تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820415629




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مؤسسات فعال در حوزه تدبر قرآن کریم مورد حمایت قرار می‌گیرند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مؤسسات فعال در حوزه تدبر قرآن کریم مورد حمایت قرار می‌گیرند
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش وزارت ارشاد گفت: رویکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حمایت، توجه به موسساتی است که بیشتر به گسترش فهم قرآن عنایت داشته باشند.


به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمدعلی خسروی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست خبری تشریح برنامه های این دفتر که صبح امروز 5 فروردین برگزار شد، اظهار کرد: در سال‌جاری از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرحی به عنوان نهضت فهم قرآن با رویکرد ایجاد فضایی برای توجه به فهم و تدبر در قرآن مطرح شده است.


وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در زمینه قرآن کریم فعالیت‌های گسترده‌ای را انجام داده، تا آنجا که در حوزه حفظ و قرائت قرآن کشور ایران در دنیای اسلام حرف اول را می‌زند.


خسروی در رابطه با هدف نزول قرآن گفت: هدف از نزول قرآن تربیت انسان است و این تربیت با تدبر در قرآن صورت خواهد گرفت لذا قرائت و حفظ برای ایجاد جامعه قرآنی کافی نیست.


وی افزود: قرائت و حفظ قرآن قفل دل را باز نکرده و تنها کلید گشایش این قفل تدبر در آیات است و این موضوعی است که قرآن کریم بر روی آن بسیار تأکید می‌کند.


خسروی عنوان کرد: 2 هزار موسسه فعال قرآنی که مورد حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، در زمینه‌های مختلف تلاش می‌کنند اما این وزارتخانه قصد دارد در کنار قرائت و حفظ قرآن برنامه مفاهیم و فهم را نیز در دستور کار قرار داده و به صورت طرحی مدون به این مؤسسات ابلاغ کند.


وی افزود: رویکرد وزارت فرهنگ و  ارشاد اسلامی برای حمایت، توجه به موسساتی است که بیشتر به گسترش فهم قرآن عنایت داشته باشند.


خسروی خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دو برنامه آموزش در زمینه فهم قرآن داشت که یکی از آنها تربیت مربیان قرآنی و دوم تهیه جزوه و کتابی‌هایی است که به عنوا ن مبنای تعلیم وتفهیم مبانی قرآنی قرار خواهد گرفت.


وی در رابطه با دو کتاب ارزشمند آیین تشیع بیان کرد: نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه دوکتابی هستند که می‌توانند جامعه را با اندیشه‌های عترت پیامبر آشنا کرده و تأثیر بسزایی بر روی عالم تشیع و افزون بر آن جهان اسلام بگذارند.


در ادامه حجت‌الاسلام علیرضا شاهسونی، مدیر موسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا (س) گفت: این موسسه قرآنی طرحی را با عنوان مدارس حفظ و تدبر در قرآن کریم به صورت شبانه‌روزی آغاز کرده که در حال حاضر هفت مدرسه در شهرهای مشهد، شیراز، فسا و استهبان فارس فعال کرده و همچنین در حال راه‌اندازی دو مدرسه شبانه‌روزی در تهران با حمایت نیروی دریایی سپاه است که از مدارس تأسیس شده دو مدرسه مخصوص خواهران و پنج مدرسه به برادران اختصاص دارد.











۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن