تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834978167




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حواس‌پرتي والدين بر رشد تمركز كودك تأثير مستقيم دارد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حواس‌پرتي والدين بر رشد تمركز كودك تأثير مستقيم دارد
دوربين‌هاي مدار‌بسته اين امكان را فراهم آورده تا روانشناسان بتوانند تأثير حركت چشم مراقبان روي تمركز كودكان را پيدا كنند.


مترجم: علي طالبي
دوربين‌هاي مدار‌بسته اين امكان را فراهم آورده تا روانشناسان بتوانند تأثير حركت چشم مراقبان روي تمركز كودكان را پيدا كنند.

بر طبق مطالعات جديد روانشناسان، والدين و مراقباني كه در زمان بازي، چشمشان سرگردان مي‌شود مثلاً به علت گوشي‌هاي هوشمند يا تكنولوژي‌هاي ديگر، ممكن است باعث كوتاه شدن زمان تمركز كودكان شوند.

كاري كه امروزه در مجله current biology دارد انجام مي‌شود اين است كه در وهله اول رابطه مستقيم بين مدتي كه مراقب به يك‌شيء نگاه مي‌كند و مدتي كه توجه كودك روي همان شيء متمركز باقي مي‌ماند را نشان دهند.

به گفته  Chen Yu ، كسي كه مطالعه را سرپرستي مي‌كند: توانايي كودكان برا‌ي حفظ تمركز به عنوان يك شاخص قوي براي موفقيت‌هاي بعدي در ياد‌گيري زبان، حل مسائل و گسترش بقيه مراحل شناختي كليدي، در نظر گرفته مي‌شود. مراقباني كه حواس‌پرت هستند يا وقتي بچه‌هايشان در حال بازي هستند، چشمانشان زياد سرگردان مي‌شود، تأثير منفي روي رشد تمركز كودكان در دوره كليدي تكامل تمركز‌شان مي‌گذارند.

در طول تاريخ روانشناسان به تمركز به عنوان يك معيار مهم در تكامل فردي، اهميت داده‌اند. مطالعه  ما يكي از اولين رسيدگي‌ها در مقوله تمركز در بر‌همكنش‌هاي اجتماعي است. اين مسئله به واقع فعاليتي است كه توسط دو نقش اجتماعي بروز مي‌كند چون مطالعه ما نشان داده كه توجه يكي از آنها بر توجه ديگري اثر مي‌گذارد.  از دوربين‌هاي مدار بسته ممنونيم كه هم مراقبان و هم كودكان را تحت پوشش قرار داد، دانشمندان IU يك بررسي روي بازي كودكان با والدينشان در محيطي بسيار شبيه به محيط بازي‌شان انجام دادند. يك راه معمول مطالعه روي بازي كودكان شامل درگير شدن دست و اشياست. مراقبان به دو دسته عمده تقسيم مي‌شوند؛ كساني كه اجازه مي‌دهند كودكان خود مسير بازي را هدايت كنند و كساني كه كوشش مي‌كنند تا به اجبار توجه كودكان  به اسباب بازي‌هاي خاص هدايت شود.

 والدين بسياري واقعاً تلاش مي‌كردند كه مهارت‌هاي خود به عنوان والدين را جلوه دهند، آنها اسباب بازي را در دست مي‌گرفتند و اسم شيء را مي‌گفتند. اما وقتي شما فيلم دوربين‌ها را نگاه مي‌كرديد عملاً مي‌ديديد كه چشمان كودكان به سقف يا شانه والدينشان است و اصلاً توجه نمي‌كردند.  مراقباني كه بيشترين موفقيت را در نگهداري توجه كودكان داشتند آنهايي بودند كه اجازه مي‌دادند كودكان رهبري كنند. اين مراقبان صبر مي‌كردند تا كودكان به يك اسباب بازي علاقه نشان دهند بعد با گفتن اسم اسباب بازي علاقه آنها را گسترش مي‌دادند و كودكان را تشويق به بازي مي‌كردند.

محققان مي‌گويند: والدين مسئوليت‌پذير به علائق كودكانشان حساس بودند و بعد توجه‌شان را حمايت مي‌كردند. جلب توجه كودكان در اين گروه قابل ملاحظه بود. در مواردي كه كودكان و مراقبان همزمان به مدت 3/6 ثانيه به يك شيء نگاه مي‌كردند توجه كودك به طور ميانگين 2/3 ثانيه بيشتر روي همان شيء مي‌ماند حتي وقتي كه مراقب ديگر به آن نگاه نمي‌كرد. اين وقت نزديك چهار برابر بيشتر بود نسبت به كودكاني كه مراقبانشان توجهشان را به نسبت سريع منحرف مي‌كردند.

تفاوت چند ثانيه شايد خيلي كوچك به نظر برسد اما وقتي كه در يك دوره بازي، بزرگ شد (آن دوره‌هايي كه ماه‌ها طول مي‌كشند و مراحل بحراني تكامل مغز در آن دوران است) نتايج قابل ملاحظه مي‌شوند. تعدادي از مطالعات نشان داده است كه در كودكان، اثر توجه پايدار در سن يك سالگي مي‌تواند بعداً موفقيت‌هاي قابل پيش‌بيني را رقم بزند.
منبع:ap





تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن