش سلول ها تشخیص دهند. اگر با دقت نگاه کنید، هسته هر سلول به رنگ بنفش تیره دیده می شود، توده سلول بدخیم به رنگ صورتی کم رنگ است، و گلبول های قرمز در رگ های خونی به رنگ صورتی روشن هستند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
با استفاده از فناوری GE، شما می توانید سلول های سرطانی را با وضوح بیشتری در اینجا مشاهده کنید. سلول های سرطانی بدخیم به رنگ قرمز و هسته ها آبی رنگ هستند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
اما پژوهشگران نیازمند مطالعه سلول های غیرسرطانی با دقت بیشتر در نمونه هستند زیرا این سلول های ایمنی می توانند عاملی کلیدی در مبارزه با سرطان باشند. در اینجا می توانید افزودن رنگ های آبی و صورتی توسط پژوهشگران برای شناسایی سلول های سالم در نمونه را مشاهده کنید. سلول های سالم از جمله سلول های T که به رنگ آبی روشن هستند و ماکروفاژها که به رنگ صورتی هستند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
در اینجا رنگ سبز فیبروبلاست ها را نشان می دهد که گروهی از سلول های موثر در رشد سرطان هستند. رنگ های سفید و زرد رگ های خونی که در تومور جریان دارند را نشان می دهند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
برای مطالعه عملکردهای سلول های سرطانی با دقت بیشتر، پژوهشگران رنگ سلول سرطانی عمومی و رنگ فیبروبلاست را حذف می کنند. در اینجا رنگ قرمز هدف بالقوه دارو را نشان می دهد. با مطالعه سلول ها به این روش، آسیب شناسان قادرند درک بهتری از این که چه داروهایی ممکن است در درمان سرطان های مختلف موثرتر باشند، کسب کنند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
این نمونه یک بافت ریه از بیماری دیگر است که شرایطی وخیم‌تر از نمونه نخست دارد. در اینجا پژوهشگران پروتئین هایی را شناسایی کرده اند که می توانند اهداف درمانی باشند و به رنگ های قرمز، سبز، و آبی دیده می شوند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
در این نمونه سوم از بافت ریه، سلول های بنیادی سرطانی به رنگ فیروزه ای دیده می شوند. شناسایی سلول های بنیادی برای پژوهشگران مهم است زیرا در برابر شیمی درمانی بسیار مقاوم هستند. با ارزیابی تعداد سلول های بنیادی موجود، پژوهشگران می توانند ارزیابی بهتری از میزان تاثیر درمان داشته باشند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
در این نمونه از بافت پستان، مولتی‌اُمیکس برای نمایش پیش ماده های سرطان پستان استفاده شده است. رنگ های صورتی و آبی کم رنگ دو پروتئینی هستند که به طور معمول در بافت سالم پستان مشاهده نمی شوند.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
رنگ های بنفش و طلایی در سمت چپ دو پروتئین دیگر هستند که با سرطان پستان در ارتباط هستند. اما در سمت راست حضور قوی سلول های ایمنی دیده می شود. این سلول های ایمنی به رنگ های قرمز، سبز و آبی قابل مشاهده هستند. مقدار زیاد سلول های ایمنی می تواند به معنای این باشد که بدن در تلاش برای مبارزه با تومور جدید است.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
این یک نمونه از سرطان پروستات است که با مولتی‌اُمیکس مشاهده شده است. سلول های سرطانی به رنگ بنفش شناسایی شده اند در شرایطی که بافت همبند غیرسرطانی به رنگ طلایی است.
نگاهی با جزئیات زیاد به سلول‌های سرطانی
برای خواندن مطالب بیشتر در زمینه علم و فناوری به اینجا مراجعه کنید.


تاریخ انتشار: ۰۸:۰۴ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - 12 May 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن