تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 14 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1825793651




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بهترین زمان ورزش برای بیماران دیابتی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بهترین زمان ورزش برای بیماران دیابتی
کد خبر: ۵۸۶۴۲۸
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۹ - 05 May 2016


کارشناس ارشد ورزش دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش ورزش در پیشگیری و درمان دیابت، بهترین زمان ورزش برای این بیماران را تشریح کرد.

به گزارش فارس، حسین صارمی در ارتباط با نقش ورزش در پیشگیری و درمان دیابت گفت: ورزش در کنار تغذیه مناسب و مصرف منظم دارو (قرص یا انسولین) سبب کنترل قند خون خواهد شد. یک فرد دیابتی باید با فراگیری آموزش لازم و به کمک کنترل روزانه قند خون و ادرار، بین فعالیت بدنی، غذا و داروی خود تعادل مناسب ایجاد کند تا نه تنها از افزایش قند خون خود جلوگیری کند بلکه مانع هیپوگلیسمی یا افت قند خون نیز شود.

وی افزود: فعالیت بدنی و ورزش در زندگی تأثیرات مثبتی دارد از جمله حساسیت بدن را به انسولین افزایش می‌دهد و سبب کاهش قند خون، تنظیم فشار خون مؤثر، کاهش توده چربی بدن و کاهش وزن، افزایش انرژی و کاهش استرس، کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب، پیشگیری از مشکلات قلبی - عروقی  می‌شود.

کارشناس ارشد ورزش و علوم پزشکی تهران ادامه داد: نتایج یک بررسی گسترده تحت عنوان «برنامه پیشگیری از دیابت» نشان داده است که داشتن فعالیت بدنی روزانه و پیروی از یک تغذیه صحیح که سبب کاهش 5 تا 7 درصد وزن می‌شود لذا می‌تواند نقش چشمگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 داشته باشد.

 صارمی در مورد اینکه چه نوع فعالیت بدنی مفید است، گفت: چهار نوع فعالیت بدنی شامل افزایش فعالیت در کارهای روزانه، ورزش‌های هوازی، ورزش‌های قدرتی (بدنسازی) و ورزش‌های کششی برای بدم مفید است.

 وی افزود: افزایش فعالیت در کارهای روزانه سبب مصرف بیشتر کالری در روز می‌شود. کارهای زیادی وجود دارد که با انجام آن می‌توانید انرژی بیشتری مصرف کنیم.

 کارشناس ارشد ورزش و علوم پزشکی تهران اظهارداشت: ورزش‌های هوازی، ورزش‌هایی هستند که طی آن تعداد زیادی از عضلات به کار گرفته شده و سبب افزایش ضربان قلب می‌شود همچنین در ورزش‌های هوازی تنفس عمیق‌تر خواهد بود.

وی بیان داشت: انجام ورزش‌های هوازی به مدت 30 دقیقه و حداقل 4 تا 5 روز در هفته بسیار سودمند خواهد بود. البته می‌توان این 30 دقیقه را به دفعات تقسیم کرد به عنوان مثال 10 دقیقه پیاده‌روی بعد از صرف سه وعده اصلی غذایی توصیه می‌شود.

صارمی اضافه کرد: اگر برای مدت زیادی ورزش نکرده‌اید قبل از هر چیز از پزشک خود در مورد افزایش فعالیت بدنی سؤال کنید. همچنین قبل از ورزش به مدت 5 دقیقه بدن خود را گرم، و پس از ورزش بدن خود را سرد کنید.

وی گفت:می‌توان ورزش را به مدت 5 تا 10 دقیقه در روز شروع کرد و به تدریج مدت آن را افزایش تا بتوان 150 تا 200 دقیقه در هفته ورزش انجام داد.

صارمی عنوان داشت:همیشه باید برای زمان ورزش خود برنامه‌ریزی کنید. اگر منتظر رسیدن زمان خالی برای انجام ورزش هستید،‌ این فرصت هرگز دست نخواهد یافت. همچنین در انجام فعالیت‌های ورزشی به صورت دسته‌جمعی و همراه سایر اعضای خانواده یا دوستان  لذت‌بخش‌تر بوده و انگیزه بیشتری برای ورزش ایجاد می‌کند.

کارشناس ارشد ورزش و علوم پزشکی تهران در مورد ورزش‌های قدرتی گفت:انجام ورزش‌هایی مانند بلند کردن وزنه، استفاده از نوارهای ارتجاعی یا کار با دستگاه‌های هفته‌ای 2 تا 3 بار، سبب افزایش عضلات می‌شود.

 به گفته وی وقتی توده عضلانی بیشتر می‌شود و چربی بدن کاهش می‌یابد، حتی در زمان‌های بین ورزش نیز کالری بیشتری می‌سوزانید. همچنین ورزش‌های قدرتی سبب می‌شود کارهای روزانه را بهتر انجام دهید و این موضوع به تعادل و سلامت استخوان‌ها نیز کمک می‌کند.

صارمی در مورد ورزش‌های کششی افزود: حرکات کششی سبب نرمی مفاصل و عضلات بدن شده و از آسیب و سفتی عضلات بعد از سایر ورزش‌ها جلوگیری می‌کند.

 کارشناس ارشد ورزش و علوم پزشکی تهران در ارتباط با اینکه چه زمانی برای ورزش کردن مناسب است، گفت: همیشه از پزشک خود در مورد زمان ورزش سؤال کنید. پزشک بر اساس برنامه روزانه شما، رژیم غذایتان و داروهای دیابت بهترین زمان ورزش را مشخص خواهد کرد.

صارمی  در مورد زمان ورزش افراد دیابتی تأکید کرد: معمولاً برای افراد دیابتی یک تا 3 ساعت پس از صرف غذا، مناسب‌ترین وقت برای ورزش است. البته این افراد باید همیشه قبل از شروع ورزش، قندشان را اندازه بگیرند، وقتی قند خون ناشتا  بالای 250 است یا قند خون بالای 300 باشد زمان مناسبی برای ورزش نیست و اگر ورزش انجام گیرد قند خون شما بالا خواهد رفت.

 وی در پاسخ به اینکه آیا هر نوع ورزشی را می‌توان انجام داد؟، اظهارداشت: اگر دچار عوارض دیابت هستید برخی از فعالیت‌های ورزشی سبب تشدید مشکل خواهد شد. به یاد داشته باشید که بسیاری از عوارض دیابت ممکن است هیچ گونه نشانه‌ای نداشته باشد. بنابراین قبل از اقدام به هر گونه فعالیت‌ ورزشی با پزشک خود مشورت کنید.

کارشناس ارشد ورزش و علوم پزشکی تهران ادامه داد: در افراد دیابتی که انسولین یا قرص کلی بنکلامید استفاده می‌کنند فعالیت ورزشی ممکن است سبب افت قند خون شود.که این مسأله حین ورزش، درست بلافاصله بعد از ورزش یا حتی 6 تا 10 ساعت بعد از ورزش (هیپوگلیسمی تأخیری) ایجاد می‌شود.

وی تأکید کرد: اگر مبتلا به دیابت هستید؛ قبل از شروع فعالیت‌های ورزشی قند خون خود را اندازه‌گیری کنید و در مورد کم کردن دارو از پزشک خود سؤال کنید. هرگز زمانی که قند خون شما خیلی پایین است ورزش نکنید. همچنین اگر بیشتر از یک ساعت ورزش می‌کنید به فواصل منظم، قند خون خود را اندازه بگیرید.

 صارمی به بیماران دیابتی توصیه کرد: فراموش نکنید علامت دیابتی بودن خود را به همراه داشته باشید. همچنین همیشه مقداری مواد قندی زود جذب و مقداری غذا به همراه داشته باشید تا در صورت افت قند خون بخورید.

کارشناس ارشد ورزش و علوم پزشکی تهران در پایان گفت: این جمله را به یاد داشته باشید که «ورزش قند خون بالا را بالاتر و قند خون پایین را پایین‌تر می‌آورد. بنابراین بهترین زمان ورزش، زمانی است که از قند خون طبیعی برخوردارید».






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن