واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حركت به سوي اقتصاد مقاومتي با كاربردي كردن مديريت جهادي
رئيس دبيرخانه دائمي مديريت جهادي با عنوان اينكه كشور ما داراي ساختار دولتي است و مديريت جهادي براي كشور ما كارساز است، گفت: در غرب مشكلات را با انگيزههاي مالي رفع ميكنند...
رئيس دبيرخانه دائمي مديريت جهادي با عنوان اينكه كشور ما داراي ساختار دولتي است و مديريت جهادي براي كشور ما كارساز است، گفت: در غرب مشكلات را با انگيزههاي مالي رفع ميكنند، اما در ايران اگر يك نسخه كاملاً كاربردي از مديريت جهادي اتفاق بيفتد، همه از آن استقبال خواهند كرد كه اين نوع مديريت ميتواند در حوزه اقتصادي و توليد علمي بسيار كارساز باشد.
به گزارش خبرنگار «جوان»، مهدي شايسته، با اشاره به اينكه دومين همايش سراسري مديريت جهادي با همكاري دانشگاهها و مراكز علمي، بيست و هفتم ارديبهشت ماه در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار ميشود، گفت: هدف از برگزاري اين همايش را توليد ادبيات علمي و تخصصي در زمينه فرهنگ و مديريت جهادي و ترويج گفتمان مديريت جهادي است. وي خاطرنشان كرد: در اين گردهمايي تلاش ميشود آثار و محصولات برگزيده در اين حوزه به جامعه دانشگاهي و علمي عرضه شود.
رئيس دبيرخانه دائمي مديريت جهادي، با اشاره به اينكه ردههاي مختلف جامعه نيازمند استفاده از نتايج فعاليتهاي علمي و پژوهشي در اين زمينه هستند، افزود: تلاش شده تا مفاهيم مربوط در اين خصوص به صورت يك نسخه قابل ارائه براي نسلهاي آينده درآيد. وي گفت: بخشي از سياستگذاريها براي ورود عملي به عرصه مديريت جهادي به شكلگيري مباني علمي معطوف شده زيرا اگر بدون مباني علمي وارد حوزهاي شويم، قطعاً نميتوان به نتايج مطلوبی دست يافت. شايسته با اشاره به تعاملات دبيرخانه مديريت جهادي با صنايع مختلف افزود: تلاش ميشود با آزمون داشتهها بتوانيم نسخه موفقي از مديريت جهادي را كه در دهههاي اول انقلاب اتفاق افتاد، بازآفريني كنيم.
وي داشتن طرح، ايده و طراحي ويژه را مهمترين موضوع در بحث مديريت جهادي ذكر كرد. شايسته همچنين با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري درباره سال اقتصاد مقاومتي كه فرمودند «با اقتصاد مقاومتي همه مشكلات كشور حل ميشود هم تكانههاي اقتصادي مثل تحريمها»، افزود: توسعه و پيشرفت را كه توأمان مورد نياز ماست، به مديريت جهادي پيوند ميزنيم. اگر اقتصاد مقاومتي هواپيمايي باشد كه قرار است ما را از مشكلات عبور دهد، مديريت جهادي ميتواند سوخت آن باشد. رئيس دبيرخانه دائمي مديريت جهادي با توضيح اينكه ما در توليد ادبيات جهادي عقب هستيم، خاطرنشان كرد: ما آدمهاي جهادي مثل شهيد چمران داريم كه هم از نظر علمي به مدارج بالايي رسيده و هم بر عقايد خودش پابرجا و محكم بود. وي همچنين گفت: هرچند از اين دست افراد در كشور داريم، اما به صورت الگو درنيامده است. به گفته وي، وقتي قرار است يك مديريت بومي مطرح شود، كمك بخش علمي و آكادميك هم بايد وارد شود تا تحليل محتوا كنند.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]