تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871121027




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بعید است امسال حج تمتع داشته باشیم/شروط و خط قرمز ایران پابرجاست + فیلم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بعید است امسال حج تمتع داشته باشیم/شروط و خط قرمز ایران پابرجاست + فیلم
به دلیل اتلاف وقت و کارشکنی‌های دولت سعودی مراسم حج تمتع امسال در بلاتکلیفی به سر می‌برد.


حسین نوش آبادی سخنگوی ارشاد در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در خصوص اعزام حجاج به حج تمتع سال 95 گفت: همانطور که وزیر ارشاد و رئیس محترم سازمان حج و زیارت اعلام کردند با وجود مذاکرات هفته‌های گذشته بین دو دولت ایران و عربستان سعودی هنوز افق روشنی برای انجام مراسم حج تمتع و اعزام زائران انجام نشده و کند بودن روند مذاکرات گویای بی‌توجهی مسئولان سعودی است.

وی افزود: خواسته‌ها و شروط جمهوری اسلامی که مورد بی‌اعتنایی مسئولان دولت سعودی قرار گرفته رسما اعلام شده و این خواسته‌ها، خطوط قرمز جمهوری اسلامی است.

نوش‌آبادی با بیان این مطلب تصریح کرد: اولین شرط جمهوری اسلامی تامین و تضمین سلامت و شان کرامت زائران است. اتفاقات سال گذشته موجب مخدوش شدن شان جمهوری اسلامی شد. به این دلیل که هیچ اقدام  جدی‌ برای ماموران هتاکی که متعرض دو نوجوان ایرانی شدند انجام نشد و هیچ عذرخواهی رسمی هم صورت نگرفت. درخواست ما در درجه اول تضمین امنیت و حرمت و کرامت زائران است. دومین شرط ما صدور ویزا برای زائران ایرانی در داخل کشور بوده است چون دولت عربستان راهی را پیشنهاد کرد که ما آن را نپذیرفتیم و آن هم صدور ویزا از طریق کشور ثالث برای حجاج ایرانی بوده که ما به دلیل شان کشورمان اصرار داریم ویزای زائران ایرانی در داخل کشور صادر شود.

سخنگوی وزارت ارشاد در ادامه عنوان کرد: سومین شرطی که از طرف مسئولان ایرانی مطرح شد اعزام زائران از طریق هواپیمای داخلی بوده و نه خارجی. کشور ما ظرفیت این اعزام را دارد و شرکت‌های هواپیمایی داخلی آمادگی آن را دارند و نیازی به پرواز خارجی نیست. همچنین شرط دیگری مطرح شده و آن این است که جمهوری اسلامی امکان ارائه خدمات کنسولی به زائران را در طول سفر داشته باشیم و دولت عربستان اجازه خدمات کنسولی ما را در جده، مکه و مدینه بدهد اما متاسفانه تا کنون هیچ مجوزی داده نشده است. ممکن است زائران در طول این سفر زیارتی دچار مشکلاتی چون مریضی و مرگ یا مفقود شدن مدارک شوند و چون تاکنون این شروط مورد قبول قرار نگرفته و تامین نشده وضعیت حج امسال بلاتکلیف است.

نوش‌آبادی اظهار داشت: از سویی دیگر باید برای مراسم و مناسک  حج زمان مناسبی در اختیار داشته باشیم که مقدمات را انجام دهیم و مذاکرات و مناقصه‌ها در زمان مناسب صورت بگیرد و برای رزرو هتل زائران اقدام شود اما با تاخیر تعمدی عربستان در اعلام برنامه‌ها بعید می‌دانم برنامه حج امسال برای زائران ایرانی برگزار شود. با این اتلاف وقت و قراردادهایی که بلاتکلیف مانده و بسته نشده امسال مراسم حج نخواهیم داشت.

سخنگوی وزارت ارشاد با تاکید بر شروط و قیود مسئولان جمهوری اسلامی گفت: به خاطر حفظ عزت، اقتدار و شوکت جمهوری اسلامی گزینه‌های کشورهای ثالثی که دولت عربستان برای صدور ویزا پیشنهاد داده به هیچ وجه مورد قبول واقع نشده و ما همچنان بر شروطمان اصرار و اعتقاد داریم.

وی با اشاره به کارشکنی سعودی‌ها عنوان کرد: سعودی‌ها هستند که نمی‌خواهند حتی حداقل‌ها را بپذیرند از طرف این دولت فقط کارشکنی انجام شده و انگیزه و عزمی برای انجام امور وجود ندارد. آنها رابطه سیاسی خود را یکطرفه قطع کردند اما ادعا داشتند که قطع ارتباط سیاسی ربطی به  حج ندارد اما در واقع با فوت وقت و طولانی کردن زمان و با این اتفاقات فکر می‌کنم حج امسال را نداریم و گناه این مشکل به گردن سعودی‌ها، کارشکنی‌ها و مانع‌تراشی‌های آنها است.

وی در ادامه اظهار داشت: سعودی‌ها حتی برای صدور ویزای مسئولان سازمان حج و زیارت ما که به منظور مذاکره قصد سفر به عربستان را داشتند کارشکنی کردند و اقدامات را با تاخیر دو ماهه انجام دادند که در نهایت از طریق یک کشور ثالث ویزا برای سفر مسئولان فراهم شد. در جریان این مذاکرات وزارت امور خارجه نیز همکاری داشت و با این  وجود هم هیچ پاسخی به پیشنهادات و مطالبات ایران داده نشده است. کشوری مثل سوئیس که حافظ منافع عربستان و حتی آمریکا در ایران است می‌تواند کشور ثالثی باشد که باز هم از این طریق پاسخی داده نشده است. قول‌ها و وعده‌های سعودی‌ها شفاهی بوده و هیچ اقدام عملی تا کنون صورت نگرفته است.




لینک دانلود





لینک


۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن