تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835072689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ريختن آب پاكي روي دست دوبلورهاي جوان با «جادوي صدا»


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ريختن آب پاكي روي دست دوبلورهاي جوان با «جادوي صدا»
چند سالي است با شدت گرفتن نفوذ شبكه‌هاي ماهواره‌اي در جامعه با معضلات و پديده‌هاي جديدي روبه‌رو هستيم؛ پديده‌هايي كه بايد به سبك‌هاي مختلف آن را مديريت كرد وگرنه نبض مديريت آن به دست دشمنان و بازيگردانان شبكه‌هاي مبتذل و منحرف ماهواره‌اي مي‌افتد. دراين ميان مقوله خوانندگي از مسائلي است كه شبكه‌هاي ضدانقلاب سعي داشته‌اند به وسيله نيازي كه در جوانان اين دوره در مقوله فوق ايجاد شده آنها را به سمت خود بكشانند. برنامه‌هايي همچون آكادمي و استيج از آن دسته هستند.
نویسنده : معصومه طاهري 


چند سالي است با شدت گرفتن نفوذ شبكه‌هاي ماهواره‌اي در جامعه با معضلات و پديده‌هاي جديدي روبه‌رو هستيم؛ پديده‌هايي كه بايد به سبك‌هاي مختلف آن را مديريت كرد وگرنه نبض مديريت آن به دست دشمنان و بازيگردانان شبكه‌هاي مبتذل و منحرف ماهواره‌اي مي‌افتد. دراين ميان مقوله خوانندگي از مسائلي است كه شبكه‌هاي ضدانقلاب سعي داشته‌اند به وسيله نيازي كه در جوانان اين دوره در مقوله فوق ايجاد شده آنها را به سمت خود بكشانند. برنامه‌هايي همچون آكادمي و استيج از آن دسته هستند.
دراين ميان صداوسيما نيز بيكار ننشسته و با توليد برنامه‌اي مانند «شب كوك» تا حد ممكن اين نياز را برطرف كرده است چه آنكه درغير اينصورت جوانان مشتاق براي ارزيابي توانايي‌هاي خود سفر به كشور مبدأ برنامه‌هاي ضد‌اخلاقي را جزء برنامه‌هايشان قرار مي‌دادند. اين يك واقعيت است كه در دنياي امروز ديگر محدوديت‌هاي انتخاب به سبك سنتي برداشته شده اگر مبادي قانوني جديد براي رسيدن به اهداف جوانان با توجه به تكنولوژي ايجاد نشود نمي‌توان انتظار اتفاقات خوب همانند گذشته را داشت.  يكي از موضوعاتي كه در كنار خوانندگي به دليل محدوديت‌هاي شديد در كشور جوانان با استعداد را به سمت ماهواره‌ها كشانده هنر دوبله است. شايد تا چند سال پيش كه شبكه‌هاي ماهواره‌اي از دوبله‌هاي بسيار ضعيف براي آثار خود به زبان فارسي استفاده مي‌كردند اين نياز به آن شكل احساس نمي‌شد اما با رشد تكنولوژي و روي كار آمدن نسل جديدي كه با فضاي مجازي بزرگ شده است بحث دوبله در ماهواره‌ها وشبكه‌هاي زيرزميني به سرعت رشد كرد و استعدادهاي خوبي هم از همين كانال‌هاي غيرقانوني بيرون آمدند كه اگر مبادي سنتي و قانوني ما هدفمند ومعقول‌تر بود مطمئناً از حضور همين استعدادهاي توانمند در داخل استفاده مي‌كرديم.
دراين راستا پس از موفقيت برنامه «شب كوك» برنامه تلويزيوني «جادوي صدا» با همان سبك وسياق روي آنتن رفت اما اين برنامه از همان ابتدا مشخصه‌هايي داشته كه موفقيتش را چندان تضمين نمي‌كند؛ شايد اولين مشخصه همان غرور كاذبي است كه صنف دوبلورها براي رأي خود قائل شده‌اند؛ غروري كه برنامه «جادوي صدا» را نه در شبكه نسيم كه در يك شبكه رسمي‌تر يعني شبكه سه به روي آنتن برد. در مسابقه «جادوي صدا» جوانان مستعد و علاقه‌مند به صداپيشگي شركت مي‌كنند تا صداي خود را محك بزنند.
در كنار مزيت‌ها، نقايصي هم دراين مسابقه وجود دارد. مثلاً صدا كردن شركت‌كنندگان آقا با اسم كوچك به سبك برنامه‌هاي زرد هرچند شايد بگويند اين شيوه براي ايجاد صميميت و رابطه دوستانه است تا استرس استوديو براي شركت‌كنندگان مبتدي و تازه كار كم شود اما به نظر راهكار زيبا و جالبي نيست چه آنكه برخي شركت‌كنندگان از نظر سني يا موقعيتي بزرگ‌تر از مجري و حاضران هستند و خطاب اسم كوچك فرد بدون پيشوند آقا وجهه خوشايندي ندارد؛ ايراد ديگر اين برنامه توقع و انتظار بالاي داوران از شركت‌كنندگان بعد از تست صدا و دوبله است. اين داوران چنان نظراتي مي‌دهند كه فراموش مي‌كنند زماني خودشان هم اين مراحل ابتدايي را شايد در وضعيتي بدتر گذرانده و حالا آب ديده شده‌اند. جالب اينجاست كه در پايان هر قسمت و پس از انتخاب برنده مسابقه مجري كه خودش هم يك دوبلور و بازيگر است در كمال ناباوري به جاي تشويق، آب پاكي را روي دست برنده مي‌ريزد و مي‌گويد اميدوار نباشيد! انگار كه از ابتدا قرار نيست كسي از ميان شركت‌كنندگان مشتاق در اين برنامه به جايي برسد. لحن و برخورد مجري و داوران گاه به شكلي است كه گويي به سبك سال‌هاي نه‌چندان دور كه تلويزيون براي پر كردن آنتن خود مسابقه مجري‌گري مي‌گذاشت و جوانان مشتاق را به اشكال مختلف به تمسخر مي‌گرفت تا كار مجريان را سخت نشان بدهد خروجي خاصي از اين برنامه هم نبايد انتظار داشت.
ابتكار جالبي كه در برنامه هست مانند مراحل پاياني «شب كوك» حضور كارشناس در استوديو كنار دوبلورهاي جوان است كه در عمل فوت و فن كار را آموزش مي‌دهد اما اين كار كارشناس يك مشكل بزرگ دارد و آن هم بداخلاقي و عصبي بودن شديد وي است به شكلي كه از پشت قاب تلويزيون بدخلقي وي به صورت استرس به بيننده منتقل مي‌شود چه برسد به شركت‌كننده تازه‌كار كه فضاي كارش سراسر استرس است.
اشكال ديگر برنامه آن است كه با پخش صدايي از فيلمي از شركت‌كننده مي‌خواهند نام دوبلورهاي پلان پخش شده را اعلام كنند چيزي كه در عمل غيرممكن است زيرا در پايان هيچ فيلمي نام دوبلورها قيد نمي‌شود. اين نشان مي‌دهد كه سازندگان برنامه دنبال رسالت انتخاب صدا و توانمندي نيستند كه چنين كنكورهاي عجيبي را براي افراد بااستعدادي كه صدايشان مي‌تواند نوستالژي نسل آينده شود انتخاب كنند. لذا اميدواريم اين مسابقات حقيقتاً استعداد‌ياب باشند و بتوان در عرصه‌هاي هنري از وجودشان استفاده كرد و نيروهاي مفيد هنري پرورش داد.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن