تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد، تا زمانی که در این راه است خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802800568




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۳۵۶ تعاونی درگیر موضوع سهام عدالت هستند / منابع سهام عدالت در بازار سرمایه قفل شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایلنا: معاون برنامه ریزی و مطالعات راهبردی شرکت سرمایه گذاری غدیر: ۳۵۶ تعاونی درگیر موضوع سهام عدالت هستند / منابع سهام عدالت در بازار سرمایه قفل شده است
۳۵۶ تعاونی درگیر موضوع سهام عدالت هستند / منابع سهام عدالت در بازار سرمایه قفل شده است

هم اکنون حدود ۳۵۶ تعاونی درگیر موضوع سهام عدالت است و مردم سهامدار این تعاونی‌ها هستند و ۵ رکنی که با موضوع سهام عدالت درگیر شده شامل دولت، دارندگان سهام عدالت، شرکتهای سرمایه پذیر، بازار سرمایه و ارکان اجرایی (تعاونی‌ها و شرکتهای سرمایه گذاری و...) هستند. امیرحسین ارضاء در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص چالش‌های سهام عدالت اظهار داشت: بحث سهام عدالت با اهدافی نظیر توزیع متعادل ثروت در ایران، افزایش ثروت و ایجاد درآمد دائمی برای خانواده‌های نیازمند و تسریع خصوصی سازی و کاهش اندازه بخش دولتی و گسترش بخش تعاون از اوایل دولت نهم آغاز شد. وی ادامه داد: در آن زمان جمعیت ایران حدود ۷۰ میلیون نفر بود که ۶۰ درصد از افراد جامعه یعنی ۴۲ میلیون نفر مشمول سهام عدالت می‌شدند که پس از آن تعداد آن به ۴۵ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.
معاون برنامه ریزی و مطالعات راهبردی شرکت سرمایه‌گذاری غدیر افزود: شرکت‌های مربوطه در شهرهای مختلف کل کشور در قالب تعاونی‌ها تشکیل شدند و گروه‌های مختلف جامعه ازقبیل فرهنگیان و نیروهای مسلح و... صاحب سهام عدالت شدند.
وی با بیان اینکه بر اساس ترکیب جمعیت هر شهری تقسیم بندی سهام عدالت شکل گرفت افزود: مقرر شد سبد سهام تشکیل شده به نسبت مشمولین استان‌ها در اختیار شرکتهای سرمایه گذاری هر استان قرار گیرد..
مدیرعامل گروه مالی غدیر با اشاره به مشکلات پیش روی سهام عدالت خاطر نشان کرد: هم اکنون حدود ۳۵۶ تعاونی درگیر موضوع سهام عدالت است و مردم سهامدار این تعاونی‌ها هستند و ۵ رکنی که با موضوع سهام عدالت درگیر شده شامل دولت، دارندگان سهام عدالت، شرکتهای سرمایه پذیر، بازار سرمایه و ارکان اجرایی (تعاونی‌ها و شرکتهای سرمایه گذاری و...) هستند.
وی با بیان اینکه نیت و هدف اصلی سهام عدالت خوب بود اما در اجرا موفق عمل نکرد تصریح کرد: اولین رکن یعنی دولت در حال حاضر مطالباتی بابت سهام عدالت دارد و پس از ۱۰ سال هنوز نتوانسته طلبی که از شرکت‌ها واگذار کرده را وصول کند و این طلب‌ها تسویه نشده است.
ارضاء خاطر نشان کرد: مشکلات نقدینگی و بحث رکود و گرفتاری‌های مطالبات وصول نشده هنوز باقی است و دولت با ۶۰ درصد افراد جامعه مواجه است که باید رضایت آن‌ها را جلب کند.
وی ادامه داد: رکن بعدی سهامداران هستند که اگر امروز نظرسنجی صورت گیرد ایشان یا نمی‌دانند منافع برگه‌های سهام عدالت برایشان چیست یا  کلا اطلاعی از ساز و کار آن ندارند این در حالی است که هدف اصلی طرح رساندن منفعت به مردم بود.
مدیرعامل  گروه مالی غدیر افزود: رکن سوم شرکتهای سرمایه گذاری واگذار شده هستند، در کل دنیا شرکتهای کوچک را با هم ادغام می‌کنند و شرکتهای بزرگی را تشکیل می‌دهند و مدیریت حرفه ای را نیز برای آن‌ها در نظر می‌گیرند تا کارا‌تر شوند اما در ایران به جای ادغام شرکت‌ها آن‌ها را می‌شکنند و کوچک‌تر می‌کنند و عملا مدیران این شرکت‌ها از بخش دولتی انتخاب می شوند که در کل با موضوع و فلسفه خصوصی سازی مغایر است.
وی با اشاره به رکن چهارم و موضوع بازار سرمایه گفت: این منابع در بازار سرمایه قفل شده و منافع برای دارندگان سهام عدالت ملموس نیست و ضریب نفوذ مردم در بورس به شدت پایین است و عدم وجود بازار شفاف و نقدشونده برای سهام عدالت مشکل ساز شده است.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: در ‌‌نهایت گروه پنجم ارکان اجرایی هستند که شامل ۲ هزار نفر درقالب مدیران تعاونی هستند و علاوه بر بوروکراسی شدید هزینه‌هایی را به مجموعه تحمیل می‌کنند.


۱۳۹۵/۰۲/۰۶ ۱۰:۴۹:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن