تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه انسان چهل ساله شود و خوبيش بيشتر از بديش نشود، شيطان بر پيشانى او بوسه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829506133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدون نوآوری نمی‌توان موسیقی محلی را گسترش داد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: کریم منصوری محقق و نوازنده برجسته موسیقی نواحی بدون نوآوری نمی‌توان موسیقی محلی را گسترش داد نوآوری در موسیقی نواحی و محلی به معنای بی‌احترامی به اصالت‌ها نیست و تنها با نوآوری می‌توانیم همه مردم به ویژه نسل جوان را به این نوع از موسیقی علاقه‌مند کنیم
۱۳۹۵ شنبه ۱۱ ارديبهشت ساعت 10:37

خبرگزاری پانا+

  به گزارش سرویس فرهنگی پانا؛ کریم منصوری آهنگساز، خواننده، شاعر و محقق شناخته شده و مطرح موسیقی نواحی با بیان اینکه برگزاری جشنواره فرصتی فراهم می‌کند که نسل جدید نوازندگان و خوانندگان موسیقی نواحی و محلی از سراسر کشور بتوانند هنرشان را به همه مردم ایران نشان بدهند، گفت: به نظر من برگزاری جشنواره دست کمی از انجام یک کار پژوهشی و تحقیقاتی ندارد و من ضمن خسته نباشید به تمام دست‌اندرکاران برگزاری این جشنواره، خوشحالم که می‌بینم در این مدت توجه مسئولان به موسیقی نواحی بیشتر شده و امیدوارم که این توجه روز به روز بیشتر بشود.

منصوری با اشاره به حضور محققان و اساتید برجسته موسیقی نواحی در شورای سیاستگذاری نهمین جشنواره موسیقی نواحی، ادامه داد: زمانی‌که فراخوان جشنواره را مطالعه کردم دیدم که واقعا حضور این افراد در تعیین اهداف جشنواره تاثیر مثبتی داشته و به نظرم در کل منش و دیدگاهی که برگزارکنندگان جشنواره‌ مدنظر قرار داده‌اند خیلی خوب و کارشناسانه است.

این آهنگساز و نوازنده موسیقی نواحی افزود: برگزاری جشنواره باعث خوشحالی تمام دوستداران موسیقی نواحی و محلی است اما چه بهتر بود که دیگر دستگا‌ه‌های حوزه فرهنگ و هنر نیز در این مقوله به وزارت ارشاد کمک می‌کردند و برای این هنر اصیل هزینه و وقت بیشتری می‌گذاشتند. زیرا اگر اساتید و نوازنده‌های موسیقی نواحی متوجه شوند که کارشان توسط دستگاه‌ها و متولیان فرهنگی هنری دیده می‌شود و آنها به این هنر اهمیت می‌دهند، قطعا هنرمندان نیز با قوت قلب و اطمینان خاطر بیشتری کار خواهند کرد.

مولف‌ کتاب‌ "شعر، موسیقی و ادبیات شفاهی مردم دهلران" گفت: متاسفانه ما آنطور که باید بزرگان فرهنگ و هنرمان را به خصوص در حوزه ادبیات به خوبی نمی‌شناسیم و بدتر اینکه بعضی اوقات می‌بینیم که خارجی‌ها بیشتر از ما سعدی، فردوسی، حافظ، مولانا و... را می‌شناسند.

این محقق و استاد موسیقی نواحی همچنین درباره مسئله و اهمیت مقوله نوآوری در موسیقی نواحی و نظرات موافق و مخالفی که در این‌باره وجود دارد، گفت: به نظر من نوآوری هیچ آسیبی به موسیقی بومی و محلی ما نمی‌زند. در واقع بدون نوآوری ما نمی‌توانیم موسیقی محلی‌مان را به مردمی که در این دنیای مدرن زندگی می‌کنند و همچنین مردم دیگر کشورهای جهان معرفی کنیم.

این استاد موسیقی با تاکید بر اینکه مطئنا بدون نوآوری نمی‌توانیم نسل جوان را جذب موسیقی نواحی و محلی‌ کنیم تصریح کرد: حفظ حرمت و احترام گذاشتن به اعتقادات و روش‌های هنرمندان قدیمی و پیشکسوت مسئله‌ای است که همیشه باید آن را رعایت کرد و نوآوری هیچ ربطی به این مسئله ندارد. در واقع اصالت‌ها بعنوان پایه و اساس موسیقی نواحی همانطور که تا امروز حفظ شده از این پس نیز حفظ می‌شود، چراکه هر کسی بخواهد وارد عرصه موسیقی نواحی و محلی بشود باید با اصول اولیه آن آشنا شود و اصلا اگر آن اصالت‌ها نباشد قرار است روی چه چیزی نوآوری کنیم.

نویسنده کتاب "موسیقی چایینه در سوگ" ضمن اظهار امیدواری نسبت به ادامه روندی که در جشنواره امسال آغاز شده و پشتیبانی بیشتر  متولیان فرهنگی از موسیقی نواحی در پایان خاطر نشان کرد: درباره اهمیت برگزاری جشنواره موسیقی نواحی می‌توان مطالب زیادی مطرح کرد اما کاش شرایطی فراهم می‌شد که بتوانیم جشنواره را در سراسر کشور بچرخانیم و برگزاری آن به یک یا دو استان محدود نشود، زیرا در این‌صورت مردم سراسر کشور می‌توانند از مزایای این جشنواره استفاده کنند.

نهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با دبیری ایرج نعیمایی از روز 17 تا 21 اردیبهشت‌ماه سال‌جاری در شهر کرمان برگزار می‌شود.

 

 













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن