واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: اگر شما چای سبز دوست دارید و این سوال برایتان پیش آمده است که بهترین زمان و میزان مناسب مصرف چای سبز چقدر است این مطلب به دردتان میخورد.
ما امیدواریم که شما یکی از طرفداران چای سبزباشید چون تعداد نوشیدنیهای طبیعی که اندازهی این چای مفید باشند چندان زیاد نیست.اگر شما چای سبزدوست دارید و این سوال برایتان پیش آمده است که بهترین زمان و میزان مناسب مصرف چای سبز چقدر است این مطلب به دردتان میخورد. چون قصد داریم در خصوص خواص این نوشیدنی فوقالعاده و بهترین زمان مصرف آن برای بهرهبرداری از خواص آن صحبت کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.
چرا نوشیدن چای سبز برای سلامتی مفید است؟
خاصیت اصلی چای سبز بدون شک در میزان بالای آنتیاکسیدان آن بخصوص فلاوونوئیدهای آن است. متخصصان حوزهی تغذیه سفارش میکنند که بهطور مرتب چای میل کنید به خاطر اینکه منبع طبیعی ویتامینها و مواد معدنی مانند کاتچین است. این ترکیب موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماریها فوقالعاده عمل میکند.
یکی دیگر از خواص مثال زدنی و قابلتوجه چای سبز تأثیر آن در لاغری است. راز لاغری چای سبز در تحریک متابولیسم یا همان سوختوساز بدن و مقابله با حالت احتباس آب است. روشن و واضح است که چای سبز بهعنوان یک مکمل موثر در کنار رژیم غذایی سالم به خوشاندامی شما کمک زیادی میکند. برای رسیدن به این هدف لازم است که عادتهای غذاییتان را تغییر داده و کمی ورزش کنید.
باشد میزان چای سبزی که برای هر فنجان میریزید بیش از 3 گرم نباشد. یادتان باشد که نباید روزانه بیش از 10 گرم چای سبز مصرف کنید.نتایج بررسیهای متعدد نشان میدهد که ارتباطی بین مصرف چای سبز در پیشگیری از برخی سرطانها مانند سرطان مثانه و سرطان تخمدان یا پانکراس وجود دارد. به عقیدهی محققان آنتیاکسیدانهای موجود در این نوشیدنی خطر ابتلا به برخی از سرطانها را به میزان 10 درصد کاهش میدهد.
باید بدانید که نوشیدن روزانه 1 تا 3 فنجان چای سبز به پیشگیری از بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی کمک کرده و باعث کاهش تری گلیسیرید میشود. بهتر است بدانید که این چای شما را شادابتر و بانشاطتر میکند.
ملاحظات نوشیدن چای سبز
* روزانه بیش از 5 فنجان چای ننوشید. نوشیدن این چای درصورتیکه دچار سردرد یا اسهال هستید توصیه نمیشود.
* چای سبز را با داروها مصرف نکنید. بعد از اینکه قرصی برای تسکین سردرد میل میکنید چای سبز ننوشید چون امکان دارد که سردردتان بیشتر شود.
* اگر از تاکیکاردی (تند شدن غیرطبیعی ضربان قلب) رنج میبرید چای سبز ننوشید.
* اگر کمخونی دارید سراغ چای سبز نروید به خاطر اینکه در جذب آهن اختلال ایجاد میکند.
چای سبز
توصیه میشود که بیست دقیقه قبل یا بعد از وعدههای اصلی یک فنجان چای سبزمصرف کنید. دلایل این توصیه را در ادامه میخوانید:
اگر میخواهید چند کیلو وزن کم کنید
اگر به قصد لاغری چای سبز مینوشید توصیه میشود که چای سبز را 20 دقیقه بعد از غذا میل کنید. چون در این صورت چربی بیشتری سوزانده شده و سم بیشتری از بدن دفع میشود.
اگر میخواهید میزان پروتئین و مواد معدنی را بالا ببرید
اگر میخواهید میزان مواد معدنی و پروتئین دریافتی از مواد غذایی را افزایش دهید نیز توصیه میشود که بعد از هر وعدهی غذایی یک فنجان چای سبز بنوشید. چون در این صورت بدن منیزیم، کاتچین ها و ویتامینهای C و E بیشتری جذب میکند.
بهتر است بدانید که چای سبز به دلیل دارا بودن آنتیاکسیدان و ویتامین زیاد برای کودکان نیز مفید است. توصیه میکنیم که روزانه یک مرتبه قبل از یکی از وعدههای اصلی یک فنجان چای سبز (که با یک تا دو قاشق عسل شیرین شده است) به بچهها بدهید.
روزانه چند فنجان چای سبز بنوشیم؟
توصیه میکنیم که روزانه یک تا سه فنجان چای سبز بنوشید اما بیش از 5 فنجان توصیه نمیشود. بیش از این میزان احتمال بروز مشکلاتی مانند افزایش ضربان قلب و حتی سرگیجه را افزایش مییابد. حواستان باشد میزان چای سبزی که برای هر فنجان میریزید بیش از 3 گرم نباشد. یادتان باشد که نباید روزانه بیش از 10 گرم چای سبز مصرف کنید.
بهترین روش برای پیشگیری از عوارض جانبی احتمالی چای سبز این است که این چای را به مدت 10 روز مصرف کنید و سپس یک وقفهی 10 روزه ایجاد کنیددو ساعت قبل از رفتن به رختخواب چای سبز ننوشید چون این نوشیدنی باعث بروز بیخوابی میشود.
درست است که چای سبز خواص بالا و فوقالعادهای دارد اما لازم است که هر از گاهی وقفهی چند روزه بین دو دورهی مصرفتان ایجاد کنید. بهترین روش برای پیشگیری از عوارض جانبی احتمالی چای سبز این است که این چای را به مدت 10 روز مصرف کنید و سپس یک وقفهی 10 روزه ایجاد کنید. با این روش میتوانید از 100 درصد خواص فوقالعادهی این چای بهره ببرید و سلامتی را ارتقا دهید.تبیانمطالب مرتبط :برای لاغری چقدر چای سبز بخورم ؟!اهمیت مصرف چای سبز و فواید آن!برای افزایش خاصیت چای سبز چه باید کرد؟!
سه شنبه 7 اردیبهشت 1395
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]