تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840558049




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا شما هم با یک فرد مبتلا به اسکیزوئید زندگی میکنید؟


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: اگر عاشق یک فرد مبتلا به اسکیزوئید شده باشم، چه کار باید بکنم؟آیا روان‌درمانی به او کمک خواهد کرد؟آیا هیچ امیدی به تغییر او هست؟آیا در زندگی با یک فرد مبتلا به اسکیزوئید نیازهای عاطفی من برآورده خواهد شد؟
اینها پرسش‌هایی هستند که مشاوران و روان­شناسان بارها از زبان افرادی که ناگهان متوجه می‌شوند که نامزد یا همسرشان فردی اسکیزوئید است، می‌شنوند.
برای بیشتر انسان‌ها، تصمیم جدی به‌منظور ازدواج با یک فرد اسکیزوئید، تصمیم عاقلانه‌ای نیست، بویژه اگر شما به دنبال همسری باشید که بخواهید او نیز قلبش برای ازدواج با شما بتپد. با این همه ممکن است برخی از شما که این مطلب را می‌خوانید، با یک فرد مبتلا به اسکیزوئید ازدواج کرده باشید. حتی ممکن است که شما با چنین فردی ازدواج کرده و دارای فرزندانی نیز باشید. در این صورت همچنان که شما برای بهبود رابطة خود یا همسرتان تلاش می‌کنید، بایستی که چند چیز را به خاطر داشته باشید:
1.توقعات واقعی داشته باشید.
نخست این واقعیت را بپذیرید که احتمال تغییر چندانی برای همسر شما وجود ندارد. مبتلایان به اسکیزوئید تمایلی به داشتن رابطة صمیمانه با کسی ندارند، اما از سوی دیگر همة افراد اسکیزوئید مثل هم نیستند و بیماری بعضی هم شدت زیادی ندارد. به همین دلیل تا حدی می‌توان به رشد عاطفی آنها امیدوار بود، اما منتظر تغییر خاصی در او نباشید تا اگر حاصل شد، آن را جشن بگیرید.2.هرگز برای ایجاد تغییر او را تحت‌فشار شدید قرار ندهید.
گوشه‌گیری، اصلی‌ترین مکانیسم دفاعی او در حمایت از خودش در برابر آسیب‌های خیالی یا احتمالی جهان خارج به شمار می‌رود. اگر شما به‌طور مداوم او را برای ایجاد رابطة صمیمانه با خودتان تحت‌فشار قرار دهید، به‌احتمال‌زیاد شما خود به عاملی برای انزوای بیشتر او تبدیل خواهید شد. راهبرد مؤثر در گام نخست، آسان‌گیری و شکیبایی شماست. شما که با خصوصیات و نیاز همسرتان به تنها بودن آشنایی دارید، چرا او را ترغیب به این کار نمی‌کنید؟ با انجام این کار، این امکان وجود دارد که همسر شما احساس بهتری نسبت به شما پیدا کند و در مقابل، او نیز زمان‌هایی را به بودن در کنار شما اختصاص دهد.3.در هر فعالیتی که او از آن لذت می‌برد، مشارکت کنید.
فعالیت‌های اجتماعی معدودی وجود دارد که یک فرد مبتلا به اسکیزوئید از آنها لذت می‌برد. شاید همسر شما از تماشای تلویزیون، تعمیر یا نظافت ماشین، یا مطالعه لذت می‌برد. با او در این نوع فعالیت‌ها همراه شوید، حتی اگر مبادلة کلامی زیادی بین شما صورت نگیرد. در آغاز آشنایی با همسرتان حتماً چیزهایی وجود داشت که هر دو از آنها لذت می‌بردید، چرا آن فعالیت‌ها را دوباره تجربه نکنید؟ خوبی این­گونه فعالیت‌ها این است که همسرتان با دیدن شما به‌جای یادآوری مزاحمت و آزار، به یاد لحظه‌ها و فعالیت‌های لذت‌بخش خود می‌افتد. به‌این‌ترتیب، ممکن است به‌ مرور زمان همسر شما در حضور شما نیز احساس راحتی کند و حتی بودن با شما را به انزوا و تنهایی ترجیح دهد.4.پاداش دهید، تنبیه نکنید.
به‌جای آنکه محبوب خود را به دلیل انزوا و گوشه‌گیری تحقیر و سرزنش کنید، همان مقدار زمانی که با شما می‌گذراند، هرچند اندک را مورد تقدیر و تحسین قرار دهید، به این ترتیب احتمال بیشتری دارد که به خواستة خود دست یابید. درواقع، با تحسین و تشویق او سبب می‌شوید که او تمایل بیشتری به حضور در کنار شما پیدا کند. پس‌ازآن نیز کوچک‌ترین توجه او نسبت به خودتان را مورد تحسین و تقدیر قرار دهید.5.با توجه به اینکه همسر شما نمی‌تواند نیازهای اجتماعی و عاطفی شما را به خوبی ارضا کند، سعی کنید که ارتباط خود را با خانواده، فامیل و دوستان صمیمی خود گسترده‌تر کنید تا مقداری از نیازهای عاطفی و اجتماعی­تان تأمین شود.درمان:اختلال شخصیت اسکیزوئید عموماً از طریق روان‌درمانی تا حدی بهبود می‌یابد.انواع روان‌درمانی از درمان فردی تا گروه درمانی متفاوت است.در گروه‌درمانی ممکن است بیمار تا یک سال صحبت نکند، امّا درنهایت درگیر می‌شود (صحبت می‌کند) فقط درمانگر باید مواظب باشد تا گروه به سکوت بیمار اعتراض نکنند.از آنجاکه اختلالات شخصیتی باعث الگوهای فکری تحریف‌شده می‌گردد، درمان شناختی-رفتاری غالباً در کمک به این افراد برای تنظیم الگوهای فکری و رفتاری‌شان مؤثر است.گاه از دارودرمانی نیز همراه با روان‌درمانی استفاده می‌شود، از جمله داروهای ضدافسردگی، ضد روان‌پریشی و ضد اضطراب. بی­تردید دارودرمانی به‌تنهایی برای درمان کافی نیست و بهتر است همراه با روان‌درمانی باشد.سلامتاخبار مرتبط :از كجا بفهميم فردي "منزوي" است؟دوري گزيني نوعي اختلال شخصيتي استاختلالات شخصيت- اختلال شخصيت پارانوئيد


سه شنبه 7 اردیبهشت 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن